ama bu geçerli bi sebebBaşım ağrıyor"
Üç gündür süren baş ağrısı için geçerli sebep değil. Üç gün süren başağrısı için normal klinikten randevu alınıp gidilir. Gecenin 3ünde değil.ama bu geçerli bi sebebhiç baş ağrısı çekmedi herhalde bunu diyen
- "Nabzını dinleyip, 'Kalbim 5 dakikadır atmıyor' diye acil servise koşan kişi bile oldu.
o ayrı bi durum zaten herkes kurallara uysa -uymayı başarsa herşey çok daha güzel olacak ama nerde ...ben bir keresinde gece 3te gittim evde sadece no...n vardı dahada şiddetlendi ağrım onu içince artık gözlerimi açamaz halde idim ve gittim serum taktılarÜç gündür süren baş ağrısı için geçerli sebep değil. Üç gün süren başağrısı için normal klinikten randevu alınıp gidilir. Gecenin 3ünde değil.
Bizde maalesef acil kavramı yok. "Kim randevu alıp bekleyecek şimdi" diye, "müsaittir" diye özellikle gece acile gitmek çok yaygın.
Biz Acil Servis'in manasını pek önemsemeyen bir halkız ne yazık ki.Üç gündür süren baş ağrısı için geçerli sebep değil. Üç gün süren başağrısı için normal klinikten randevu alınıp gidilir. Gecenin 3ünde değil.
Bizde maalesef acil kavramı yok. "Kim randevu alıp bekleyecek şimdi" diye, "müsaittir" diye özellikle gece acile gitmek çok yaygın.
geçmiş olsun.Dün 5e 3 bir tansiyon ve 45 nabızla acile kaldırdılar beni. Ben orda ağrıdan gözümü açamaz haldeyken doktor ya da hemşire -görmediğim için kim bilmiyorum- rahim ağrısı için gelen kadına neden onu acil servise alamayacağını anlatmaya çalışıyordu. İçimden iyi küfrettim hatunaNiye polikliniğe gitmek yerine buraya geldin sorusuna 5 yıl önce doğum yaptım beni buraya getirdiler diye cevap verdi zekasız ya.
Teşekkür ederim. Aynen öyle acile gitmek insanların kolayına geliyor. Orada boş yere beklemek zorunda kalan gerçek acil hastalara oluyor olan.geçmiş olsun.
ya işte en basit örnekle bile görünce bazı insanların nasıl saçmaladığını, halkımız acil hekimleri inşallah anlaycak diye düşünüyorum :)
Dün bana da gebelik testi yapmışlar sonuçlara bakarken gördüm. Akıllı olsunlar başka şikayetle gitsinler bari nasılsa her gelene yapıyorlarAcilde gebelik testi yaptıran yada yaptırmaya teşebbüs edenler var. Sanki 9 ay sonra değilde 5dk sonra doğuracak
aslında doğurganlık çağındaki nerdeyse bütün kadınlara yapılır ilaç filan verilecekse ya da geldiği şikayetlere göre diyeyim.Dün bana da gebelik testi yapmışlar sonuçlara bakarken gördüm. Akıllı olsunlar başka şikayetle gitsinler bari nasılsa her gelene yapıyorlar
Doğru söylüyorsunuz. Ben rahatsız olmadım bu defa test yapılmasından. Ama 16 yaşındayken ben yine mide bulantısı baş dönmesi ateşle acile gittim hemşire gebelik ihtimali olabilir mi diye sordu anamın yanında. Bakışlarıyla yedi beni annem resmenaslında doğurganlık çağındaki nerdeyse bütün kadınlara yapılır ilaç filan verilecekse ya da geldiği şikayetlere göre diyeyim.
yalan söyleyen çok çünkü. cinsel aktif olduklarını saklıyorlar.
mesela karın ağrısıyla gelip de dış gebelik rüptürü olduğunu gördüm, hastayı dinleyip test yapılmasa kadın iç kanamadan gidecek, suçlular doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?