Acilll hormon testi

efnanim

eşim ve oğlum
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
3.609
1
356
İstanbul
Arkadaslar adet duzensizligi icin hoomon testi yaptiricam sgk ile anlasmali ozel hastanelerde fiyatne kadar

Arkadaslar adet duzensizligi icin hoomon testi yaptiricam sgk ile anlasmali ozel hastanelerde fiyatne kadar

Fazla pahalı değil(20-30lira gibi birşeye yapmışlardı) ama, devlet hastaneleri de bunu yapıyor niye özelde yaptırıyorsun ki?

Fazla pahalı değil(20-30lira gibi birşeye yapmışlardı) ama, devlet hastaneleri de bunu yapıyor niye özelde yaptırıyorsun ki?

drum özelde bide yuzde elli indirim var hem pazar gunune denk geliyo netten bakayım dedim 2009 fiyatları 150 tl cıvarı senın dediğin fsh tsh lh prolaktin estradiol için mi gecerli

drum özelde bide yuzde elli indirim var hem pazar gunune denk geliyo netten bakayım dedim 2009 fiyatları 150 tl cıvarı senın dediğin fsh tsh lh prolaktin estradiol için mi gecerli

Evet benim dediğim basit elissa hormon testi lh, tsh, E2 falan
150 milyon olan farklı birşey sanırım

Merhaba bende bugün yaptıracaktım hormon tahllili ama bugün resmi tatil diye yaptıramadım devlet hastanesinde yaptıracam ben cnm sen adetlimisin tahlili yaptırırken adetin 2.3.4. günü yapıyorlar benimki artık önümüzdeki aya kaldı

[sıze=3]evet benim dediğim basit elissa hormon testi lh, tsh, e2 falan
150 milyon olan farklı birşey sanırım
[/sıze]

hımm çok sağolasın yaa valla içim rahatladı 2009 150 falan okuyunca çok korktum bian sen hangi şehir buara şehirden şehire bi fark yoktur umarım ben istanbuldayım

evet canım 3. Gunum pazara denk geliyo benimde tatil gunune yanı ama tel actım gidip kan vermemi sonucu pazartesi alıp dr la görüşmemi söylediler aslında seninde önceden randevun varsa sende aynısını yapabilirdin dr önceden kayıt yapmıştır seni

ben kontrol için gittiğimde tsh fsh .... Işaretli bi kağıt vermişti bana

Cnm senin adetin kac günde bir oluyo

Ben söledim doktora tatil oldugunu oda önümüzdeki ay gel yine dedi cnm büyük ihtimal bendende o tahlilleri istemiştir

HIMM ANLADIM SENİN NEKADAR SÜREYLE OLUYO Kİ BENİM EN BÜYÜK SIKINTIM ADET OLACAKKEN ÖNCEDEN LEKE GELMESİ 3 GÜN ÖNCE FALAN ONA NORMAL DEDİ DR AMA SON ZAMANLARDA NEREDEYSE 1 HAFTA ONE GELMEYE BAŞLADI DR ASLINDA ÇOK DÜZENSİZLİK YOK DEDİ AMA EĞER BU AY DA TUTMAZSA OZAMAN GEL BİDE HORMONLARA BAKALIM DEDİ BU AY Kİ EN SİNİR BOZUCUYDU HERAZ HER SANİYE ŞİMDİ KIRMIZLAR GELDİ DİYEREK TAM 1 HAFTA DOLAŞTIM TAM UMUDU KESTİM KAN VEREYİM HERALDE BEBEK VAR DEDİM OGUN GELDİ KIRMIZILAR allahtan kan falan vermemiştim henüz

benim 27 de olurdu ancak son 3 4 aydır 1 hafta erken den oluyorum biz bebek düşünüyoruz bu ay 30 unda olmam gerekirkne 21 inden beri lekelenmem oldu yani 7 gun acaba bebek mı demiştimki 29 unda geldi benim kırmızılar

Bende 22 günde bir olurdum hep ama 3 yıla yakındır bi tuhaf oldu mesela ayın 10.da adet olacaksam 5.de kahverengi lekelenmem oluyo hergün sonra adet günüm gelince kanamam başlıyo bikac tane doktora gittim ama degişen bişey olmadı cnmm inş. en kısa zamanda hamile kalırsın inş.hayırlısıyla

farkındamısın sende benim gibisin sen demi bebiş istiyosun

ben evlenmeden oncede sonrasındada şimdi oğlum var o ndan öncede herzaman bi iki gün öncesinden kahve lekem gelir sonra adet olurdum dra sordum herzaman oyleyse sıkıntı yok demişti belki seninde öyledir ama tabıı 5 gun biraz fazla

Cnm bendede aynı öyle oluyo şimdiye kadar gittigim doktorlar hep normal adet kanamam başlayınca 3. günü hormon tahlilleri yapardı bu doktorda lekelenmeri sayıp 3. günü tahlil istedi anlattım daha ònce öke tahlil yaptİgımı öyle olmaz dedi lekelenmeleride sayıyoruz dedi bana tuhaf geldi biraz

bide boyle dene ozman belkide şifası bunda dır canım

cnm sen hangi şehirdesin devlette takip yaptırdığına göre küçük şehir olmalı

Evet cnm problemimiz aynı benim önceden öyle degildi sinir oluyorum bu duruma ben 3 yıl önce tüp bebek denedim ondan sonra böle oldu evet cnm deli gibi cocuk istiyorum ama kısmet olmadı henüz

inşallah rabbim tez zamanda sanada bi bebek nasip eder cennet kokulu olnadan çok yıpratıcı bişi ama inşallah afiyet verir RABBİM VE NASİP OLUR SABIR DİLEME ALLAHTAN AFİYET DİLE HEP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…