- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
- 103
- Konu Sahibi yaren060716
-
Tamam ama başlıkta neden acil yazdınız ? Daha doğrusu ACİLLLLkızlar evlilikte 7 ay oldu ilişkimiz ancak hamile kalamadım nedeni ne olabilir doktora ben göründüm birsey yok dedi ovulasyon testi nedir aceba birileri yardımcı olabilr mi çünkü hiç bilmiyorum testi nasıl hangi günler yapıyorsunuz bilgi alabilir miyim deneyenlerden çunku bebis istiyoz artik
çünkü ovulasyon testi almaya gidecegimTamam ama başlıkta neden acil yazdınız ? Daha doğrusu ACİLLLL
Ovulasyonu internetten sipariş edin daha uygun agelir eczanede daha pahalı oluyo çünküçünkü ovulasyon testi almaya gidecegimhangi marka onerirlerse ona uygun diye acil yazdim
ya çok teşekkür ederim hemen adet bitiminden sonra mı yapmamıź gerekiyor mesela bir saat sonra felan testiOvulasyon testi, aynı gebelik testi gibi eczanelerden ya da netten temin ediyorsun. Adetin biter bitmez her gün aynı saatte yap. İdrarla yapıldığı için testten önce bir iki saat sıvı alma ki net görülsün. Her seferinde çift çizgi çıkacak. Önemli olan t yani test çizgisinin c yani kontrol çizgisi kadar ya da daha koyu olmasi. Bunu yakaladığın gün eşinle birlikte ol. Sonraki üç gün de birlikte olmalısın. Hadi hayırlı olsun şimdiden ☺
onerebilcegniz marka var mi acebaOvulasyonu internetten sipariş edin daha uygun agelir eczanede daha pahalı oluyo çünkü
Hayır, adetin bittiği günün ertesi gününde başlarsın. Rica ederim. Ayrıntılı bilgi ve olayı net anlamak için şu konuya bakmanı tavsiye ederim. Hem testin resmini atarsan yardımcı da olur arkadaşlar. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nedir-ovulasyon-testi-nasil-yapilir.1117716/ya çok teşekkür ederim hemen adet bitiminden sonra mı yapmamıź gerekiyor mesela bir saat sonra felan testi
Ben kadarlık düşünüyorsunuz bütçe önemli mionerebilcegniz marka var mi aceba
ya çok ama cok tesekkur ederimHayır, adetin bittiği günün ertesi gününde başlarsın. Rica ederim. Ayrıntılı bilgi ve olayı net anlamak için şu konuya bakmanı tavsiye ederim. Hem testin resmini atarsan yardımcı da olur arkadaşlar. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nedir-ovulasyon-testi-nasil-yapilir.1117716/
Marka için de bu konuya: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hangi-ovulasyon-testi-daha-iyi-fotografli.1132261/
Bir de şu videoda ayrıntılı anlatılıyor.
evet ekonomik ve dogru sonuc veren daha dogrusu cogu kisinin kullandgi genel anlamda bilinen markalar var mi aceba o anlamda daha iyi olur yada sizinde uygulayip sonuc aldgnz bi markaBen kadarlık düşünüyorsunuz bütçe önemli mi
Rica ederimya çok ama cok tesekkur ederim
Kızlar internetten hangi siteden alıyorsunuz güvenilir bulmak zor tarihi falan geçmiş olabiliyorBen internetten Laboquick almıştım.Memnun kaldım, hamile kalamadımŞimdi tedavi görüyoruz ama testi tavsiye ederim.Fiyat performans açısından. İçinde nasıl kullanılacagıgüzelce anlatılıyor
Ben gitti gidiyordan aldım. Puanları iyi olan bir satıcıydı.Kızlar internetten hangi siteden alıyorsunuz güvenilir bulmak zor tarihi falan geçmiş olabiliyor
Oraya bakaym toplu almak daha mantıklı gercektebBen gitti gidiyordan aldım. Puanları iyi olan bir satıcıydı.
Yanında erken gebelik testi olanlar falan var, onlardan alabilirsin. Beklerken kendimizi tutamadığımız için ekonomik oluyorOraya bakaym toplu almak daha mantıklı gercekteb
Erken testler şimdi doğru çıkarır mı emin değilim catlatma ignesi hala vücutta cunkuYanında erken gebelik testi olanlar falan var, onlardan alabilirsin. Beklerken kendimizi tutamadığımız için ekonomik oluyor
cok tesekkur ederim umarim insallah en yakin zamanda guzel sonucalr alrsinizBen internetten Laboquick almıştım.Memnun kaldım, hamile kalamadımŞimdi tedavi görüyoruz ama testi tavsiye ederim.Fiyat performans açısından. İçinde nasıl kullanılacagıgüzelce anlatılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?