Acill yardim

betul010712

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
66
2
46
Hatay
Merhaba arkadaşlar benim şuan 30 aylık bir kızım var esim ise bu aralar ikinci çocuk düşünmeye başlayalım diyor bense çok kararsizim kızımın küçük oldugunu düşünüyorum artı ven çalışan bir anneyim bakimi falan çok zorlar gib geliyor sizce ne yapmalıyım kızım küçük mu yoksa zamanı mi bilemedim

2 yaşını geçmiş ben olsam dusunurdum bakması zor olsa da kardeş kardeş büyürler kızınız tek kalmaz

Ben ogretmeni
Tum gun okuldayim kizimda yasadigim sikintilari tekrardan yasamaktan korkuyorum acikcasi tek kalsin,istemiyorum elbette ama bilemedim kararsizlik iste

Ben ogretmeni
Tum gun okuldayim kizimda yasadigim sikintilari tekrardan yasamaktan korkuyorum acikcasi tek kalsin,istemiyorum elbette ama bilemedim kararsizlik iste
Kiziniz buyuk olsada tekrar bebek oldugu zaman yasiycaksiniz sikintiları malesef.hem dogum izni ücretsiz izin hepsini kullanin sonra zaten 2 yasina kadar bakici tutarsiniz durumunuz musaitse sonrada kres zaten beraber buyurler en guzeli kardesle buyuyen cocuk bencil olmuyo paylasimi ögreniyo bi cok seyi kardesiyle birlikte ogreniyo :)

30 ay nedir ya ? 2.5 yaşında oluyor değil mi ?

Ben de öğretmenim ve oglum 33 aylik. Suan da 15 haftalik hamileyim. Oncelikle ben de tereddutteydim ama düşününce ayni anda buyumeleri ve hazir cocuk yetistirme konusunda yeniyken ikince de aksine yormaz diye dusundum. Ve yine dusunursen 5 yil sonra cocuklar buuyecek ve hayati dolu dolu yaşamaya devam edeceksin

Mantikli aslinda benim bakici problemim yok annem bakiyor zaten ikincisi olursa da seneye krese baslicak hayirlisi bakalim rabbim beni benden iyi bilir nasil bir karar vereyim bilemiyorum suan

Bak mesela benim.bakici problemim de var :) bu yil oglum krese gitti. onumuzdeki yil da kres ya da okul oncesi düşünüyorum. Bebege de kaliteli bir bakici :) bir de ben ocakta dogum yapacagim.ikinci donem.kapali benim. Oyle olunca da ben yine okula baslayana kadsr kucuk de 8 aylik olacak bana ihtiyaci az daha azalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…