Acill yardımm!!!!!

Doğruymuş face. Kızla birlikte yerbildirimi yapmış. Ne yalancıymış benimle oynamış resmen

Üzülme ya inan degmez anliyorum elinde degil. Bu erkekler bi kizi canevinden nasil vuracaklarini biliyolar.Takmamaya calis

Üzülme ya inan degmez anliyorum elinde degil. Bu erkekler bi kizi canevinden nasil vuracaklarini biliyolar.Takmamaya calis

Cok kotu oldum yaa beynimden vuruldum sankiiyiki o sakayi yapmisim yoksa oynamaya devam edecekti benimle

Yaa arkadasin insan bi teselli verir o senin cocukca dedigin sey sayesinde adamin uzun suredir baska biriyle gorustugunu ogrendim adam benimle oynamis iyiki soylemisim

Bu adama hiç güven olmaz canım..hiç oralı olma,bidaha aynı olay olsa bile Cvp dahi verme..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Engelledim kızlar bi daha arasada bulamaz beni engellemeklede kalmadım kullanici adimi herseyi degistirdim face.de engelledim bi daha gozum gormesin o yalanciyi
Cevap böyle verilir

Kovalayan konumuna dü§müşsun.o da §u an kaçmanın keyfini sürüyor.bu gece kesinlikle msj atma.irtibata geçme.engelleme.tepkisiz kal
Merakina yenilip o sana ulaşacak.engelleme yapman da bi tepkidir

Bu adama hiç güven olmaz canım..hiç oralı olma,bidaha aynı olay olsa bile Cvp dahi verme..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede bütün irtibatınızı kesin adi insanla üzülmemeye çalışın

Engelledim kullanici adimida degistirdim ne hali varsa gorsun sahyekar yalanci

Neden yaptın diye sormak istiyorum ama kötü bi sey söyler diyede sormak istemiyorum

burdan cevap yazayım dedim, arkadaşın konusunu işgal ettik

aile kurcak bir erkek profili çizmiyor. tıpkı benim ayrıldığım insan gibi. bu adamdan ne aile babası olur ne iyi bir eş.. kalbime benim de söz geçmiyordu, ama geçirtmeye çalışıyorum. seven adam zaten gelir. gelecek olan bir erkeğin önünde hiçbir engel duramaz. ama biz aptallığımızın kurbanı olduk. sevgimizi akıttık oluk oluk. ben ne zamanki bana hayatımda biri var seni sevmiyorum artık dedi, o andan sonra iletişimi bıçak gibi kestim. dönüp de bir kez aramak mesaj yazmak faceboklardan imalı sözler paylaşmak aklımın ucundan bile geçmedi. adam bana seni sevmiyorum dedi daha ötesi var mı..sen de o hiç olmamış gibi davran. profilini kapatmak zorunda değilsin. sadece ona göstermek için şeyler paylaşma. gündelik hayatın normal akışında olsun. ne çok iyiymiş gibi görün ne de üzüntünü belli et. tamam normal akışta ol. o zaten senin profiline bakıyodur. o sinyali verme ona.

Burdan yazmakla iyi etmişsin bende konuyu bozuyorum diyodum kendi kendime :)
Çok haklısın gerçekten seven bi erkek olsaydı başka bi kıza bakmazdı geçengün haberlerde gördüm bi kanalın yayın müdürümüymüş öyle bi şey yani gençlik aşkıyla evlenmiş ama adamda kadında neredeyse 40 yaşındalar ve kimseyle evlenmeden birbirlerini beklemişler işte gerçek aşk bu bence
Bu ne dedi bana ben tohuma kaçacam birini bulayım hemen bu yaz sonu evlenirim
Face.de onu engelledim zaten twitterada gizlilik koydum ne yazdığımı görmesin bazen açıyorum dayanamıyorum ama bi gün inş. Allahın izniyle bundanda vazgeçicem ama birileriyle konuşmayınca anlatmayınca içindekileri o an herşeyi yapabiliyorsun

bundan sonra kendini bi tut bakalım. hep şunu düşün, gelmek isteyen insan gelir, senin kılını bile kıpırdatmana gerek yok. istediği sensen o koşa koşa gelir eninde sonunda. ama ben bu bahsettiğin adamdan hiç iyi elektirik almadım. gelse bile bununla mutlu olamazsın. önümüze bakmaktan başka çaremiz yok..

