Aşılama acilll!7 oldu ama hamile değilim ne önerirsiniz kızlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
103
kızlar evlilikte 7 ay oldu ilişkimiz ancak hamile kalamadım nedeni ne olabilir doktora ben göründüm birsey yok dedi ovulasyon testi nedir aceba birileri yardımcı olabilr mi çünkü hiç bilmiyorum testi nasıl hangi günler yapıyorsunuz bilgi alabilir miyim deneyenlerden çunku bebis istiyoz artik

Tamam ama başlıkta neden acil yazdınız ? Daha doğrusu ACİLLLL

Ovulasyon testi, aynı gebelik testi gibi eczanelerden ya da netten temin ediyorsun. Adetin biter bitmez her gün aynı saatte yap. İdrarla yapıldığı için testten önce bir iki saat sıvı alma ki net görülsün. Her seferinde çift çizgi çıkacak. Önemli olan t yani test çizgisinin c yani kontrol çizgisi kadar ya da daha koyu olmasi. Bunu yakaladığın gün eşinle birlikte ol. Sonraki üç gün de birlikte olmalısın. Hadi hayırlı olsun şimdiden

ya çok teşekkür ederim hemen adet bitiminden sonra mı yapmamıź gerekiyor mesela bir saat sonra felan testi

Reactions: Kuf
ya çok teşekkür ederim hemen adet bitiminden sonra mı yapmamıź gerekiyor mesela bir saat sonra felan testi
Hayır, adetin bittiği günün ertesi gününde başlarsın. Rica ederim. Ayrıntılı bilgi ve olayı net anlamak için şu konuya bakmanı tavsiye ederim. Hem testin resmini atarsan yardımcı da olur arkadaşlar. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nedir-ovulasyon-testi-nasil-yapilir.1117716/

Marka için de bu konuya: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hangi-ovulasyon-testi-daha-iyi-fotografli.1132261/

Bir de şu videoda ayrıntılı anlatılıyor.

ya çok ama cok tesekkur ederim

Reactions: Kuf
Ben internetten Laboquick almıştım.Memnun kaldım, hamile kalamadım Şimdi tedavi görüyoruz ama testi tavsiye ederim.Fiyat performans açısından. İçinde nasıl kullanılacagıgüzelce anlatılıyor

Ben internetten Laboquick almıştım.Memnun kaldım, hamile kalamadım Şimdi tedavi görüyoruz ama testi tavsiye ederim.Fiyat performans açısından. İçinde nasıl kullanılacagıgüzelce anlatılıyor
Kızlar internetten hangi siteden alıyorsunuz güvenilir bulmak zor tarihi falan geçmiş olabiliyor

Yanında erken gebelik testi olanlar falan var, onlardan alabilirsin. Beklerken kendimizi tutamadığımız için ekonomik oluyor
Erken testler şimdi doğru çıkarır mı emin değilim catlatma ignesi hala vücutta cunku

cok tesekkur ederim umarim insallah en yakin zamanda guzel sonucalr alrsiniz

Kizlar laboquick in ovulasyon testi var internette 50 adet ovulasyon + 5 adet erken gebelik testi 79,90 sizce nasil marka ben 5 tanesini 50 tl ye aldim gecen kullanan varsa bi soyler misiniz nasil bi test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…