Acilll lütfennn kızlar.

Mahallelerinden birini ayarlayın kadın gelsin hergün sobalarını yaksın. ne kadar isterse verin. çok bişey istemezler zaten. böyle yapan yaşlı çok.

Bi götürebilsek evlerine onu teklif edicez bakalm inş.

Bz merkezde o köyde yaşıyor 2 saat yol eşim diyor bırakalım biz her fırsatta gideriz her fırsat dediğide 2.3 günde bir bnde istemiyorum yağmur çamur kar kaza bela Allah korsun bakalım Hayırlısı Hakkmzds

pat diyede hadi sizi evinize götüyoruz demekte olur mu ki ya :S

eşinizde gitmeleri istiyorsa bu konuyu ona bırakın o konuşsun. ayrıca 66 ve 54 de büyük yaştır.

En mantıklısı bu

Ya ben anlamıyorum böyle insanları şu devirde cocuklarim gecinsin mutlu olsun demiyolarda yaptiklarina bakın.Allah akıl fikir versin.

pat diyede hadi sizi evinize götüyoruz demekte olur mu ki ya :S

eşinizde gitmeleri istiyorsa bu konuyu ona bırakın o konuşsun. ayrıca 66 ve 54 de büyük yaştır.

Böyle huzursuz evladını düşünmeyen yalandan oyundan vazgeçmeyen insana inanın olur.

Şimdi gidiyorz desem mutlaka gce bişi çıkarır

Yanlış anlamayin beni ama biraz empati kurma gerek mez mi.Yarin bir gün bizde yaşlanaz aynısı size bana yapılsa helede yaşlı lara acaba tepkimiz ne olurdu

Yanlış anlamayin beni ama biraz empati kurma gerek mez mi.Yarin bir gün bizde yaşlanaz aynısı size bana yapılsa helede yaşlı lara acaba tepkimiz ne olurdu
Yaşlılar çocuk gibi hor görme mek lazım sizin anne baba niza siz böyle yapar miy diniz koni açar miy diniz neticede bir anne ve baba

Evliliğime göz dikildi.
Yalan iftira yok yok inanın bi başkası olsa yerimde uzak diyarlara kaçmıştı bile

Böyle huzursuz evladını düşünmeyen yalandan oyundan vazgeçmeyen insana inanın olur.

Şimdi gidiyorz desem mutlaka gce bişi çıkarır
ozaman eşinize söyleyin sabah halletsin bu konuyu, size birşey derlersede çok diyaloga girmeden aradan çekilin sonra vay gelinde böyle yaptı derler ogulları göze batmaz

Çocuklar yaramazlık yaptığı zaman kaçıyor mu anne babalar.Yaslilarda öyle çocuk gibi huc bir fark yok arada

Ya siz çok zor durumdasınız yaaa. Eski konularınızı da okudum. Laftan anlamayan insanlara ne kadar anlatırsanız anlatın anlamazlar. Böyle bi düşünce olamaz. Gelmeyin denilen yere nasıl bu kadar fütursuzca geliyorlar anlamak mümkün değil.
Bence sabah olunca hızlı hızlı toplanın bırakıp gelin yani. Haftada birde ziyaret edersiniz. Benim eşimin dedeside senelerce kayınvalidemde kalmış böyle. Artık kayınvalidem hastalık hastası oldu. Üstelik 7 çocuğu var adamın sadece iki çocuğunda kalıyo. Artık sizin gibi yapıyorlar uygun vakitte getirip geri götürüyorlar. Sormuyorlar bile gelirmisin gidermisin diye. Çözümü böyle buldular. Bi iki trip yaptı geçti gitti.

Çocuklar yaramazlık yaptığı zaman kaçıyor mu anne babalar.Yaslilarda öyle çocuk gibi huc bir fark yok arada

Evlimisiniz arkadaşım...

Evliyseniz muhtemelen yuvanı bozmaya çalışan kocana sürekli sana başka bi kızmı yoktu diyen kv n yok...

Evliysen ve her ikisinede sahipsen .
Empati kurabilme adına eski konularıma bakabilrsiniz arkadşm

Siz tamamen haklısınız ama bilmiyorum üzüldüm şimdi onlara da ya kovar gibi

ALLAHIM NİHAYET halden anlıyan biri çıktı konunun içeriğini bilmeden ön yargısız yorumlar

Bakalım inş sıkıntısız atlatırız

Yalnızlığı insanlar aslında kendileri seçiyor. Nur gibi yaşlılar var, ibadetlerini yapıyorlar , köşelerine oturuyorlar, uyuyorlar , TV izliyorlar .
Bazı yaşlılar var insana hayatı zindan ediyor.
Iyice yaşlanıp çocuk olanlar hariç ( o yaşlılar çünkü bilinçsiz oluyor ) kimse kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkı yok.

Eski konulari bilmiyorum ama ne olursa olsun yaşlı ve hasta yabancı bile olsa lar insan öyle yap mamali evet evli yim koni actiniz bnde yorum yaptım

Eski konulari bilmiyorum ama ne olursa olsun yaşlı ve hasta yabancı bile olsa lar insan öyle yap mamali evet evli yim koni actiniz bnde yorum yaptım

Ben elimden geleni yaptım hatta fazlasını
Hastalar ancak kndilerini yatak yorgan atıcak kadae değil kronik hastalıksadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…