Bebek Beslenmesi Acilll lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
Arkadaşlar merhaba. Bebeğim haftaya 4aylık olacak. Mama yapmıştım dökmeyi unuttum. 2 saat sonra yedi. Normalde 1saat sonra yedirmeyin yazıyor mamanın üstünde. Görümcem bilmeden vermiş. Bir sakıncası var mı

Abartılcak birşey yok, zehirlenme olmaz. Zaten öyle birşey olsa çoktan kusma eğilimi olurdu. Kendini belli ederdi. Bilerek çocuğa 2-3 saat bekleyen mamayı ziyan olmasın diye verenler var, öyle 2 saate gıda hızlıca bozunmaz.

Canım aynısı 1 ay önce benimde başıma geldi annem bilmeden 5-6 saatlik mamayı vermiş kızıma ama çok şükürki birşey olmadı bende çok korkmuştum.. Ama korkma sende inş. bişey olmaz seninkinede
Arkadaşlar merhaba. Bebeğim haftaya 4aylık olacak. Mama yapmıştım dökmeyi unuttum. 2 saat sonra yedi. Normalde 1saat sonra yedirmeyin yazıyor mamanın üstünde. Görümcem bilmeden vermiş. Bir sakıncası var mı
ım

bırsey olmaz ama bunu alıskanlık halıne getırılırse nasılsa bırsey olmadı dıye ozaman bebegın bagırsagı mıdesı bozulur oda yavrucagı sancılandırır rahatsızlık verır
bıde yaz sıcagında bakterı olur

bı kereden bırsey olmaz ama dıkkat edın bence bebegın beslenmesıyle sadece sız ılgılenın derım

Arkadaşlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Çok şükür kusma vs olmadı. Aslında her zaman ben besliyorum ve dikkat ediyordum ama oldu bir kere. Neyse daha dikkatli olurum bundan sonra inşallah. Tekrar teşekkürler.

Back
X