Demek ki öyle bir sorun var ki,yasaklamış,belki aşılama olacakEğer eşinin sperm kalitesi kotu değilse bnce gir ilişkiye. Hiç bi sıkıntı olmaz ki. Çunku eğer çatlamışsa kaçar bu ay
evet dr dedi 18mm olursa çatlatırım dedi.ben diyorum acaba klomen aldıgım için büyüyüp çatlamış olabilir miyumurta catlamadan once yani ovulasyondan once baslar o akinti normaldir suan gelmesi doktorlar genelde 18 20 mm arasi catlatmiyomu zaten benmi yanlis hatirliyorum
hayır eşimin hiç bir sorunu yok. dr daha kaliteli olması acısından öyle dedi.Demek ki öyle bir sorun var ki,yasaklamış,belki aşılama olacak
Şimdi siz girseniz ,çatlamamış olsa yumurtanın kalitesini düşüreceksiniz o zaman,işinizi neden şansa bırakıyorsunuz,dr. gerken açıklamayı yapmış zaten.hayır eşimin hiç bir sorunu yok. dr daha kaliteli olması acısından öyle dedi.
walla klomene guvenme bi anda catlayiveriyo yumurta. sen işini garantiye al bugünleri değerlendir. eşine keçi boynuzu kürü yap. benim adetin 7. günü ilk yumurtam çatladı hemde fazla buyumedenMerhaba kizlar
Ben klomen kullandim ve bugun dr gidip yumurya takibi yaptırdım.
Yumurtalar 16 mm olmustu. Dr 18 olmadan çatlatmiyayim dedi.Bugün ve yarin tekrar klomen al pazar boş bırak pazartesi gelirsin catlatiriz dedi.
Dr geldim klomeni aldim.daha sonra gün icinde agrilarim oldu. Simdide baktim şeffaf akintim gelmiş. Normalde ben hiç fark etmem okuduklarim kadariyla yumurta catladiginda bu akinti geliyormus.
benim bu geceyi degerledirmem lazim mi acaba kafam cok karisti dr sali gününe kadar iliski yasak dedi. Ya catlamissa pazartesi günü gittigimde gec kalmis olabilirim.
Simdi size sorum yumurta 16mm olunca kendiliginden catlarmi veya klomen icdim diye hemen büyüyüp catlamismidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?