cnm sen hangi şehirdesin devlette takip yaptırdığına göre küçük şehir olmalı
cnm ben çok özele gittim ama onlarda çözüm bulamadılar bende devlete gidiyorum hep aynı tedavileri deniyorlar genelde izmitteyim ben
Sizin sorun ne ki canım tüp bebek denediniz
canım benim de izmitte bi arkadaşım var oda tüp bebek denedi ilk transferde olmadı ikincide oldu ama sanırım o gebzedeydi istanbula falan geldi gitti şimdi daha 1 aylık falan bebeği onunlada burda tanışmıştık
cnm benim yumurta rezervim azmış ilaclarla istenilen yumurta oluyo ama yinede hamile kalamadım kısmet degilmiş henüz
bende tüp bebegi istanbulda denemiştim seneye tekrar denemeyi düşünüyorum allah izin verirse
çok şükür canım inşallah dermansız değilmiş demekki vakti zamanı var rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek demekki
bende ilk bebeğimi düşük yaptım ikincide 9 ay clexane kullandım çok şükür oğlum şimdi 2.5 yaşında şimdi ona kardeş düşünüyoz ama bayadır korunmuyoz olmadı henüz ben hemen olur sanıyodum ama olmuyomuş rabbim demekki daha hayırlı zamanda verecek ama gerçekten çok stresli bu ay çok sıkıldım oğlumu kucağıma dahi alamadım kahve lekem yüzünden ve sonunda adet oldumda kurtuldum ikilemde kalmak çok yıpratıcı
inaşşalh hayırlısı ile rabbim size önceden nasip ederde gerek bile kalmaz
Cnmm Allah oglunu size bagışlasın hayırlı evlat olsun inş. yıpratıcı olmazmı seni cok iyi anlıyorum en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inş. Aminnn cnm aslında ben bu duruma biraz alıştım ama yine her ay acaba bu sefer olmuşmudur diye düşünmeden duramıyorum dedigin gibi belki daha zamanı vardır
en zor ksımlarından biri zaten bu acaba bu ay demekALLAH YARDIMIZ OLSUN İNŞALLAH KAÇ YAŞINDASIN BUARA
ben hep diyorum bundan sonra oluruna bırakacam ama kendimi kandırıyorum adetim yaklaşınca acabalarla kafayı bozuyorum 31yaşındayım ya sen
bende 28 yaşındayım
cnm sen pazar yapacaksın demi tahlilerini sen özelemi gidiyorsun doktora
Zeynebim ben seni ekliyorum olurmu arkadaşlarıma inşallah hep görüşelim çok sevdim seni nedense :))) şimdi ben çıkım yatayım eşim sabah nöbetten gelecek erken kalkarım bide küçük adam uyanmadan biraz uykumu alayım ama sana söyleyemmi anne olmak hayattaki en zor şey rabbim o şartlara hazırlayıp ondan sonra nasip ediyo bence
tamam cnm görüşürüz allaha emanet ol iyi geceler
evet pazar yapacam pazartesi sonuç alacam inşallah eşim özel hastaneden %50 indirimli bide istanbulda devlet hastaneleri işkence gibi o yüzden özel e gidioz hep
Yazarsın cnm sonucları inş.iyi çıkar hoşcakal cnm
Cnm kan verdim bugun sonuclari yarn alip dr gostericemm bu ara ozelde yetmis alti lira cnm indirimimiz oldugundn 38 odedik
İnş. sonuclar iyi çıkar cnm fiyat baya iyiymis burda 1tek tahlile o fiyatı alıyorlar doktora gösterdikten sonrada yaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?