- 19 Ocak 2016
- 78
- 14
- 88
- 33
- Konu Sahibi Civciv2323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki gebelik var gibi
Kızlar ne olur bişey söyleyin 3 tane şimdi yaptım öle çıktı daha önceki yaptığımda bu kadar köyü değildi şimdi kan verdim hastanedeyim kafayı yicem artık
En baştaki teste o silik çizgiyi görebiliyor insan ama diğerlerini ben göremedimSanki gebelik var gibi
ne canım
En baştaki teste o silik çizgiyi görebiliyor insan ama diğerlerini ben göremedim
Yarın sonucu bize haber vermeyi unutma inşallah hamilesindir canımKızlar ne olur bişey söyleyin 3 tane şimdi yaptım öle çıktı daha önceki yaptığımda bu kadar köyü değildi şimdi kan verdim hastanedeyim kafayı yicem artık
Şuanda verdim kan sonuç bekliyorum ewde yine test yaptım 3 tane aynı anda bak atıyorum canım sanadaYarın sonucu bize haber vermeyi unutma inşallah hamilesindir canım
İlk 5 dakikada mı çıktı ? Hepsi aynı idrarla yapıldıysa testlerde sıkıntı var. Ama ikinci idrarla hemen çıkmaz değer küçükse. İnşaAllah gönlünüzce olsun
İlk 5 dk çıktı hepsini aynı idrallle yaptimİlk 5 dakikada mı çıktı ? Hepsi aynı idrarla yapıldıysa testlerde sıkıntı var. Ama ikinci idrarla hemen çıkmaz değer küçükse. İnşaAllah gönlünüzce olsun![]()
Birinde bariz belli ama diğerlerinde göremedim çizgiİlk 5 dk çıktı hepsini aynı idrallle yaptim
Benim kafam oyuzden karıştı diğerlerinde ilk 5 dk çıkmadı dk tuttum 10 dk gelmeme yakın hafif oldu belli belirsiz ama o belli olan hemen öle oldu bende dayanamadım geldim kanverdim bu belirsizlik beni yiycegineBirinde bariz belli ama diğerlerinde göremedim çizgi
Kızlar benimde testim silik çıktı bu aralar aşırı derecede mide bulantım var adet olacakmisim gibi sancılarımda var siz ne düşüyor sunuz bu konu hakkındaİlk 5 dakikada mı çıktı ? Hepsi aynı idrarla yapıldıysa testlerde sıkıntı var. Ama ikinci idrarla hemen çıkmaz değer küçükse. İnşaAllah gönlünüzce olsun![]()
Üstte net belli tabi adetiniz gecikti mi
kuruma çizğisine benziyor canım,çok başıma geldiği için biliyorum.hayırlısı olsun inşallah haber ver canıhangis
Kan tahlilini 1.20 çıktı canım 1 hafta sonra tekrar yapalım dedi doktor çok yenide ola bilir dedi geç döllenme de ola bilir dedi bekliycez dedi böle şeyler oluyor mu kikuruma çizğisine benziyor canım,çok başıma geldiği için biliyorum.hayırlısı olsun inşallah haber ver canım