- Konu Sahibi cimcime2709
-
umarımm dedıgın gıbı olmustur cvbın ıcn tesekkur edrım senağlama annemlere anlatamam kı burası kasaba sehıre baya bı uzak ne yapacagı sasrdım ıkı kardesız ve kardesım daha 10 yasında benım aılem bu konuda çok hassatr kaza maza dınlemes aynı sekılde sözlumde ınanın bu olay yuznden kımse ıle konusmadım sızlere sordum Allah ragzı olsun cvplarınız ıcınn senağlamasenağlamamerhaba.... canım bu çok zor bi durum yani böyle bişeyle kızlık zarının yırtılması.... buna benzer bi durum benim başıma da gelmişti bekarken... ben adetli deildim ve kan gelmeye başlamıştı.... senin gibi o kadar çok ağladımki... o zaman tabi gençlik hemen bişey oldu sanmıştım.... halbuki hiç bisorun yokmuş... sonradan baktımki malum yerin yanında ufak bi olmuş çarpmadan dolayı ondan kanama olmuş :roflol: .... çok gülmüştüm kendime..... ama içinin rahat etmesini istersen ailene sölemeden imkanın varsa tek başın abi doktora görün durumu anlat..... ama tek başına gidemezsen annene anlatmalısın.... en azından kardeşin yanındaymış... bu olaya şahit yani... en azından sonra zor durumda kalmazsın... annen olayı bildiği için senin yanında olur.... umarım bi sorun yoktur ve benim gibi yıllar sonra bu olayı hatırladığında gülersin.... :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?