- 14 Ocak 2020
- 415
- 471
- 53
- 24
- Konu Sahibi sevvalllllll
-
Amin inşallah bana da nasip olmadı iki kere düşük yaptımBiz de yumurtlama zamanını kacırmasaydık iyiydiAllah bağışlasın rabbım herkese nasip etsin inşallah
Eskiden atalarımız annelerimiz falan ovulasyon takibi yapmıyordu bende yumurtlama gününe herşeyi yüklemeyi mantıksız buluyorum. Her gün şans var bence ama yumurtlama günü bu oran biraz daha fazla. O yüzden sadece yumurtlama günü ilişki yaşayıp daha yaşamayanlar falan var nasıl olsa olmaz diye oysa erkekte ve kadında problem yoksa o ihtimal hep var benceÇok teşekkür ediyorum cevabın için canım , ya ben yumurtlama gününü biraz anlamsız buluyorum açıkçası korunmasız olan her ilişkide hamile kalma oranımız bence var böyle düşünüyorum
Sana aynen katılıyorum canım eskiden böyle şeyler mi vardı allah askına eskiden böyle şeylerin olmamasına rağmen eskiden yapılan çocuk sayısı daha fazlaEskiden atalarımız annelerimiz falan ovulasyon takibi yapmıyordu bende yumurtlama gününe herşeyi yüklemeyi mantıksız buluyorum. Her gün şans var bence ama yumurtlama günü bu oran biraz daha fazla. O yüzden sadece yumurtlama günü ilişki yaşayıp daha yaşamayanlar falan var nasıl olsa olmaz diye oysa erkekte ve kadında problem yoksa o ihtimal hep var bence
İnşallah hayırlısı ile bu defa olur canım bebişinAmin inşallah bana da nasip olmadı iki kere düşük yaptım
Şanstan ziyade nasip diye düşünüyorum ben canımm. Evet evet onu bende gördüm bende okudum hatta adete 2 gün kala hamile kalanı bile varmış ama bence biraz da şans işi diye düşünüyorum nerde biz de o şans :))) 3 gündür devamlı ilişkide bulunuyoruz adetime 8 gün var hayırlısı olsun insallah kafayı yicem yoksa
Bende nasip olduğunu düşünüyorum canım sonuç olarakdan Rabbımın bileceği iş çok güzel konuştun rabbım ol der ve olur ınsallah bir bebiş bekliyordur beniŞanstan ziyade nasip diye düşünüyorum ben canımmYani tıbbi açıklamaları var elbette bu tür durumların, imkansız diye konuşmaz hiçbir uzman. Ayda 2 kez yumurtlayan hemcinslerimiz var. Ama tek bildiğim Allah ol der ve olur Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini alırız❣❣❣❣
Canım , o kadar güzel anlatmıssın ki içime su serptinHer gün hamile kalabilirsiniz tabiki tüplerde tıkanıklık yoksa ve yumurtanız yeteri kadar sağlıklıysa bu bizim açıdan önemli konu bir diğer konu ise spermin sağlıklı ve ileri hareketliliğin yüksek olması bu durumlar olduğu taktirde her şekilde her gün hamile kalabilrisniz Allah’ın izniyleYumurtlama günü şansı %70 civarında arttırdığını okudum ama şöyle bir gerçek var ki geç döllenme olayı biraz hamile kaldığımız günü zorlaştırabilir hesaplama yaparken çünkü vücudumuzda 5 güne kadar net hayatta kalabiliyor spermler bunu düşünmekte fayda var tabiki .. hamile kalmayı kolaylaştıran pozisyonlar var durumunuza göre .. mesela kimisi ayakları kaldırmayı etkili buluyor .. yada ilişki günleri takviye gıda alınması filan şansı artıyor .. her şey allahtan tabiki inşallah hepinizin gönlüne göre versin rabbim kızlar
Canım benim tabiki Allah bilir herşeyden önce ama şuan çok erken bir süreç adetinden 4 gün geçmesi gerekli en az ki hem umudun kırılmasın hemde en doğru net sonuç için ... belirtilerini adet döneminle karıştırıyor olabilirsin yada hamilelik istediğinizde psikolojik olarakta yaşıyor olabilirsin her türlü imkanı düşün sen çünkü sonra hayal kırıklığı çok zor oluyor malesef .. ama içindeki en iyi sebeb hamilelik buna odaklanalım bize güzel haberler verin inşallahCanım , o kadar güzel anlatmıssın ki içime su serptin ❤ Biz normal de de çok fazla bırlıkte olmazdık belkı ayda 2 defa diyebilirim çünkü ıkımiz de calısırıyoruz ve yoruluyoruz gerçekten vaktımız olmuyor eve nasıl girdiğimizi şaşırıyoruzilk defa bu kadar çok çocuk sahibi olmak istedim ve yumurtlama günü mü hesapladım sonrasında o günü unuttum ve geçirdim sonrasında yumurtlamadan yaklaşık 3 gün sonra birlikte olmaya basladık gündüzleri vakit olmadığından gece oluyordu hep sonrasında bugün 4. Günü dün bırlıktelık yaşamadım ama inanırmısın goguslerım o kadar şiş ve o kadar acıyor ki ve kendimi hayvan gibi şiş hissediyorum belki psıkolojık belki adetim yaklaşıyor diye bilmiyorum ama adetimden önce de hep böyle göğüslerim şişerdi ama adetime 7 gün var belirtisi çok erken başladı ❤ İnsallah hamileyimdir bugün 4. Günü kan testi versem cıkarmı acaba ? Rabbım herkesin gönlüne göre versin inşallah
