acill

onunmeleyi

Canım Ailem‍‍
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
722
389
33
Kızlar merhaba 11+4 hamileyim bebegin kalp atışları hızlı herşey normal çok şükr ama kalbi 187 atıyor doktor kanın az bide havasız kalmışsın ondan dedi böyle durumla karşılaşan varmı aranızda?çok tedirginim((

Ritim bozukluğu bi kere bende yaşadım bebeğimin kalbi hızlı arttı. Sonra bi daha olmadı. Sebebini bilmiyorum ama Dr endişelenme dedi. Çay kahve paketli ürünler tatlı çikolata tarzı aşırı enerji verecek şeyleri meyve suyunu ve asitli gıdaları kesinlikle yasakladı her hafta kontrole çağırdı bidaha olmadı

Ritim bozukluğu bi kere bende yaşadım bebeğimin kalbi hızlı arttı. Sonra bi daha olmadı. Sebebini bilmiyorum ama Dr endişelenme dedi. Çay kahve paketli ürünler tatlı çikolata tarzı aşırı enerji verecek şeyleri meyve suyunu ve asitli gıdaları kesinlikle yasakladı her hafta kontrole çağırdı bidaha olmadı
Ya çok teşekkür ederim yorumun için canım inan çok korkuyorum nerdeyse oturup agliycam((ben çikolata fln çok yiyorum

Ya çok teşekkür ederim yorumun için canım inan çok korkuyorum nerdeyse oturup agliycam((ben çikolata fln çok yiyorum
Onlarda kalp atımını hızlandırıyormuş aşırı enerji verdiğinden. Bi müddet yeme bunları

Bendede var o canim nefesimi ben bile düzgün çekemiyorum bebişim nasıl ceksin ya)sağlıcakla gelsinlerde önemlisi o
Bu hafta nefes konusunda kotuyum ya rahattim onceden. 17ye adim attik 16doluyo burnum hep tikali ve kaniyo. Burnm tikali olnca nefes nefese kaliyorm. Dedign gbi ins sag salim aliriz kucagmza

Back
X