- 10 Nisan 2021
- 148
- 151
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
kahverengi akıntı genelde içeride kalmış eski kan olarak oluyor. Belkide yerleşme kanaması olabilir. Bu da akıntı olarak geç geldiği zaman ise kahverengi oluyor. Ben 5 tane düşük yaptm. Düşükte gelen ilk kan açık renkli pembemsi gibi ve sıvı şeklinde oluyor. Yani katı olmuyor. Benim gözlemlediğim bu. Ayrıca içini rahat edecekse eczanede adetten 1 hafta öncesi için yapılan gebelik testleri var. Geçen ay almıştım 52 TL gibi biseydi. İstersen onu alabilirsin. Birde bende senin gibi aynı durumu geçen ay yaşadım k.kahve geldi goguslerimde ağrı oldu. Hamilelik belirtileri gibi ama adetim 10 gun geçmişti. Bende bu testen yaptm birşey çıkmadı. Geçen ay çok sıkıntılar yaşadım. Uyku duzenim çok bozuldu. Sabaha kadar uyumuyor ertesi gün akşam uyuyordum. Tabi haliyle buda hormonları sarstı. Şimdi tekrar adet günüm geldi ama olmadım randevu aldım hastaneye gideceğim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 

Bizide haber edersin merak ettim bendeÇok teşekkür ederim ❤ ıyiki varsınız kk kadınları hepinize teşekkür ediyorumiçim rahatladı biraz , test yapcam ona göre doktora gitcem inşallah
![]()