acill yardım ovulasyon testi nasıl kullanılıyor?

duygusalannee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
257
125
18
Arkadaşlar ovulasyon testi verdi bi arkadasım fakat nasıl kullanıldığini bilimiyorum saati günü nasıl yapicam bilen varmı?

günün herhangi bir saatinde öncesinde 2 saat sıvı alımı olmadan sıkışık idrarla yapacaksın testi. ilk idrarla yapmamalısın çünkü gün içinde yükselen bir hormonu ölçüyor gebelik testi gibi değil. yumurtlama gününde ikisininde koyu çizgi olması lazım pozitif değerlendirmek için. onun dışında çıkan silik çizgilere aldırma.. iki çizginin aynı koyulukta olması o gün yumurtlama gerçekleşeceği anlama geliyor. o günleri değerlendirmelisin. çünkü sperm 3 gün yumurta 24-36 saat arası yaşıyor.. koyu çizgiden sonra silikleşir yumurta çatladığında yani o koyunun ertesi günü falan da test yap ki çatlayıp çatlamadığını anlarsın başka bir sorun olursa sorabilirsin.. :)

Süper aydınlattın çok sağol bir diğer sorumda adetim biter bitmez başlayayımmı hergün test yapmaya..yoksa adetin 14. Günümü başlayayım

Süper aydınlattın çok sağol bir diğer sorumda adetim biter bitmez başlayayımmı hergün test yapmaya..yoksa adetin 14. Günümü başlayayım

rica ederim canım. herkes aynı gün yumurtlamıyor canım kimi erken kimi geç.. elinde testin bolsa eğer adet bitiminden sonra başlayabilirsin ben geçen ay 18. gününde yumurtladım adetin ondan öncekinde 10. gününde.. belli olmuyor.. eczaneden alıyorsan pahalıya gelir ama internetten bolca ve kampanyalı olarak daha ucuza alabilirsin

Bende kullanmistim ovulasyon testini adet baslangicindan sayarak 14-15-16 gunleri benm normalde yumurtlama oluyodu anliyodum emin olmak icin bu gunlere yakin teste baslamistim basta silik bikac gun sonrada koyu iki çizgi oluştu 14-15-16 gunleri dogrulamis oldum testle zaten catladiginda agrim oluyordu ve yumurta akı gibi şeffaf bi akinti oluyo ona da dikkat et canm insallah en kisa zamanda hamile kalırsın ben suan 3 aylik hamileyim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm,benim ay boyunca hiç akıntım olmuyor malesef teste 11. Günde başladım çift cizgi cıktı koyu bugün 13. Gün yaptım ama ikincisi silikti acaba yumurtlamam geçtimi

Aminn canm insallah seninde en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz Cift cizgi ciktigi günün gecesi ve sonraki günleride iliskiyle degerlendirin sonraki gunler silik ciksada yumurta catlamistir tutacagi varsa yine tutar benm gec dollenme olmustu mesela doktorum oyle dedi keseyi ultrasonda cok gec gorduk iliski tarihimi biliyorum dedim onun hesabiyla keseyi gorme haftasi tutmayinca gec dollenme olmus ozaman dedi yani sen takilma ona cift cizgi gordukten sonra degerlendirin o gunleri. Biz cift cizgi ciktiginda iki gece ust uste iliski oldu daha sonra bi gun ara verdik yine yaptik falan o sekilde degerlendirin

Yumurtan çatlamış canım değerlendir bugünü de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…