Acill yardım

mscoco

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
87
7
48
Kızlar selam,

Bugün İstinye Devlet hastahanesinden Mehmet Emin Uluğ için randevu aldım. Bekaret kontrolü yaptırmak istiyorum,defalarca aradım asistanlardan biri kanun yasakladı bu doktorun insiyatifinde dedi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olan varmı?

Boyle bi seyi yapacak doktor bulmak zor sanirim evet her doktor yapmiyor basima gelmedi bilmiyorum ama evli bayan olarak supelendigin seyler var galiba biraz daha acarsan yardimci olmaya calisirim

ben anlamadım kim için yaptıracaksınız bu kontrolü???kendinize mi rapor alacaksınız,başkasına mı,yoksa erkeksiniz de eşinize falan mı?
her ihtimalde iğrenç bir durum ve kim olursa olsun bu aşağılanmayı haketmez diye düşünüyorum.neyse ayrıntıları bilmeden çok da saydırmak istemedim şimdi..

Boyle bi seyi yapacak doktor bulmak zor sanirim evet her doktor yapmiyor basima gelmedi bilmiyorum ama evli bayan olarak supelendigin seyler var galiba biraz daha acarsan yardimci olmaya calisirim

Ben bi hata yaptım,açtığım konularda diğer başlıkları görebilirsiniz. Ogün kanamam oldu ve baya kan geldi,2 gün boyunca kanamam devam etti. Acaba yırtılmışmıdır zedelenmişmidir?

Evet kendim için yaptırıcam. Rapor almak gibi bi niyetim yada isteğim yok sadece yırtıldımı,zedelendimi ne oldu onu merak ediyorum. Bir başkasına yapılmasına bende sizin gibi çok karşıyım. Devlet hastahaneleri bekaret kontrolü saçma sapan şeyler de suistimal ediliyor diye devlet hastahanelerinde yapılmasını yasaklamış. Ben 18 yaşımdan büyüğüm ve kendi rızamla baktırmak istiyorum,rapor vs almadan.

Ben bi hata yaptım,açtığım konularda diğer başlıkları görebilirsiniz. Ogün kanamam oldu ve baya kan geldi,2 gün boyunca kanamam devam etti. Acaba yırtılmışmıdır zedelenmişmidir?

Bak canim yapmissin bi hata olabilir hepimiz insaniz sonucta bence kanaman olmus buyuk ihtimalle yirtilmistir bence durumunu guvenilir bi doktora danis mutlaka yapan birisi vardir zaten raporla isin yok hakkinda hayirlisi olsun ama yirtildiysa ne yapacaksin

Şuan özel hastahaneye gidecek durumum maalesef yok. Özel polikliniklerde dikmek için yırtıldı diyebilirler,ki benim öyle bi niyetim yok. Sadece oldu mu olmadı mı içim içimi kemiriyo. Hani şöyle söyliyim kıpkırmızı kan geldi ogün,orası çok kasıldı çok acıdı. 2 gün boyunca da devam etti. Yine de merak ediyorum bazen kasılmadan dolayı da öyle olabiliyormuş.

yırtılmış olsa iki gün sürmez tahriş olduğunu tahmin ediyorum vajinada. ama bundan sonra gireceğin muhtemel ilişkilerde kanama olur mu onu bilemem. hastanelerdeki muayene hakkında hiçbir fikrim yok. doktora anlatmak sakıncalı olacaksa kaza geçirdim falan gibi bir şey söyleyebilirsin.

anladım konuyu.eskilere de bir göz gezdirdim.ama benden söylemesi şu ara devletimiz sağolsun,kadınların herşeyine karıştıkları için,yarın bir gün aileni arayıp kızınız bekaret kontrolüne geldi haberiniz var mı diyebilir. ailen çok tutucuymuş amdem bence hiç girme bu işe...ne olur ne olmaz...
bence paran olduğunda bir özel doktora gidersin..

ayrıca diğer konu için de hayatın bitmiş tükenmiş falan değil.evlenmeden cinsellik yaşayanların hayatı mahvolmuş olmaz.sadece sen işe yaramaz mal bir adam denk gelmişsin ve yaşın küçük olduğundan da bunu fark edememişsin. herpimizin gençlik hataları olur, o yalar herşeyi çok iyi bildiğimizi sandığımız zamanlar.ilerde dönüp baktığında hata yapmışım ama gençtim diyeceksin.
bence üniversiteye gitmeye bak,çalışmaya devam et,ve kendine güzel b,r hayat kurmaya çalış..
erkekler konusunda da olgunlaşmayı bekle:)

yalnış bi insanla yaşadığım talihsiz bi deneyim.. maalesef.
Devlete minnet etmemek en iyisi. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…