ACİLLL BAKABİLİRMİSİNİZ.. 🥴

Visneliturta2023

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
11
4
286
40
25 SUBATTA SMYRNA TUP BEBEK MERKEZİNDE TRANSFER OLDUM BENDEN SONRA İNSAAT CALİSMALARİ VARMIŞ EL DEĞİŞTİRMİŞ BENİM TAKİBİMİ YAPAMAYACAKLARİNİ SOYLEDİLER BENİ ZOR DURUMDA BİRAKTİLAR BUGUN TEST GUNUMDU 13. GÜN BETA HCG 618 PROGESTERON 16.94 ÇIKTI HANGİ DOKTORA SORSAM BİLGİ VERMİYOR TRANSFER EDEN DOKTORLA GÖRÜŞÜN DİYORLAR NE YAPMAM GEREKİR ULASAMİYORUM DOKTORA.. SİZCE SONUÇ İYİMİ PROGESTERON ?

25 SUBATTA SMYRNA TUP BEBEK MERKEZİNDE TRANSFER OLDUM BENDEN SONRA İNSAAT CALİSMALARİ VARMIŞ EL DEĞİŞTİRMİŞ BENİM TAKİBİMİ YAPAMAYACAKLARİNİ SOYLEDİLER BENİ ZOR DURUMDA BİRAKTİLAR BUGUN TEST GUNUMDU 13. GÜN BETA HCG 618 PROGESTERON 16.94 ÇIKTI HANGİ DOKTORA SORSAM BİLGİ VERMİYOR TRANSFER EDEN DOKTORLA GÖRÜŞÜN DİYORLAR NE YAPMAM GEREKİR ULASAMİYORUM DOKTORA.. SİZCE SONUÇ İYİMİ PROGESTERON ?
Yaptıkları şey çok saçma,en azından doktorun ile görüşebilmesi sağlamalılardı
Progestron bilmem ama beta çok güzel bence. Bende sadece 10. Gün ve 14.gün beta bakılmıştı.

Benim doktor progestorona bakmadi sadece betaya bakmisti. Transfer oncesi kacti peki?
Hayırlı olsun 15. Gunu tekrar kan verin. Duzenli artisi gormek lazim. Haftaya da kadin doguma randevu alin keseyi gormek icin. Orayla isiniz bitti.
Bu arada progestan kullaniyor musunuz? Onu kullanmaya devam edin

ESİMİN CABASİYLA MERKEZE ULASTİK İLACLARA AYNEN DEVAM DEDİ PROGESTERONDA BİR SIKINTI YOK DEDİ PROGESTAN İGNE VURULUYORDUM İKİ GUNDE BİR SUAN BİR DOLU BİR BOŞ YAPALİM DEDi.. SUAN 15. GUN BETA 1345 PROGESTERON 17.42 BİLEMİYORUM NASİL İNSALLAH TUTUNUR 🤲🏻 RABBİM BU YOLDA KİMSEYİ BOŞ CEVİRMESİN 🤲🏻

Yaptıkları şey çok saçma,en azından doktorun ile görüşebilmesi sağlamalılardı
Progestron bilmem ama beta çok güzel bence. Bende sadece 10. Gün ve 14.gün beta bakılmıştı.
Herkes aynı şeyi söylüyor yaptıkları çok saçma.. ne diyim ki bilemiyorum eşimin çabasıyla hemsireme ulaştık ilacı yükseltti değerlerin iyi olduğunu soledi Rabbim yardımcımız olsun.. kaç çıkmıştı sizin betalar

Herkes aynı şeyi söylüyor yaptıkları çok saçma.. ne diyim ki bilemiyorum eşimin çabasıyla hemsireme ulaştık ilacı yükseltti değerlerin iyi olduğunu soledi Rabbim yardımcımız olsun.. kaç çıkmıştı sizin betalar
10.gün 420 14.gün 2614 çıkmıştı benim. Tek gebelik devam ediyor. Çift embriyo transfer olmuştum irenbede
SGK ile anlaşması yok tamamen özel ama ilgilerinden doktorumdan memnunum ben tavsiye ederim orayı da. Şuan 12+1 gebeliğim.

Back
X