Dertleri huzur bozmak kombıden ziyade galıba. Istenmedıgın yerde nasıl kalırsın aklım almıyo. Bıraksan nekadar kalırlar cok merak ettım ve gun ıcınde bunları yasatan ve bukadar dolu oldugunuz ınsanlarla konuşuo musunuz yanı dıalogunuz var mı? Allah yardımcın olsun
Ay inanamıyorum ya.Eşim sabah söyledi ve yine kavga gürültü kardeşlerini aradı damatlarını aradı gelin beni dövüyolar ewden kovuyorlar diye....
Şuan odama çekildm ana ağul tartışıyorlar ve onların gelmesini bekliyoruz...
Bakalım ne olacak dua edin lütfennnnnnn hayırlı sonuçlansın
Ay hep oyle olur zaten. yillarca sobali evde yasayabilen insanlar oglu evlenince yasayamaz olur. ya da hastalanir falan. kendi rahatlarinin ugruna yuva yikarlar acimadan.Direk konuya geciş yapıyorum eski konularımı bilen bilir ama yinede bi özet geceyim .
Kışı bizde geçirmek isteyen kv ve kp var diğer 3 yıl hep bzdelerdi hep kavga hep gürültü.
Bu sene asla istemem dedim nitekim pırt diye çıkıp geldiler .
Ve 2 side kndini yatalak hasta yaptılar resmen 15 gündür yataklar hep yerde .
Ve biz 15 gündür hep kavga gürültü halşndeyiz.
Şimdi biz eşimle konuştuk yarın onları evlerine gtürücez haberleri yok söylesek mi.şimdi
Yoksa sabah birden hhadi gidiyoruz mu desek..
Şimdi söylesek mutlaka bi kavga çıkarır inada bağlae gelmez
Yada ay şuram ağrıyor buram ağrıyor diye bütün gce uyutmaz sabah tuttur hastane diye giderz dr bişi yok eve yollar .
Ama günümüz ölür eşimin izni yanar..
Sabah sölesek bu sefer vay efendim önceden niye sölemediniz diye inata bağlarmı diye korkuyorum.
Sizce kızlar????
Onların ev sobalı
Bizimki kombi
Soba ile uğraşmamak içşn geliyorlar güya bahane huzursuz tek sebeb.
Ve kv çok yalancı çok numaracı çok iftiracı ı bi tip çok kararsz kaldım.........
Eşim sabah söyledi ve yine kavga gürültü kardeşlerini aradı damatlarını aradı gelin beni dövüyolar ewden kovuyorlar diye....
Allah kolaylık versin. Tam çirkeflermiş..son durum ne?Eşim sabah söyledi ve yine kavga gürültü kardeşlerini aradı damatlarını aradı gelin beni dövüyolar ewden kovuyorlar diye....
Eşim sabah söyledi ve yine kavga gürültü kardeşlerini aradı damatlarını aradı gelin beni dövüyolar ewden kovuyorlar diye....
bazı insanlar acizdir elinde olmadan acırım aciz insanlara ve yanlız yapamacak kadar acizlerse bu konuda yapılacak birşeyler olmalıYapmayın Allah aşkına biri 50 küsür biri 60 küsürmüş. Benim babam 57 yaşında hala hem fiziksel hem beyin olarak aktif çalışıyor. Şöyle genç insanların biz kocadık bize bakın kafalarına sinir oluyorum. Yaş ilerlemesi gurursuz olmayı, yuva yıkmayı gerektirmez. Kadın, eşim onlarla kalabilsin diye ayrılmamızı istediler diyor, siz bu insanlara acıyorsunuz. Bu insanların bu kadına acıması, yuvasına saygıları yoksa kendileri de saygıyı hak etmez
Oohhhh miissAy kızlar ayyyy dünya gözüyle buğünü görecekmiydim ben
Hayatta gitmezler bu kış diyordum ama .
Ayyy durun durun kısa bi özet geçim eşim akşamdan sen söle hazırlansınlar sabah hemen gideriz dedi eşim nöbetteydi bu arada tabi sölrmedim eşimede sölüyemiyeceğimi çünkü korrktuğumu söledim o da tm bn sabah sölerim sen keyfine bak dedi
Nitekim sabah söledi
Onu bunu arayıp dövüyorlar kovuyorlar öldürüyorlar yetişin dedi
Gelen herkesede bi güzel beni kötüledi oğlumun suçu yok hep bu hep bu diye diye
Ki ben ağzımı açmadım aksine hem telkin ettim eşimi sakin ol diye sesini yükseltme diye
Sonra baya kavga gürültü yüzleşme bizi haklı bulan bi enişte size doğal gazlı ev tutalım fikrini attı ortaya
Ve
Sonuç...
Bşzim ewe 2 3 saat uzaklıkta 3 aylık dayalı döşeli ev tuttuk tüm masraflar onlara ait
Kapıcı ile de görüştğk günde ikş üç bakacak alışverişlerini yapacak sonuç
Herkes mutlu tabi en çok bn we eşim kv haric
Daha çok ayrıntı war da şuan anca bu kadarını yazabiliyorum bir ewime gideyim detaylandıracagım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?