Doğruymuş face. Kızla birlikte yerbildirimi yapmış. Ne yalancıymış benimle oynamış resmen
gerçekten miterbiyesiz boşver kurtulduğunuz iyi olmuş dengesiz demek ki
Üzülme yainan degmez anliyorum elinde degil. Bu erkekler bi kizi canevinden nasil vuracaklarini biliyolar.Takmamaya calis
son derece çocukça
kaç yaşındasınız?
lise öğrencisi seviyesi diyaloglar.
aklı başında hiçbir kız flört ettiği adama hoşlandığım biri var demez.
aynı şekilde karşıdaki benim zaten sevgilim var demez.
bu ne böyle
Ewt gercekten öyleymis kanldirildim resmen cok kotu hissediyorum oynamis benimle yaa hic bisey soylemeden kapaticam twitteri
Kız olayi dogruymus
Kovalayan konumuna dü§müşsun.o da §u an kaçmanın keyfini sürüyor.bu gece kesinlikle msj atma.irtibata geçme.engelleme.tepkisiz kal
Merakina yenilip o sana ulaşacak.engelleme yapman da bi tepkidir
Bu adama hiç güven olmaz canım..hiç oralı olma,bidaha aynı olay olsa bile Cvp dahi verme..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bencede bütün irtibatınızı kesin adi insanlaüzülmemeye çalışın
Kızlar hemen konuyu özetliycem
Eski erkek arkadasim 1,5 yil önce msj atti tekrar gorusmek icin ben kbul etmedim cunku her türlü kötü alışkanlığı vardı içki kavga küfür gibi. Ama bu iki yılda öyle laflar söyledi ki bana seni çok seviyorum senden baskasini boyle sevemem neler neler
Bu güne kadar söylemeye de devam etti ve bu gün başkasından hoşlandım diye şaka yaptım ama hemen saka yaptigimi soyledim ve bana benim kız arkadasım var birazdan yanıma gelecek seninle şu an konuşamam sonra görüşürüz eski arkadasım dedi
Çok şaşırdım hemen sordum bana söyledigin sözler yalanmiydi ne yapmaya çalışıyorsun sen diye bana söylediği tek şey "hiccc" oldu sormaya devam ettim cvp ver diye israr ettim ama cvp gelmiyor bu arada twitter dan yazistik msj larimi gormus o silince benim sayfamdaki msjlarda gidiyor
Şimdi kızlar cvp vermesini bekleyim mi yoksa dirakman engelleyim mi engelledikten sonra kullanici adimida degistirip ortaliktan yok olmayi planliyorum
Ne dersiniz????
burdan cevap yazayım dedim, arkadaşın konusunu işgal ettik
aile kurcak bir erkek profili çizmiyor. tıpkı benim ayrıldığım insan gibi. bu adamdan ne aile babası olur ne iyi bir eş.. kalbime benim de söz geçmiyordu, ama geçirtmeye çalışıyorum. seven adam zaten gelir. gelecek olan bir erkeğin önünde hiçbir engel duramaz. ama biz aptallığımızın kurbanı olduk. sevgimizi akıttık oluk oluk. ben ne zamanki bana hayatımda biri var seni sevmiyorum artık dedi, o andan sonra iletişimi bıçak gibi kestim. dönüp de bir kez aramak mesaj yazmak faceboklardan imalı sözler paylaşmak aklımın ucundan bile geçmedi. adam bana seni sevmiyorum dedi daha ötesi var mı..sen de o hiç olmamış gibi davran. profilini kapatmak zorunda değilsin. sadece ona göstermek için şeyler paylaşma. gündelik hayatın normal akışında olsun. ne çok iyiymiş gibi görün ne de üzüntünü belli et. tamam normal akışta ol. o zaten senin profiline bakıyodur. o sinyali verme ona.
Burdan yazmakla iyi etmişsin bende konuyu bozuyorum diyodum kendi kendime :)
Çok haklısın gerçekten seven bi erkek olsaydı başka bi kıza bakmazdı geçengün haberlerde gördüm bi kanalın yayın müdürümüymüş öyle bi şey yani gençlik aşkıyla evlenmiş ama adamda kadında neredeyse 40 yaşındalar ve kimseyle evlenmeden birbirlerini beklemişler işte gerçek aşk bu bence
Bu ne dedi bana ben tohuma kaçacam birini bulayım hemen bu yaz sonu evlenirim
Face.de onu engelledim zaten twitterada gizlilik koydum ne yazdığımı görmesin bazen açıyorum dayanamıyorum ama bi gün inş. Allahın izniyle bundanda vazgeçicem ama birileriyle konuşmayınca anlatmayınca içindekileri o an herşeyi yapabiliyorsun
bundan sonra kendini bi tut bakalım. hep şunu düşün, gelmek isteyen insan gelir, senin kılını bile kıpırdatmana gerek yok. istediği sensen o koşa koşa gelir eninde sonunda. ama ben bu bahsettiğin adamdan hiç iyi elektirik almadım. gelse bile bununla mutlu olamazsın. önümüze bakmaktan başka çaremiz yok..
Kendimi tutmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Yaa burda bi arkadaş var o olayı nerdeyse başından beri biliyor ve oda senin gibi pek güvenilecek bi tipe benzemiyor dikkat ett diye beni çok uyardı ama hep ona yenik düştü sonunda da böyle oldu ama belkide hayırlı olan böyledir allah beni korumuştur belki onunla evlensem daha çok üzülecektim ve geri dönüşü olmayacaktı ki bi çok kötü huyunuda gördüm biraz ben merkezcidir herşeyi ben bilirim tiplerinden yanii tek sorun onu kalbimden ve aklımdan çıkartmak beni o kadar çok seviyormuş gibi göründü ki bu durumu kabullenmekte zorlanıyorum ama allahın izniyle inşallah herşey yoluna girecek seninde dediğin gibi seven insan zaten gitmezdi
Bakalım neler olacak hayırlısı
Ailemde kabul etmezdi zaten :/
bak adı üstünde: o kadar çok seviyor-muş gibi göründü. seven adamın zaten bu kadar çığırtkan gibi sevdiğini ifade etmeye ihtiyacı olmaz. zaten sevmiş bir adam uzakta olmaya dayanamaz. bu sevmiş sevmemiş meselesini tartışmayalım, sevilmedik işte bu kadar açık ve net
Aynen öyle sevilmemişiz dayanamadım yine face. Sayfasına baktım bi arkadaşıyla resim çekinmiş kızda beğenmiş tescillenmiş oldu bi de mutluyum yazmış ooohhh o mutlu olsun ben burda acı çekeyim gerçekten kendime ediyorum çok haklısın
mutluyum yazan kim? o mu kız mı? bir de herkese açık paylaşıyor sanırım. kime ne ıspatlamaya çalışıyor? aynı ayrıldığım insan. aynı insanla mı beraberdir acaba
Canım içki, kavga, küfür diyorsun.bir erkekte olmaması gereken bütün huyları toplamış kendisi. Bu nedenlerden ayrıldıysanız hiç arkana bile bakmamaman lazımdı.
Evlenip boşanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim, Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki ilişkiniz ilerlemeden nasıl bir karakteri olduğunu göstermiş sana.
İşte geldik gidiyoruz, hoşçakal kardeşim deniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?