Acill yardımmm!

dmla123

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
8
Arkadaşlar merhaba eşimle doğal yolla korunuyoruz adetim 4 gün gecikti bugün erken gebelik testlernden yaptım fotoğrafla belli olmicak sadece benim görüceğim bir hayalet çizgi çıktı ama testin yerini gösteren çizgisimi bilemedim aslında şuan çocuk düşünmüyoruz ama böyle gecikincede insanın içi bir heyecanlanıyor sizde durum nedir benim gibi olup hamile kalan varmı

At kuzum bi bakalım

Kaç dakika içinde çıktı hayalet çizgi

2-3 dakika içinde çıktı ama dediğim gibi ışık altında benim görebildiğim bir çizgiydi o yüzden çözemedim pazartesine kadar olmazsam tekrarlicam

At kuzum bi bakalım
Testi attım canım ama zaten fotoğrafta görülebilcek gibi değildi ışık altında yakndan bakılınca belli oluyordu pazartesine kadar regl olmazsam tekrarlicam bakalm

At canım testi bakalım

Testi attım canım ama zaten fotoğrafta görülebilcek gibi değildi ışık altında yakndan bakılınca belli oluyordu pazartesine kadar regl olmazsam tekrarlicam bakalm
Göremeyen bi tek ben miyim kuzum test nerde

Ya olmamış tekrar denicem canım

Eklentiler

• D6A7AF14-E7EE-459A-8F3C-356419F4CE2C.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 209
Tebrikler bebiş geliyor

Ya öylemi dersiniz korunuyoduk aslında nasıl oldu anlamadım rabbim isteyen herkese nasip etsin pazartesi bir daha yapıp sonra kan testi vercem bakalım
Nasıl korunuyodunuz ki Allah bağışlasın size sağlıcakla kucağına alın

Merhaba sizce varmı bişey ?

Eklentiler

• 2234963F-4239-42F6-AA36-2B32E48ACB27.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 87
Canim bu erken gebelik testi sanirim aldırma bence bende de böyle çıktı ama negatif di erken gebelik testlerinde oluyor böyle sıkıntılar kan ver bence

Canim bu erken gebelik testi sanirim aldırma bence bende de böyle çıktı ama negatif di erken gebelik testlerinde oluyor böyle sıkıntılar kan ver bence
Normal test bir hafta bekleyip öyle yenilicem ovülasyon yaptım oda böyle cıktı

Eklentiler

• B63CE149-8CA8-4DB0-917D-9FA47D257FFD.webp
    17 KB · Görüntüleme: 33
  • B9DBD054-AFD9-4652-80AB-7174646DE2A6.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 28
`