Acill yardımm!!!!!

okyanus85

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.843
251
163
Kızlar hemen konuyu özetliycem
Eski erkek arkadasim 1,5 yil önce msj atti tekrar gorusmek icin ben kbul etmedim cunku her türlü kötü alışkanlığı vardı içki kavga küfür gibi. Ama bu iki yılda öyle laflar söyledi ki bana seni çok seviyorum senden baskasini boyle sevemem neler neler
Bu güne kadar söylemeye de devam etti ve bu gün başkasından hoşlandım diye şaka yaptım ama hemen saka yaptigimi soyledim ve bana benim kız arkadasım var birazdan yanıma gelecek seninle şu an konuşamam sonra görüşürüz eski arkadasım dedi
Çok şaşırdım hemen sordum bana söyledigin sözler yalanmiydi ne yapmaya çalışıyorsun sen diye bana söylediği tek şey "hiccc" oldu sormaya devam ettim cvp ver diye israr ettim ama cvp gelmiyor bu arada twitter dan yazistik msj larimi gormus o silince benim sayfamdaki msjlarda gidiyor
Şimdi kızlar cvp vermesini bekleyim mi yoksa dirakman engelleyim mi engelledikten sonra kullanici adimida degistirip ortaliktan yok olmayi planliyorum
Ne dersiniz????

siz öyle deyince kendine yediremediği için öyle dedi bence bana öyle geldi :26::26:

Seni yokluyor olabilir.Aman bulaşma,dengesizmiş.

Ya öylemi dersin aklıma gelmedi değil yani bu şekilde sonu sevdiğimi söylememi mi bekliyor diye
Yoksa 10 dk önce sevdiğini bellineden cümleler kurup 10 dk sonra niye boyle yapsin hoşlandığım kişide yok şaka dedim yanii

Güvenme. Seven insan oyle davranmaz zaten nasil biri oldugunu sen biliyosundur kisiligi duzgun degildiyse hala degildir yani degistigini falan dusunme. Salla gitsin. biseyde sorma. sorma ki amacina ulasamasin

Güvenme. Seven insan oyle davranmaz zaten nasil biri oldugunu sen biliyosundur kisiligi duzgun degildiyse hala degildir yani degistigini falan dusunme. Salla gitsin. biseyde sorma. sorma ki amacina ulasamasin

Sende haklısın bi şaka bukadar büyütülmemesi lazim dahasi uzun zamndir bi ilişkim var hayat arkadaşım olacak dedi bu doğrusa benimle fena halde oynadi demektir
Yabide bana ben cok yalan söylerim demisti çok uyanığımdır kurnazımdır demişti bi annemebi de sana yalan söylemiyorum dedi ama şaibeli yanii

Ama niye boyle yaptiginida nalmak ogrenmek istiyorum ( ne yapicam ben yaaa

Doğruymuş face. Kızla birlikte yerbildirimi yapmış. Ne yalancıymış benimle oynamış resmen

son derece çocukça
kaç yaşındasınız?
lise öğrencisi seviyesi diyaloglar.
aklı başında hiçbir kız flört ettiği adama hoşlandığım biri var demez.
aynı şekilde karşıdaki benim zaten sevgilim var demez.
bu ne böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…