Doktorunla görüş canm önemli ihmal edilecek birşey deilarkadaşlar 3 aylık hamileyim kanamam yok ama özellikle bugün adet olacakmışım gibi acayip ağrıyor. Çok endişeleniyorum benim gibi olan var mı?
Hiç korkma oluyor arada rahim büyüdüğü için kanama yoksa sıkıntı yoktur sürekli su iç uzan geçer.arkadaşlar 3 aylık hamileyim kanamam yok ama özellikle bugün adet olacakmışım gibi acayip ağrıyor. Çok endişeleniyorum benim gibi olan var mı?
benim daha çok başı 6. haftama girmek üzereyim belim regl olacakmışım gibi ağrıyor ve hatta uykudan ağrıyla uyandığım günler oldu. forumlarda gezerken bu ağrıyı hafifleteceğini söyleyen bir bir tavsiyeye denk geldim . soda- maden suyu içmek ağrıyı hafifletiyormuş. pek inanmayarak denedim ve 2 gündür bel ağrım kesildi. içindeki minaraller yüzünden iyi gelmiş olabileceğini düşünüyorum. belki sizinde işinize yaraya bilir. bende de kanama yoktu ama ağrıdan duramıyordum resmen. ilk aylarda ağrı olması normal diyorlar. tabi yinede doktorunuza danışmanızda fayda var :) sağlıklı gebelikler dilerimarkadaşlar 3 aylık hamileyim kanamam yok ama özellikle bugün adet olacakmışım gibi acayip ağrıyor. Çok endişeleniyorum benim gibi olan var mı?
Canım benim 3 gündür kasıklarımda ağrım vardı dediğin gibi adet ağrısı gibiydi. Bugün gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İhmal etme bencee git bian öncearkadaşlar 3 aylık hamileyim kanamam yok ama özellikle bugün adet olacakmışım gibi acayip ağrıyor. Çok endişeleniyorum benim gibi olan var mı?
Test yap canmKızlar bende 8 aylık evliyim adetlerim hep düzenli bu ay olmadım 3 gün gecikti midem bulanıyor göğsümde çok hassa şiş acaba hamile olablirmiyim ?
Aslında hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bir hafta daha bekleyecm :)Test yap canm
Nasıl için rahat etcekse canm bende bekliyorum 2 gün geçti adetim inşallh gönlümüze göre verir allahımAslında hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bir hafta daha bekleyecm :)
Hmm canım geçmiş olsun ozaman. Dikkat et kendine doktorunu dinlemek en önemlisi. İnşallah atlatırsın bu dönemi.g_mutlu canım benim düşük tehdidim var hala, doktor proluton diye bi iğne verdi 5 günde 1 az önce aradım ağrı devam ederse onu yaptır dedi.. Sanırım benim ki düşükle alakalı bir durum çok teşekkürler bu arada önerilerin için
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versinNasıl için rahat etcekse canm bende bekliyorum 2 gün geçti adetim inşallh gönlümüze göre verir allahım
Yani sabredebiliyorsan bekle tabi. Ben çok sabırsızdım her ay 2 gün önce yapmaya başlardım.bu arada ilaç falan kullanma tedbir al canımAslında hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bir hafta daha bekleyecm :)
İnşallah canım.Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahHmm canım geçmiş olsun ozaman. Dikkat et kendine doktorunu dinlemek en önemlisi. İnşallah atlatırsın bu dönemi.
Aslında benim rahmim ters o yuzden hamile kalmam zorYani sabredebiliyorsan bekle tabi. Ben çok sabırsızdım her ay 2 gün önce yapmaya başlardım.bu arada ilaç falan kullanma tedbir al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?