Acill yardım süt alerjisi

mha

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
472
330
18
33
IMG_2143.webp
kızlar bebeğim kaç gündür mukuslu kaka yapıyor kakadı böyle k bakmayın atmak zorunda kaldım sizce normal mi yoksa süt alerjisi mi

Günde 3-5 kere arası değişiyor bide çok sancılı bir bebekti bide 44 günlükken meme reddi oldu

Bana normal geldi rengi de gayet iyi. Vücudunda lekelenme var mı?

• Beğen
Reactions: mha
Yüzünde isilik gibi şeyler var ama ben hiç önemsemedim havalar çok sucak olunca

Yüzünde isilik gibi şeyler var ama ben hiç önemsemedim havalar çok sucak olunca
Kakası normal CANım. 22 günlük bebeğim var benim bebeğimde de isilik oldu hemde ilk günler baya baya. Dr a götürdük baktı isilik olduğunu anlamanın bi yolu var dddi bebeği soydu kısa zıbın giydirdik. Böyle bi kaç gün geçirin ıslak mendil asla kullanmayın hergün iki kez yıkayın dddi. İsilik eğer azalmazsa bi yerde kaybolup bi yerde çıkarsa gelin dddi . Çok şükür geçti isilik. Arada bir çok sıcaklarında yine çıkıyor. Telaş yapma bence

• Beğen
Reactions: mha
Kakası normal CANım. 22 günlük bebeğim var benim bebeğimde de isilik oldu hemde ilk günler baya baya. Dr a götürdük baktı isilik olduğunu anlamanın bi yolu var dddi bebeği soydu kısa zıbın giydirdik. Böyle bi kaç gün geçirin ıslak mendil asla kullanmayın hergün iki kez yıkayın dddi. İsilik eğer azalmazsa bi yerde kaybolup bi yerde çıkarsa gelin dddi . Çok şükür geçti isilik. Arada bir çok sıcaklarında yine çıkıyor. Telaş yapma bence
Benimde sadece yüzünde var çok teşekkür ederim

Alerjisi var mış şimdinyeninyeni geçmeye başladı

Alerjisi var mış şimdinyeninyeni geçmeye başladı
Neye alerjisi varmış ?
Benim ki üçüncü ayı dolmak üzere, zaman zaman kakasında beyaz minicik parçacıklar oluyor sormadım doktora da ne anlama geliyor ? Böyle birşey mi ?

Eki Görüntüle 2027473 kızlar bebeğim kaç gündür mukuslu kaka yapıyor kakadı böyle k bakmayın atmak zorunda kaldım sizce normal mi yoksa süt alerjisi mi
Bizimde kakası böyleydi..ve kakalı sürekli inceledim..ince nokta kadar kan vardı.test yaptırdım besin alerjisi çıktı yanaklarındaisilik var..boğazda hırıltı varsa..gürültülü kaka varsa huzursuzluk varsa..pul pul döküntü varsa..Besen alerjisi çıkıyor .mutlaka ümminoloji bölümüne ğötürmelisin

Back
X