Kalp atisi var ama hcg cok dusuk doktor sagliksiz bi gebelige benziyor dedi kendiside cok sasiriyor 10 bin olmadan nasil gozukuyor kalp.atisi diyeDoktor çok artmamasina bir şey dedi mı? Sakince beklemekten başka yol yok. Kalp atışını görmesi iyiye işaret sanırım.
Evet bebek gorunuyor hcg yede kendisi bakti doktorumun bi anormallik var diye ilk gebelige baktirdigimda 30.martti 1230 cikmisti 11 nisanda 2590 cikti ikinci hcg ye o zaman baktirdim doktor baktiginda suan 10 binleri gecmesi lazimdi hic artmamis düzeni yok dediDaha bir gün geçmiş niye bu kadar stres hergun beta batırmayın ayrıca bebek göründü diyorsunuz
Gönlünüzü ferah tutun.Kalp atisi var ama hcg cok dusuk doktor sagliksiz bi gebelige benziyor dedi kendiside cok sasiriyor 10 bin olmadan nasil gozukuyor kalp.atisi diye
Sivastaki en iyi doktora gidiyorum ama oda cok şaşırıyor Boyle biseyi ikk defa goruyorum diyor 10 bini gecmeden kalp atisi gozukmez diyor hcg cok dusk olmasina ragmen gözüküyor bi dusuk daha yapmış tim sagliksiz bi gebelikse kalp atisi falan gozukurmu kiÜzülme diye birşey demek istemedim ama beta 2 günde bir iki katı artmıyorsa sağlıksız gebelik.ya da bebek tutunmakta zorlanıyor.başka bir doktora daha git istersen.onunda görüşünü al.
Olcturdum ordada ayni sonuc cikiyorBaşka bir merkeze gidip oradada ölçtürsene canım korkma Allah büyük o nasil derse öyle olur
O zaman galiba sağlıksız bir gebelik ama Allah'tan ümit kesilmez canım inşallah normale donerOlcturd
Olcturdum ordada ayni sonuc cikiyor
InsALLAH Tesekkur ediyorum Allah hepinizden razi olsunO zaman galiba sağlıksız bir gebelik ama Allah'tan ümit kesilmez canım inşallah normale doner
Tesekkur ediyorum Allah razi olsun insallah dediginiz gibi olurBir doktorun bu konudaki yorumunu okumustum kalp atisini aldiktan sonra beta takibi yapmanin anlami yoktur diyordu... sizde kalp atisini almissiniz bence kurcalamayin akisina birakin cok fazla kendinizi kaptirmayin ama stres te yapmayin akisina birakin biraz nasil ilerleyecek onu izleyin hayirlisi olsun insallah
Tatlim kaygilarini anliyorum ama sen sadece dua et allaha sigin saglikli bir evlat ver rabbim diye dua et. Saglikliysa zaten hersey yokuna girecektir ama saglikli degilse zaten sonlansin en hayirlisi odur.... rabbim bizim icin en hayirlisini biliyor inan ve ona sigin stres yapma olabildigince ve kimseye durumundan bahsetme henuzTesekkur ediyorum Allah razi olsun insallah dediginiz gibi olur
Allah sizden razi olsun cok teşekkür ediyorum insallah yoluna girer herşeyTatlim kaygilarini anliyorum ama sen sadece dua et allaha sigin saglikli bir evlat ver rabbim diye dua et. Saglikliysa zaten hersey yokuna girecektir ama saglikli degilse zaten sonlansin en hayirlisi odur.... rabbim bizim icin en hayirlisini biliyor inan ve ona sigin stres yapma olabildigince ve kimseye durumundan bahsetme henuz
Dua edicem sana tatlim:) hakkinda hayirlisi olsun :) sonucu bildirmeyi unutmaAllah
Allah sizden razi olsun cok teşekkür ediyorum insallah yoluna girer herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?