acill yardimm lutfenn

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
98
Hanımlar merhaba ben bir okulda ogretmenim.ve orda bir mesai arkadaşıma karsi cok yoğun hisler duyuyordum.cok basitce birsey yaptim ve farkı bir hesaptan ona mesaj attim tanısalım sevgilin varmi diye.neyseki sevgilisi olmadığını anladim ve hiç bir şekilde de o sahte hesaptaki bayanla tanışmak bile istemedi.tanımadığım bir bayanın arkadaşlık isteğini kabul etmem diye.kişiliği iyi çıktı yani.asil soruna gelince ben bir pot kirdim ve yabancı değilimdir tebrik ederim seni boyle olduğunu bilmiyordum dedim ve kapattim.bu meselenin ardına dustu ve nihayetinde itiraf etmek zorunda kaldim.kendimi cok kotu hissettiğimi falan söyledim oda kendine gel cok normal birsay bu sen benim icin değerli birisin ve basit kişilikli bir kiz degilsin.haksizlik etme kendine.utanma yarin sana ilk selami okulda bern vereceğim dedi ama duygusal bir karşılıkta vermedi.bugun okul günü sizce tavrım nasil olmalı lutfen yardim edin yerin dibine gireceğim yoksa

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize

Ben ögretmenlerin hepsini cok aklı basinda olgun oturakli mantikli sanardim okullu oldugum siralar o geldi aklima :D simdi

Öğretmenim neden böyle seyler yapıyorsunuz? Sabah ilk selamı size verdi mi cok merak ettim

Birazda güzel haberler alıp güzel yorumlar yapalim

Birazda güzel haberler alıp güzel yorumlar yapalim
Bence öğretmenimizin(erkek olan) hoşuna gitmiştir bu durum. Daha önce ilgisi yoksa bile bundan sonra değerlendirici bi gözle bakacaktır:)
Belki sonu aşk olur. Kim bilir;)
Öğretmen hanım uyuyo heralde yazsa da öğrensek:)

Aynen canım sana katiliyorum

Gel çay yaptım arkadaşım sanada döktüm birtane☺

Belkide olduda☺tel.muhabbet var

Oo afiyet olsun. Ben de kahve yapayım o zaman. Bu gece kk foruma sardım:)

Back
X