Kızlar hemen konuyu özetliycem
Eski erkek arkadasim 1,5 yil önce msj atti tekrar gorusmek icin ben kbul etmedim cunku her türlü kötü alışkanlığı vardı içki kavga küfür gibi. Ama bu iki yılda öyle laflar söyledi ki bana seni çok seviyorum senden baskasini boyle sevemem neler neler
Bu güne kadar söylemeye de devam etti ve bu gün başkasından hoşlandım diye şaka yaptım ama hemen saka yaptigimi soyledim ve bana benim kız arkadasım var birazdan yanıma gelecek seninle şu an konuşamam sonra görüşürüz eski arkadasım dedi
Çok şaşırdım hemen sordum bana söyledigin sözler yalanmiydi ne yapmaya çalışıyorsun sen diye bana söylediği tek şey "hiccc" oldu sormaya devam ettim cvp ver diye israr ettim ama cvp gelmiyor bu arada twitter dan yazistik msj larimi gormus o silince benim sayfamdaki msjlarda gidiyor
Şimdi kızlar cvp vermesini bekleyim mi yoksa dirakman engelleyim mi engelledikten sonra kullanici adimida degistirip ortaliktan yok olmayi planliyorum
Ne dersiniz????
siz öyle deyince kendine yediremediği için öyle dedi bence bana öyle geldi :26::26:
Ama saka yaptigimi soyledim ben ve msjlarima cvp vermiyor
Sorsam mi acaba bu yuzdenmi boyle soyledin diye
bilmem ki belki de kıskandı sinirlendi o yüzden atmıyor :26::26:
biraz daha zaman geçsin hala ses çıkmazsa sorun bence
Sorayim mi ne dersiniz??
Yani bi kac saat mi bekleyim yarina kadarmi
Seni yokluyor olabilir.Aman bulaşma,dengesizmiş.
bence kendi kendinizi yiyip duracağınıza sorun gitsin en azından cevabına göre hareket edersinizerkeklerin dengesizlikleri işte
Güvenme. Seven insan oyle davranmaz zaten nasil biri oldugunu sen biliyosundur kisiligi duzgun degildiyse hala degildir yani degistigini falan dusunme. Salla gitsin. biseyde sorma. sorma ki amacina ulasamasin
bence kendi kendinizi yiyip duracağınıza sorun gitsin en azından cevabına göre hareket edersinizerkeklerin dengesizlikleri işte
Kız olayi dogruymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?