Kendimi tutmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Yaa burda bi arkadaş var o olayı nerdeyse başından beri biliyor ve oda senin gibi pek güvenilecek bi tipe benzemiyor dikkat ett diye beni çok uyardı ama hep ona yenik düştü sonunda da böyle oldu ama belkide hayırlı olan böyledir allah beni korumuştur belki onunla evlensem daha çok üzülecektim ve geri dönüşü olmayacaktı ki bi çok kötü huyunuda gördüm biraz ben merkezcidir herşeyi ben bilirim tiplerinden yanii tek sorun onu kalbimden ve aklımdan çıkartmak beni o kadar çok seviyormuş gibi göründü ki bu durumu kabullenmekte zorlanıyorum ama allahın izniyle inşallah herşey yoluna girecek seninde dediğin gibi seven insan zaten gitmezdi
Bakalım neler olacak hayırlısı
Ailemde kabul etmezdi zaten :/

Son düzenleme:

bak adı üstünde: o kadar çok seviyor-muş gibi göründü. seven adamın zaten bu kadar çığırtkan gibi sevdiğini ifade etmeye ihtiyacı olmaz. zaten sevmiş bir adam uzakta olmaya dayanamaz. bu sevmiş sevmemiş meselesini tartışmayalım, sevilmedik işte bu kadar açık ve net

Aynen öyle sevilmemişiz dayanamadım yine face. Sayfasına baktım bi arkadaşıyla resim çekinmiş kızda beğenmiş tescillenmiş oldu bi de mutluyum yazmış ooohhh o mutlu olsun ben burda acı çekeyim gerçekten kendime ediyorum çok haklısın

Son düzenleme:

mutluyum yazan kim? o mu kız mı? bir de herkese açık paylaşıyor sanırım. kime ne ıspatlamaya çalışıyor? aynı ayrıldığım insan. aynı insanla mı beraberdir acaba

Canım içki, kavga, küfür diyorsun.bir erkekte olmaması gereken bütün huyları toplamış kendisi. Bu nedenlerden ayrıldıysanız hiç arkana bile bakmamaman lazımdı.
Evlenip boşanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim, Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki ilişkiniz ilerlemeden nasıl bir karakteri olduğunu göstermiş sana.

İşte geldik gidiyoruz, hoşçakal kardeşim deniz...

mutluyum yazan kim? o mu kız mı? bir de herkese açık paylaşıyor sanırım. kime ne ıspatlamaya çalışıyor? aynı ayrıldığım insan. aynı insanla mı beraberdir acaba

Mutluyum yazan o, kızın sayfasına baktım hiçbirşey yok sadece beşiktaşlıymış onun resmi var. Bazı paylaşımları açık bana inat yapıyor galiba canım yansın diye zaten kız arkadaşım var dedikten hemen sonra face. Onunla yerbildirimi yapmıştı. Senin ki demi öyleydi ?bunlar bize nispet yapıyor sanki, ben bi türlü düzelemiyorum yaa ne yapsam bilmiyorum deymeyen bi insan olduğunu biliyorum ama içime söz geçiremiyorum içimde bi huzursuluk kalp çarpıntısı anlatamam yanii sanki kötü bi şey daha olacak sabah gözümü açıp akşam kapatana kadar devam ediyor ((

Sen kaç yaşındasın, ben bu yaştan sonra nasıl tekrar sevecegimi kestiremiyorum :/

Ben o nedenlerden birakmistim 12yil once 1,5 yil once tekrar face.den buldu beni konuşuyorduk arada bi kaç ay konusmadigimizda oldu tabii ama ben yine bu nedenlerden dolayi kabul etmedim çünkü hic degimemis hala ayni seyleri yapiyor güvenemedim ama beni öyle cok sevdigini soyledi ki surekli olarak vazgecemedim ailem bilse ve tanisa onlarda kabul etmezler ama ben yinede kalbime sozgeciremedim duzelir diye bekledim ama duzeldigini gormedim bana kırk yilda bir iciyorum demisti arkadasi face.ne az ic biraz yazmis sonra bi magzada calisiyir bu egitime gondermislerdi bi ara orda birini dovmus face.ne surekli kufur iceren sozler yaziyor falan... bunu gibi seyler ve sonuc olarak beni sevdigini soylerken baska bi kizla gorusuyormus meger yikildim ama bundada bi hayir vardir diyorum
Tabi onu unutama biaraz zor olacak gibi gorunuyor çunku öyle buyuk bir ask oyunu oynadiki bana ve ben öyle bi inanmisim ki hala yalan olduguna inanamiyorum (
Senin durumunada cok uzuldum bende hep bundan korktum yanii şimdi gozume batan seyler var evlenince daha cok rahatsiz ederse bunlar beni dedim ask bi sekilde bitecek illaki o zaman ne yaparim dedim ama
Yinede kopamiyordum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…