• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

gulmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
961
Puanlar
73
Adetim 5 gün geçti sabah erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı 11 aylık oğlum var gebelik istemiyorum prezervatif ile korunuyorduk bu ay tüplerim kapatilacakti gebelik düşünmüyorum böyle oluo gebelik devam eden varmı çünkü adetim bir hafta gecti çizginin net çıkması gerekirdi diye düşünüyorum

Eklentiler

• 1000587956.webp
    1000587956.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 288
Adetim 5 gün geçti sabah erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı 11 aylık oğlum var gebelik istemiyorum prezervatif ile korunuyorduk bu ay tüplerim kapatilacakti gebelik düşünmüyorum böyle oluo gebelik devam eden varmı çünkü adetim bir hafta gecti çizginin net çıkması gerekirdi diye düşünüyorum
Büyük ihtimalle kuruma çizgisi olarak görünüyor

İkinci çizgi hemen çıktı inşallah yokturr Allah isteyene nasip etsin
Aminn yani yoktur diyemem tabi kesin ama çok fazla test yapmış biri olarak gebelik olduğu zaman genelde pembe çizgi görürsünüz bende böyle çok çizgiler gördüm ama gebe değildim mesela

Hangi marka test? Ve ne yaptınız 3 gün olmuş

Tüpleriniz neden bağlanacak özel değilse söyleyebilir misiniz. Yaşınız kaçtı, kesin emin misiniz?
Bı kizim var sonradan bı oğlum oldu maalesef otizm riskli şuan eğitim görüyor istiyordum ancak hem tekrar otizm riski var hemde oğlumla iyi ilgilenmem gerek kaza durumu olmasın diye bağlayacağım

Back
X