Acill

Civciv2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
78
14
88
33
IMG-20221129-WA0002.webp

kuruma çizğisine benziyor canım,çok başıma geldiği için biliyorum.hayırlısı olsun inşallah haber ver canım

İlk 5 dakikada mı çıktı ? Hepsi aynı idrarla yapıldıysa testlerde sıkıntı var. Ama ikinci idrarla hemen çıkmaz değer küçükse. İnşaAllah gönlünüzce olsun🙏🏼
Kızlar benimde testim silik çıktı bu aralar aşırı derecede mide bulantım var adet olacakmisim gibi sancılarımda var siz ne düşüyor sunuz bu konu hakkında

Hangisi kuruma çizgisine benziyor canım 3 lu attığım da çıkan sonuç mu daha önce tek atmış olduğum mu

Kızlar kan tahlililim.1.20 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrarlayalım dedi adet günün geçsin dedi zaten böle bişey varsa yükselme olur dedi öle bişey yaşayan oldu mi hiç

Kan tahlilini 1.20 çıktı 1 hafta sonra tekrar yapalım dedi doktor çok yenide ola bilir dedi geç döllenme de ola bilir dedi böle bişey yaşaniyor mu ki

kuruma çizğisine benziyor canım,çok başıma geldiği için biliyorum.hayırlısı olsun inşallah haber ver canım
Kan tahlilini 1.20 çıktı canım 1 hafta sonra tekrar yapalım dedi doktor çok yenide ola bilir dedi geç döllenme de ola bilir dedi bekliycez dedi böle şeyler oluyor mu ki

Back
X