acilll akil araniyor...

musteriye gidiyorum der yne gider bilgisayarci esim ben surekli onun nerde olduğunu bilemem ki

O zaman izin kağıdı bekleme
Çık git
Ne yapacaksın tekken hatta çocuğunlayken de 10 yaşındaki yeğenini gardiyan gibi dikiyo ? Hayret bişey

ayyy çok kötü bi durum yaaa eşiniz iyice saçmalamış...

resmen kıskançlık bu ama normal değil... insan hiç rahat gezemez eğlenemez rahatsız olur hep böyle bir durumda..

nereye g,idersen git izin alma.. gidiyorum de yapıyorum de.. yanına da birini takarsa istemiyorum onunla mı uğraşyım kendimle mi çocuğumla mı ben rahat gezmek istiyorum yeter artık bana güwenmeyi öğren de...

"o zaman bende sen ise gittiğinde yanına birini takayım bakalım işe mi gidiyorsun" de empati kurmaı öğrenmeli.. kendini ezdirme canımm...

Anlamadınız. Neyse kolay gelsin size.

Anladim ben sizi. Ama suan kardesime gelemiyorum dersem kirilck kirk yilin basinda senden bise istedm diye. Inatlasarak duzelmez yavas yavas diyorsunz ama benm bugunn cikmam lazim kardesmi kirmak istemiyorum pasif gorunmekte sitemiyorum aileme ama ciksrsamda esim burnumdan getirir bundan sonraki zamani ben pismanm gitmem bi daha diyene kadar. Yani anlatmak istedigim su benm yavas yavas duzeltecek zamanm yok suan cikmaliyim bu sefer ailemde senin kocan bu kadar diyecekler sen otur her istediklerini yap diyecekler onun ailesi hergun bizde benm ailem laf edrrler diye gelemiyorlar bile iyice pasif duruma dusecem ailemin gozunde

Bende oyle düşünüyorum ama aksam eve geldigimde burnumdan getirir mutlaka

ama sen alttan aldıkça daha tepene çıkar canım hayatı burnundan getirir birkere kızar iki kere kızar zamanla alışır sen kötü bir şey yapmıyosunki alıştır artık eşini bence

Konusuyorum tamam diye sonra yne ayni gidexegm zaman hadi sende git diyor yine

Şu an için ani kararlarınız ve tepkileriniz bence ilerde daha kötü sonuçlara neden olabilir. Kardeşinize enişten izin vermiyor gelemem dediniz mi? Demediyseniz belki başka bi bahane uydurabilirsiniz.

Bilemiyorum ben sinirle hareket edilmemesinden yanayımdır kendi hayatımda ama sizin durumunuzda belki de eşinizin aklı başına gelir. Ama benim hissettiğim, her şey sarpa sarabilir. Şu mantıktaki bir erkeğe böyle bi tepki vermek için bence geç kalmış durumdasınız belki başlarda tepki koysaydınız daha rahat olurdu ama şimdi inatlaştığınız için belki de o da çileden çıkabilir. Eşinizi tanıyan sizsiniz ona göre bir karar alın ama fevri davranmayın bence yine de.

ama sen alttan aldıkça daha tepene çıkar canım hayatı burnundan getirir birkere kızar iki kere kızar zamanla alışır sen kötü bir şey yapmıyosunki alıştır artık eşini bence

Sadece kizsa neyse ailesinin yaninda kotu davranir kucuk dusurur azarlar cwp wersem kufurler eder yaralamk icin bni eilnden geleni yapar

Konusuyorum tamam diye sonra yne ayni gidexegm zaman hadi sende git diyor yine

o zaman da deki "yalan mı söyleyim sen iştesin ben sana söylemeden de çıkabilirim bunu mu istiyorsun? ben sana söylüyorumki nerde olduğumu bil ama sen böyle her defasında yanıma birini takıcaksan artık hiç söylemeyeyim.. sen beni böyle bunaltırsan sana da söylemesem ruhun bile duymaz" de korkut onu...

Anliyorum sizi ama dedm ya ailem artik anlamaya basladi evlendm evleneli hic bir yere gitmedm onlarla surekli bahaneler buldum onlarda anladiklarini belli ediyorlar artik baslarda cok rest cektim esime aileme gitmeme bile izin vermiyordu biraz aileme gittim terk ettm barismaya geldi tamam dedi karismayacm ailene gitmene dedi ama hukmetmek istiyor ben ne dersem onu yapacaksn ikiletmeyeceksn diyor cay getir bile dese getirmesem bagirip zorla getirttirir ne dersem dinleyecksn tavrinda ve biktim artik benim istedigimi yaptirmak icin surekli terketmem mi lazim ancak oyle tam diyor

Bugün gidersem pişmanım diyene kadar hayatı zehir eder demişsiniz.

Pardon, hayat neden size oluyor?
Ömrünüzde bir kez hayatı zehir etmeyi deneyin.
Eşiniz bundan anlarsa anlar, anlamazsa bu hapis hayatını yaşayıp ne yapacaksınız zaten?

Kapalı ceza evi gibi çok sıkıcı kimse gelmeden bir yere gidememek çocuk musunuz siz yada dün yada tek kadın mısınız sizi alıp götürecekler Allah kolaylık versin ilk defa duydum böyle bir şeyi de

sorsanız çevreye güvenmiyordur..
10 yaşındaki çocukla çıkmanıza izin veriyor ama kardeşinizle çıkmanıza müsade yok..
çok terbiyesizce bir davranış..
size hakaret resmen..
bence eşinizi karşınıza alıp ciddi ciddi konuşmalısınız..

Sizde eşinizin yanına 10 yaşında bir çocuk takın ne olduğunu anlasın hayat müşterek ne de olsa

Konusuyorum anlamiyor ki diyorum bi daha ben cagirmadan kimseyi yanimda yollama diye bu seferde gidecegm yere izin vermiyor

benimkide öyleydi ama kızım olunca azaldı
dogumdan sonra çirkinleştim mi naptım anlamadımşaka bir yanada
acil bi işin olsa napacaksın
hem bebeginle gidiyosun hemde 10 yaşında yigeni götürüyosun
kendi çocugunu mu avutuyosun 10 yaşındaki yigenimi
2 çocukla zor olur ya:26:
eşin saçmalamış

Aynen oyle peslerinde kosturmaktan biseyede bakamiyorum

O almaz ki yanina yok der ceker gider o istemedigi biseyi asla yapmaz

E sende alma o zaman 10 yaşındaki çocuk mu beni koruyacak diye söyle eşine... Cidden çok saçma kıskançlık , sahiplenme vs. değil bu düpedüz hastalık bence kusura bakmayın ama...

Benim kocamda kıskanç ama dengesiz bi kıskançlığı var.
Gezemeye gönderir arkadaşlarımla ıkmık etsede sorun etmez.
Ama bi bankaya göndermez, atmye para çekmeye para yatırmaya göndermez, market alışverişine göndermez, yani ordan oraya beni gezdirecek bi durumsa göndermez. Bide banka sanayi içinde ondan sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…