Acilll bakarmısınız 🤭

Çok teşekkür ediyorum cevabın için canım , ya ben yumurtlama gününü biraz anlamsız buluyorum açıkçası korunmasız olan her ilişkide hamile kalma oranımız bence var böyle düşünüyorum

Canım biz kaç ay uğraştık olsun diye yumurtlama döneminde hiç tutmadı benim
Evet onu ben de bir kaç kısıden duymuştum Canım yumurtlama gününde olmamış bazı kısılerde normal bir gün de olmuş ya bence nasip işi diye düşünüyorum ve yumurtlama gününü ben anlamlı bulmuyorum biz yumurtlama günü bitikten sonra 3. Günü ilişki de bulunduk ve dün ve bugün de beraberlıgımız oldu inşallah rabbım gönlümüze göre verir

Bu forumda adetten 4 gün önce hamile kalanı da görmüştüm.. Başka ihtimali yoktu hatta eşi şehirdışına çıkmıştı, tek birlikteliği o zaman olmuştu diye hatırlıyorum.
. Evet evet onu bende gördüm bende okudum hatta adete 2 gün kala hamile kalanı bile varmış ama bence biraz da şans işi diye düşünüyorum nerde biz de o şans :))) 3 gündür devamlı ilişkide bulunuyoruz adetime 8 gün var hayırlısı olsun insallah kafayı yicem yoksa

Cnm adet bittikten sonra başladık 14 gün tutmuş yumurtlama zamanı tutma olasılığı daha yüksek oluyo
evet canım onu bende okudum çok yerden hanile kalma şansının daha yüksek olduğunu duydum ama biz yumurtlama gunlerını hep kaçırdık birdaki yumurtlama günüme de çok var ama tabi beraberlik de bulunduk o ayrı hatta yumurtlama gününü hecırdıkten 3 gün sonra beraberlık de bulunduk inşallah işe yaramıştır

Amin canımmm inşallah herşey gönlünüzce olur

Adete 2 gün kala hamile kaldım
Yaaa gerçekten mi Doğmadıysa sağlıkla gelsin inşallah , doğduysa da Allah bahtını açık etsin ya nasıl oldu adete 2 gün kala nasıl gebe kaldın adete 2 gün kala mı beraberlıgınız oldu ? Yoksa öncesi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…