Acilll Kanama!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi aykad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aykad

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
21
8
6
30
Kızlar acil yardım edin bundan 10 gn önce kahve leke sonra kanamam oldu hastaneye yatısım yapıldı kanama durduruldu simdi evdeyim ama siyah damla damlad olsa geliyo gn içinde bu şekilde hamileliği yolunda giden varmı allah aşkına her korktugumda doktora gidiyorum bebekte sıkıntı yok herşeyide yolunda ama bu leke nereye kadar gidick bnları düşünmekten bebegimi düşünemiyorum

Benim de başlarda kahverengi lekeler oluyordu ama çok azdı, doktor normal diyordu, kırmızı olunca sıkıntılı diye biliyorum, ama herkesin durumu kendine özel, doktorunu arayıp sorsan daha doğru olur, biz ne desek gerçeği yansıtmaz maalesef

Doktorum la sürekli irtibattayım ve böyle gelick kanama yeri bitene kadar diyor korkma agır iş yapma ilişki yok dedi ama benm kafa takmadanda olmuyo aceba böyle bi durum yasayan varmı belki yardımcı olur bana diye yazdım düşünmekten kafam agrıyo artık korkuyorum ona bişey olck diye içimde kötü bi his yok ama hüsnü kuruntularım çokk 4 sene bekledim onu bennn ve korkudan ölüyorum şimdi

Tamam doktor sorun yok diyorsa sakin ol canım, benim de oldu bir süre, azıcık yürüyünce lekelenme oluyordu yatıyordum, doktor korkmuyordu ben korkuyordum :D geçti ama çok şükür, sanırım bebek biraz büyüyüp tutunmayı bırakınca geçiyor, biraz büyüyünce rahme tutunarak durmuyor suda yüzmeye başlıyor ya, benim tahminim tam o dönemde geçiyor o lekelenmeler, sakin ol korkma ama kendini de yorma, yat genelde, ben o dönem işten gelir gelmez yatıyordum, zorunlu ihtiyaçlar dışında da kalkmıyordum, geçer merak etme, üzme kendini, iyi düşün bebiş de iyi olsun :)

15 haftalıgız kıpır kıpır ultrasonda ne bilim ya aklımda ermiyo artık

Eski kanamadan kalanlar kahve gelir Can'ım kırmızı kan aktif kanama demek. Bende kahve leke yaşadım de eski kanama alanın var bitmiş onun atıkları sesi için temizleniyor yani

9 ay boyunca kanama yasayanlar var bu kotu bisey olacagi anlamina gelmez rahat ol arkadaşım

Back
X