• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll :// Burun ameliyatı sonrası gülmek ve ödem

Melisa488

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
236
En iyi cevaplar
1
39
18
23
Burun estetiği sonrası gülerken zorlanın üst dişleri gözükmeyen üst dudagı kasılan varmı varsa nasıl geçiyor birde ödem için tavsiye ediceğiniz bişeyler varmı ?

Merhaba ilk zamanlar oluyor ,kendiliğinden yavaş yavaş geçiyor .Venim bir ay oldu baya baya düzeldi gülüşüm.
Ödem için ben burda okuduklarımdan yoka çıkarak arnica krem ve ananas hapı alıyorum.

Bugün doktoruma sordum ,gerek yok aslında ne yaparsan yap süreçle ödemlerin geçiçek etkisi olur mu belki olur belki olmaz dedi .Ama ben kullanmaya devam ediyorum .Özellikle krem morluklarım ve şişliklerim de işe yaradığını düşünüyorum .

Arnica krem bende de var ben sadece morluklar için olduğunu sanıyordum bende kullanıcam.Benimde 22. Günüm bugun burnum mesela sola dogru yamuk gelıyor doktor odemden dedi ama siz yaşadınız mı öyle bişey hiç ?

Merhaba ilk zamanlar oluyor ,kendiliğinden yavaş yavaş geçiyor .Venim bir ay oldu baya baya düzeldi gülüşüm.
Ödem için ben burda okuduklarımdan yoka çıkarak arnica krem ve ananas hapı alıyorum.

Bugün doktoruma sordum ,gerek yok aslında ne yaparsan yap süreçle ödemlerin geçiçek etkisi olur mu belki olur belki olmaz dedi .Ama ben kullanmaya devam ediyorum .Özellikle krem morluklarım ve şişliklerim de işe yaradığını düşünüyorum .
Ananas hapı nasıl oluyor? Acaba basendeki ödem için de faydalı olur mu 🙄

Back
X