İnternetten öyle değişik şeyler okuyorum ki canım adetine 2 gün kala hamile kalanlar mı dersin , 3 günlük gebelıgın kan da cıkması mı dersin her türlü şey okudum ve su an yüzde 50 iyi düşünürken yüzde 50 olumsuz düşünüyorum yani tam anlamıyla çok da umutlu tabiki de değilim ama bazı internet siteleri hatta yazdığımız zaman direkmen önümüze cıkan yazı şu ; kanda gebelik testi en erken 4. Günde ortaya cıkar ilişkiden sonra oda eğer varsa bunu okuduktan sonra hastaneye gitmek istemedim değil ama gidipde olumsuz sonuç ile karşılaşmak tabiki benım için çok üzücü olucak o nedenden dolayı oturup adet günümü beklemek ama şu konuda kendimden çok eminim psıkolojik kesınlıkle değil yani goguslerımdeki acıyı dolgunlugu hissediyorum ama olan diğer belirtiler adet belirtileri de olabilir herseyden önce taktiri ilahiCanım benim tabiki Allah bilir herşeyden önce ama şuan çok erken bir süreç adetinden 4 gün geçmesi gerekli en az ki hem umudun kırılmasın hemde en doğru net sonuç için ... belirtilerini adet döneminle karıştırıyor olabilirsin yada hamilelik istediğinizde psikolojik olarakta yaşıyor olabilirsin her türlü imkanı düşün sen çünkü sonra hayal kırıklığı çok zor oluyor malesef .. ama içindeki en iyi sebeb hamilelik buna odaklanalım bize güzel haberler verin inşallah❣
Bunun çoğu sebebi insanların umutlarını kullanmak canım ya çünkü algıda seçiciliği kullanarak dikkat çekme çabası doğruluk oranları yok çoğu yazıda yada kim tarafında doğrulandı kim araştırdı ? Kaç kişi üzerinde o yüzden çoğunluğa yer vermek daha önemli diye düşünüyorumİnternetten öyle değişik şeyler okuyorum ki canım adetine 2 gün kala hamile kalanlar mı dersin , 3 günlük gebelıgın kan da cıkması mı dersin her türlü şey okudum ve su an yüzde 50 iyi düşünürken yüzde 50 olumsuz düşünüyorum yani tam anlamıyla çok da umutlu tabiki de değilim ama bazı internet siteleri hatta yazdığımız zaman direkmen önümüze cıkan yazı şu ; kanda gebelik testi en erken 4. Günde ortaya cıkar ilişkiden sonra oda eğer varsa bunu okuduktan sonra hastaneye gitmek istemedim değil ama gidipde olumsuz sonuç ile karşılaşmak tabiki benım için çok üzücü olucak o nedenden dolayı oturup adet günümü beklemek ama şu konuda kendimden çok eminim psıkolojik kesınlıkle değil yani goguslerımdeki acıyı dolgunlugu hissediyorum ama olan diğer belirtiler adet belirtileri de olabilir herseyden önce taktiri ilahi❤ İnşallah güzel haberlerle gelirim canım ❤❤
Canım , o kadar çok haklısın ki ben günlerdir arastırıyorum ve neye kime inansam şaşırdımBunun çoğu sebebi insanların umutlarını kullanmak canım ya çünkü algıda seçiciliği kullanarak dikkat çekme çabası doğruluk oranları yok çoğu yazıda yada kim tarafında doğrulandı kim araştırdı ? Kaç kişi üzerinde o yüzden çoğunluğa yer vermek daha önemli diye düşünüyorumBir nedeni de geç döllenmeyi bilmiyor çoğu arkadaşımız imkansıza yakın bir şey döllenme süreci 5 gün sürüyor 4 günde nasıl çıksın kiii ... ama şunda ortak noktadayız insan gerçekten hissediyor ben hissetmiştim umarım hislerinizde yanılmazsınız
Ne demek canım benim hepimize İNŞALLAHHHBende nasip olduğunu düşünüyorum canım sonuç olarakdan Rabbımın bileceği iş çok güzel konuştun rabbım ol der ve olur ınsallah bir bebiş bekliyordur beniheyecanlıyım bugün bırlıktelıgımızın 4. Günü adetime daha 7 gün var ve goguslerım acayıp acıyor adet donemınde de olıyordu ama bu çok farklı Buda bir umut..❤ Rabbım inşallah hepimize sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah güzel dileklerin için teşekkür ediyorum ❤
Canım , o kadar çok haklısın ki ben günlerdir arastırıyorum ve neye kime inansam şaşırdımbir gün umutlanıp diğer günü umutlarımı çöpe atıyorum o kadar çok yoruldum ki umutlanıp umutsuzluğa kapılmaktan ,artık doktorlara bile inanasım gelmiyor o kadar kafam yoruldu .Evet evlat sahibi olmak eminim ki çok güzel bir duygudur ... Ama bunu çocuk sahıbı olmayı bekleyen ve umutlanan insanların üzerinde kötü izlenimler bırakarak yapmamak gerek doğruluk payı mümkün olmayan şeylere bile inandığım oluyor çünkü o kadar kafama giriyorlar ki .. önemli olan Rabbımın taktiri 4 günde çocuk oluşur mu bilmem ama 1 günde olan bile varmış inanılmaz gülünç bir olay aynı zaman da kafa karıstırıcı İnşallah gönlümüze göre olur bitanem bakalım ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim inşallah gönlümüze göre olur herşey teşekkür ediyorum ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?