Acill Yardimmm!!!

HazalHazall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
202
43
18
Bayanlar dün ki konumu takipp edenler bilirler.Erkek arkadaşmla aramzda geçen ilgi-ilgisizlik tartışmasnı.Sorum şu dün hiç arayıp yazmadı bugünde öyle.Sadece az önce aradı ne yapıyorsun falan diye ama geri işi çıktı kapatmak durumunda kaldık ben az sonra ararım seni dedi. sizce ben nasıl davranmalıyım ona karşı?Ararsa nasıl konuşmalıyımm????

sen yazma. eski konu okudum, haksızsın. adam kafasını dinliyodur.

Bence uzatmanın manası yok, normal davran.henuz ilişkinin basindasiniz, yavaş yavaş oturacak bu işler.zamanla ikiniz de birbirinizi tanıyıp ona göre davranacaksiniz.buyutulecek bi şey yok ortada bence.

Bence uzatmanın manası yok, normal davran.henuz ilişkinin basindasiniz, yavaş yavaş oturacak bu işler.zamanla ikiniz de birbirinizi tanıyıp ona göre davranacaksiniz.buyutulecek bi şey yok ortada bence.
ama eğer ben arayıp üzerine düşersem bu duruma alışıp her kavgada benden beklemez mi.Hani kaçan kovalanır derler ya öyle olmaz mı ??

sen yazma. eski konu okudum, haksızsın. adam kafasını dinliyodur.
az önce aradı ama işi çıktı konuşmadan kapattık.Dedim bu şekilde mi ilerleyeceğiz beni sinirlendirdin bilmiyorum diyor.ama o da beni kırdı sonuçta ama ağırdan satıyor kendini ve de ben bu duruma alışmasından korkuyorum

az önce aradı ama işi çıktı konuşmadan kapattık.Dedim bu şekilde mi ilerleyeceğiz beni sinirlendirdin bilmiyorum diyor.ama o da beni kırdı sonuçta ama ağırdan satıyor kendini ve de ben bu duruma alışmasından korkuyorum

adamın işleri varmış. idare et demiş. etmemiş kavga çıkarmışsınız. kırıldıysanız haketmişsiniz kırılmayı. herkes ilgiyi sever herkes ilgi bekler ama adamın bi ton işi varken oturup size canım balım diye yağ yakmasını bekleyemezsiniz.

ama eğer ben arayıp üzerine düşersem bu duruma alışıp her kavgada benden beklemez mi.Hani kaçan kovalanır derler ya öyle olmaz mı ??
Tabiki arama. Seni arayacağını söylemiş zaten. Onu bekliyor gibi de görünme, kendine bir uğraş bul.arayinca da "ben de şunu yapıyorum bunu yapıyorum sen nasılsın" vs.diye konuş normalce.

adamın işleri varmış. idare et demiş. etmemiş kavga çıkarmışsınız. kırıldıysanız haketmişsiniz kırılmayı. herkes ilgiyi sever herkes ilgi bekler ama adamın bi ton işi varken oturup size canım balım diye yağ yakmasını bekleyemezsiniz.
yağ yakmasını tabiki beklemiyorum ama insan merak etmez mi hiç aramadı sormadı ne yapıyr acaba diye .

Az önce merak edip eski konuna baktım. Oradan da devam edebilirmişsin yeni konu açmaya ne gerek vardı?
Neyse, konuya gelecek olursan bu kadar ilgi beklemek çok çocukça geliyor bana.
Napsın adam yani işini bırakıp seni mi eğlendirsin?
Ben onun yerinde olsam asla arayıp sormam.
Bence sen de yazma iki dakika nefes alsın çocuk :işsiz:

Back
X