Acilll hormon testi

cnm ben çok özele gittim ama onlarda çözüm bulamadılar bende devlete gidiyorum hep aynı tedavileri deniyorlar genelde izmitteyim ben

canım benim de izmitte bi arkadaşım var oda tüp bebek denedi ilk transferde olmadı ikincide oldu ama sanırım o gebzedeydi istanbula falan geldi gitti şimdi daha 1 aylık falan bebeği onunlada burda tanışmıştık

Bende tüp bebegi istanbulda denemiştim seneye tekrar denemeyi düşünüyorum Allah izin verirse

cnm benim yumurta rezervim azmış ilaclarla istenilen yumurta oluyo ama yinede hamile kalamadım kısmet degilmiş henüz

çok şükür canım inşallah dermansız değilmiş demekki vakti zamanı var rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek demekki
bende ilk bebeğimi düşük yaptım ikincide 9 ay clexane kullandım çok şükür oğlum şimdi 2.5 yaşında şimdi ona kardeş düşünüyoz ama bayadır korunmuyoz olmadı henüz ben hemen olur sanıyodum ama olmuyomuş rabbim demekki daha hayırlı zamanda verecek ama gerçekten çok stresli bu ay çok sıkıldım oğlumu kucağıma dahi alamadım kahve lekem yüzünden ve sonunda adet oldumda kurtuldum ikilemde kalmak çok yıpratıcı

inaşşalh hayırlısı ile rabbim size önceden nasip ederde gerek bile kalmaz

Cnmm Allah oglunu size bagışlasın hayırlı evlat olsun inş. yıpratıcı olmazmı seni cok iyi anlıyorum en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inş. Aminnn cnm aslında ben bu duruma biraz alıştım ama yine her ay acaba bu sefer olmuşmudur diye düşünmeden duramıyorum dedigin gibi belki daha zamanı vardır

en zor ksımlarından biri zaten bu acaba bu ay demekALLAH YARDIMIZ OLSUN İNŞALLAH KAÇ YAŞINDASIN BUARA

Zeynebim ben seni ekliyorum olurmu arkadaşlarıma inşallah hep görüşelim çok sevdim seni nedense :))) şimdi ben çıkım yatayım eşim sabah nöbetten gelecek erken kalkarım bide küçük adam uyanmadan biraz uykumu alayım ama sana söyleyemmi anne olmak hayattaki en zor şey rabbim o şartlara hazırlayıp ondan sonra nasip ediyo bence

Tamam cnm görüşürüz Allaha emanet ol iyi geceler

İnş. sonuclar iyi çıkar cnm fiyat baya iyiymis burda 1tek tahlile o fiyatı alıyorlar doktora gösterdikten sonrada yaz cnm

Cnm hamilelige engel bi durum yok test sonuclari normal e2biraz dusuk ilac yazsam gebelik dusunuyosunuz bu ayda olmazda adetolursan adetin ucuncu gunu gel yine e2 YE BAKALIM DEDI YUMURTLAma takibj icinde cumartesi gel dedi ama sikildim simdiden akisina birakicam git gel daha cok stres oluyoz minicik cocukla sabah uykusunu bolmek zor gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…