iyi günler canım yazını okudum sessiz kalamadım bana kızma ama sen biraz pasifsin gibi geldi bana eşinde bunu biliyor istediğini yaptırıyor sana bence biraz sesin çıkmalı sor bakalım eşine neden yalnız bırakmıyor seni ben olsam güvenmiyor musun bana diye sorardım evlilikte en önemli şey önce güven kendini ezdirme
Evet ben alttan aldikca iyi olalim dedikce o her istedigini yaptiriyor. Soruyorum kestirip atiyor istemiyorum diyor diretirsem bagirip duruyor beni sindiriyor
ya eşin cok kıskanç,ya sıze guvenmıyor..
yenı evlı de degılsınız kı,neden böyle davranıyor..
valla sessiz kalma derim kendini ezdirme sen niye hep alttan alıyorsun birazda eşin alttan alsın seni seviyorsa
Bu konuyu acilen masaya yatırmanız gerekiyor.
Bu şekilde olmaz. Açık açık konuşun bence.
Arkadaslar benm esim beni yalnz hic bir yere yollamiyor 10 yasindaki yigenini takiyor yanima hep mesela oglumla avmye mi gidecegm hemen yigenine hadi sende yengenle git diyor yada kendi ailesinden biriyle cikarsam tamam.Ama bugun kardesim aradi bereber suraya gidelim diye bnde tamam dedim ama esim izin vermiyor gelsin evde oturun diyor buda benm zoruma gidiyor benm kardesmle gezmeye hakkim yok mu 10 yasindski cocuga kalaniyorum ben onun gonlu olsin diye onun yaptigi normal mi. Kardesimede diyemiyorum izin vermiyor diye kendimi kisiliksiz hissetmye basladm sizce ne yapmaliyim
Ne yapayim gidyimmi kardesmle esime mesaj attım ben senden izin almadm soru sormadim gidecegimi soyledm ben cocuk degilim merak etme diye bildirdim diye umursayipta aramadi bile
Harbi saçma bir durum. Resmen size güvenmiyor eşiniz. Yoksa 10 yaşında da olsa illa kendi ailesinden birini sizin peşinize katmasının başka bir açıklaması olabilir mi? Bu güvensizliğin bir nedeni mi var? Ondan önce ciddi bir ilişkiniz mi oldu?
Herneyse, açık açık konuşun bence. Varsa akıl kabul eder bir nedeni sunsun ortaya, yoksa da siz artık biraz tavır koymayı öğrenmelisiniz
Arkadaslar benm esim beni yalnz hic bir yere yollamiyor 10 yasindaki yigenini takiyor yanima hep mesela oglumla avmye mi gidecegm hemen yigenine hadi sende yengenle git diyor yada kendi ailesinden biriyle cikarsam tamam.Ama bugun kardesim aradi bereber suraya gidelim diye bnde tamam dedim ama esim izin vermiyor gelsin evde oturun diyor buda benm zoruma gidiyor benm kardesmle gezmeye hakkim yok mu 10 yasindski cocuga kalaniyorum ben onun gonlu olsin diye onun yaptigi normal mi. Kardesimede diyemiyorum izin vermiyor diye kendimi kisiliksiz hissetmye basladm sizce ne yapmaliyim
Ne yapayim gidyimmi kardesmle esime mesaj attım ben senden izin almadm soru sormadim gidecegimi soyledm ben cocuk degilim merak etme diye bildirdim diye umursayipta aramadi bile
Sende onu iş dışında hiç bi yere tek yollama[/QUOTE
musteriye gidiyorum der yne gider bilgisayarci esim ben surekli onun nerde olduğunu bilemem ki
Benim tahminim eşiniz ailesinden gördüğü/aldığı şeyler yüzünden bu şekilde düşünüyor, "kendi ailesinden biriyle çıkarsam tamam" dediğiniz için bu kanıya vardım. Yani annesi babası ya da başka birileri "kadın dediğin dışarı yalnız çıkmaz, karın da biz olmadan çıkamaz" mesajı veriyorsa bunun aksi eşinizin mantığına yatmayabilir, yatsa bile "erkeklikten ödün vermemek" adına sizi kısıtlıyor olabilir.
Bu durumu kırmak için bence yapmanız gerekenden ziyade yapmamanız gereken bir şey var ki o da eşinizle inatlaşmanız. Pasif kalın, her dediğine tamam deyin demek istemiyorum. Sadece anne babasından izin alamayınca ağlayıp sızlayan bir kız çocuğu gibi davranmayın. Böyle yaparak ona ebeveyniniz olduğu izlenimi veriyor olabilirsiniz ama bir yetişkin olduğunuzu ve anneniz/babanız değil eşiniz olduğunu kabul ettirmeye çalışın. Şu durumda bence eşiniz birden düzelmez. Yavaş yavaş alıştırın. O daha söylemeden siz deyin, atıyorum annesini dışarıda kahve içmeye davet edin. Zamanla dışarı çıktığınızda kötü bir şey olmayacağını anlamasını sağlayın.
Annesini davet etmeme gerek yokki zaten ben bi yere gidecek olsam anne hadi sende git diyor annesi yok diyor yigeni geliyor silemde anlayip boxulmaya basladi artik
ben olsam giderim10 yaşındaki yeğeniyle gönderiyorsa kardeşinlede gidebilirsin bence . mesajınada cevap vermemişki korkup gitme diye bence şimdi gitmezsen hep böyle devam eder sözünü geçirmeye uğraşır sonuçta kardeşinle gezeceksin ne var bunda :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?