Acill yardiminiza ihtiyacim var

Ay mira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
14
4
1
28
Merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var benim adetim cok duzensiz ayda 2 defa adet goruyorum bazen adetim bitikten 8 gun sonra yine adet basliyor bir defa da dusuk yaptim doktora gitim hic bir sorunum olmadi ama 2 yillik evliyim daha bebegimiz olmadi sizce ne yapmaliyim

Canım adetının üçüncü günü hormon testı yaptırabılırsım ayrıca eşinle bırlıkte gıdıp egıtım arastırma hastenesınden kromozom ve trombofili paneli testı yanı pıhtılasma bunlara baktırabılırsın en az üç düsük olunca bakılıyor ama ben gıttım bır kürtajim bır kımyasalım var dedım test yaptırdım sonucumu beklıyorum ayrıca tekrardan rahim filmide cektırın

Ben 6 yil once tromboflebit hastaligini gecirdim canim iki yil tedavi gormustum ve iyilestim sebebi bu olabilir mi bir yil once de dusuk yaptim

Ben 6 yil once tromboflebit hastaligini gecirdim canim iki yil tedavi gormustum ve iyilestim sebebi bu olabilir mi bir yil once de dusuk yaptim

Tam olarak bu dıyemem canım gecmıs olsun ıyılestıysen bence hastalıgının üzerınde durma yanı sebep arama hastaydım bu yüzden oldu yada olmadı gıbı kafanı doldurma baska seylere odaklan cok ısteyınce olmuyor düşükten sonra hemen hamıle kalınır dıyolar bende kürtajdan sonra üc ay korundum hemen oldu ama kımyasaldı buda yanı bende bı hastalık yok ama benımde boyle süreklı düsügüm oluyor sen düşükten sonra tekrar kadın dogumcuna gıttın mı bı sorun var mı dıye kontrolden gectın mı

Evet gectim hic bi sorunum olmadigini soyledi ama yinede randevu alcam yine gitcem cok tesekur ederim ilgin icin ❤

Evet gectim hic bi sorunum olmadigini soyledi ama yinede randevu alcam yine gitcem cok tesekur ederim ilgin icin ❤
Rıca ederım kuzum Şükür bır sorunun yok cok sevındım tekrar gıt hayırlı güzel haberlerle dönersın inşALLAH

Canım çıktımı sonuçların pıhtılaşma testi yaptır dediydim yaptırmıştın dimi

Ben awusturyada oldugum icin bu gibi testleri kolay yaptiramiyorum canim ama test yaptim sence silik ikinci cizgi varmi
Canim ben avusturya da oldugum icin bu testleri kolayca yaptiramarim ama hamilelik testi yaptim ve cok belli belirsiz ikinci cizgi var gibi sen de bi bakarmisin

Bilmiyorum canim ben saniyordum ki cok istedigim icin sadece ben goruyorum ama esimlede baktigimizda oda gordu bilmiyorum cok heyecanliyim

Yaptırdım canım senın sayende ben bılmıyodum bu testlerın yapıldıgını ALLAH razı olsun sana dua edıyorum ıyıkı karsılasmısız sımdı sonuclarımı beklıyorum az kaldı bır ay olunca ara dedı doktor sonucumu alayım hemen sana yazcam aklımdasın

Canım benim çok sevindim az kalmış hem bundan sonra yoldan taşları kaldırarak devam etmen çok güzel inşallah sağlıkla kavuşucaz bundan sonra ki bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…