Arkadaslar adet duzensizligi icin hoomon testi yaptiricam sgk ile anlasmali ozel hastanelerde fiyatne kadar
Fazla pahalı değil(20-30lira gibi birşeye yapmışlardı) ama, devlet hastaneleri de bunu yapıyor niye özelde yaptırıyorsun ki?
drum özelde bide yuzde elli indirim var hem pazar gunune denk geliyo netten bakayım dedim 2009 fiyatları 150 tl cıvarı senın dediğin fsh tsh lh prolaktin estradiol için mi gecerli
Arkadaslar adet duzensizligi icin hoomon testi yaptiricam sgk ile anlasmali ozel hastanelerde fiyatne kadar
[sıze=3]evet benim dediğim basit elissa hormon testi lh, tsh, e2 falan
150 milyon olan farklı birşey sanırım[/sıze]
merhaba bende bugün yaptıracaktım hormon tahllili ama bugün resmi tatil diye yaptıramadım devlet hastanesinde yaptıracam ben cnm sen adetlimisin tahlili yaptırırken adetin 2.3.4. Günü yapıyorlar benimki artık önümüzdeki aya kaldı
merhaba bende bugün yaptıracaktım hormon tahllili ama bugün resmi tatil diye yaptıramadım devlet hastanesinde yaptıracam ben cnm sen adetlimisin tahlili yaptırırken adetin 2.3.4. Günü yapıyorlar benimki artık önümüzdeki aya kaldı
evet canım 3. Gunum pazara denk geliyo benimde tatil gunune yanı ama tel actım gidip kan vermemi sonucu pazartesi alıp dr la görüşmemi söylediler aslında seninde önceden randevun varsa sende aynısını yapabilirdin dr önceden kayıt yapmıştır seni
cnm senin adetin kac günde bir oluyo
ben kontrol için gittiğimde tsh fsh .... Işaretli bi kağıt vermişti bana
Ben söledim doktora tatil oldugunu oda önümüzdeki ay gel yine dedi cnm büyük ihtimal bendende o tahlilleri istemiştir
benim 27 de olurdu ancak son 3 4 aydır 1 hafta erken den oluyorum biz bebek düşünüyoruz bu ay 30 unda olmam gerekirkne 21 inden beri lekelenmem oldu yani 7 gun acaba bebek mı demiştimki 29 unda geldi benim kırmızılar
Bende 22 günde bir olurdum hep ama 3 yıla yakındır bi tuhaf oldu mesela ayın 10.da adet olacaksam 5.de kahverengi lekelenmem oluyo hergün sonra adet günüm gelince kanamam başlıyo bikac tane doktora gittim ama degişen bişey olmadı cnmm inş. en kısa zamanda hamile kalırsın inş.hayırlısıyla
Bende 22 günde bir olurdum hep ama 3 yıla yakındır bi tuhaf oldu mesela ayın 10.da adet olacaksam 5.de kahverengi lekelenmem oluyo hergün sonra adet günüm gelince kanamam başlıyo bikac tane doktora gittim ama degişen bişey olmadı cnmm inş. en kısa zamanda hamile kalırsın inş.hayırlısıyla
HIMM ANLADIM SENİN NEKADAR SÜREYLE OLUYO Kİ BENİM EN BÜYÜK SIKINTIM ADET OLACAKKEN ÖNCEDEN LEKE GELMESİ 3 GÜN ÖNCE FALAN ONA NORMAL DEDİ DR AMA SON ZAMANLARDA NEREDEYSE 1 HAFTA ONE GELMEYE BAŞLADI DR ASLINDA ÇOK DÜZENSİZLİK YOK DEDİ AMA EĞER BU AY DA TUTMAZSA OZAMAN GEL BİDE HORMONLARA BAKALIM DEDİ BU AY Kİ EN SİNİR BOZUCUYDU HERAZ HER SANİYE ŞİMDİ KIRMIZLAR GELDİ DİYEREK TAM 1 HAFTA DOLAŞTIM TAM UMUDU KESTİM KAN VEREYİM HERALDE BEBEK VAR DEDİM OGUN GELDİ KIRMIZILAR allahtan kan falan vermemiştim henüz
Cnm bendede aynı öyle oluyo şimdiye kadar gittigim doktorlar hep normal adet kanamam başlayınca 3. günü hormon tahlilleri yapardı bu doktorda lekelenmeri sayıp 3. günü tahlil istedi anlattım daha ònce öke tahlil yaptİgımı öyle olmaz dedi lekelenmeleride sayıyoruz dedi bana tuhaf geldi biraz
farkındamısın sende benim gibisin sen demi bebiş istiyosun
Cnm bendede aynı öyle oluyo şimdiye kadar gittigim doktorlar hep normal adet kanamam başlayınca 3. günü hormon tahlilleri yapardı bu doktorda lekelenmeri sayıp 3. günü tahlil istedi anlattım daha ònce öke tahlil yaptİgımı öyle olmaz dedi lekelenmeleride sayıyoruz dedi bana tuhaf geldi biraz
Evet cnm problemimiz aynı benim önceden öyle degildi sinir oluyorum bu duruma ben 3 yıl önce tüp bebek denedim ondan sonra böle oldu evet cnm deli gibi cocuk istiyorum ama kısmet olmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?