Acilll lütfennn kızlar.

Hayır yok sadece yemk hazırlıyorum çğnkü okadar çok çirkinliği varki kv nin yüzüne bakasım yok

Diğer oğlu ünv bitirene dek yani bi 3 yıl daha yaz kış kalırlar teklifte ettiler hatta bunu.

Eşim sabah söyledi ve yine kavga gürültü kardeşlerini aradı damatlarını aradı gelin beni dövüyolar ewden kovuyorlar diye....
Şuan odama çekildm ana ağul tartışıyorlar ve onların gelmesini bekliyoruz...

Bakalım ne olacak dua edin lütfennnnnnn hayırlı sonuçlansın

Bu ne ya hu. Eski konulariniza baktim da allah sabir versin size de evlatlarina da.
Esimin 95 yasindaki dedesi 30 sene yalniz yasadi. Hem ananem hem babannem 70 yaslarindalar. Ikiside yalniz yasiyo. Ananrm suan hasta beyin damarlarinda genisleme var. Gel diye israr ettikleri halde hic bi cocuguna gitmedi. Torunlar cocuklari sirayla yaninda kaliyolar. Yalniz birakmamak icin. Bunlarda kendilerine yasli demesinler allah askina.

Yüzsüz insanlar istenmiyorsun kötüsün işte biraz gurur yapta evinde kal kimseye yük olma değil mi? Ne biçim insanlar nebiçim kafalar. Allah yardımcın olsun

Allah yardimcin olsun ev ev ustunde olmuyor suan seni cok merak ettim insallh kabak senin basina patlamamistir

Ay inanamıyorum ya.
Ne yaptınız merak ettim..

Ay hep oyle olur zaten. yillarca sobali evde yasayabilen insanlar oglu evlenince yasayamaz olur. ya da hastalanir falan. kendi rahatlarinin ugruna yuva yikarlar acimadan.
Simdiden soyleyin bence yatin gidiyoruz diye. bi süre sizin yaninizda kalicaz deyin:)

ne yaptın ne alemdesin gittiler mi

inşallah sana sarmamışlardır genelde öyle olur oğullarının istemediklerini bildikleri halde gelin bizi kovdu derler .

Siz evlenmeden sobayla kim uğraşıyormuş ozamanda mı damadını çağırıyormuş sinir oldum bir yandan milletin duyması iyi olmuş istemediğinizi bilsinler eşek yerine koymasınlar oğluyla konuşsun hiç takma sen

Allah kolaylık versin. Tam çirkeflermiş..son durum ne?

Olanlara bak ya. Allah korusun boyle insanlardan. Son drum ne?

bazı insanlar acizdir elinde olmadan acırım aciz insanlara ve yanlız yapamacak kadar acizlerse bu konuda yapılacak birşeyler olmalı
bu insanların kimsenin huzurunu bozmaya hakları yok evlat bile olsa bu konuda katılırım sana

Ay kızlar ayyyy dünya gözüyle buğünü görecekmiydim ben

Hayatta gitmezler bu kış diyordum ama .

Ayyy durun durun kısa bi özet geçim eşim akşamdan sen söle hazırlansınlar sabah hemen gideriz dedi eşim nöbetteydi bu arada tabi sölrmedim eşimede sölüyemiyeceğimi çünkü korrktuğumu söledim o da tm bn sabah sölerim sen keyfine bak dedi

Nitekim sabah söledi
Onu bunu arayıp dövüyorlar kovuyorlar öldürüyorlar yetişin dedi

Gelen herkesede bi güzel beni kötüledi oğlumun suçu yok hep bu hep bu diye diye
Ki ben ağzımı açmadım aksine hem telkin ettim eşimi sakin ol diye sesini yükseltme diye

Sonra baya kavga gürültü yüzleşme bizi haklı bulan bi enişte size doğal gazlı ev tutalım fikrini attı ortaya
Ve

Sonuç...

Bşzim ewe 2 3 saat uzaklıkta 3 aylık dayalı döşeli ev tuttuk tüm masraflar onlara ait

Kapıcı ile de görüştğk günde ikş üç bakacak alışverişlerini yapacak sonuç

Herkes mutlu tabi en çok bn we eşim kv haric

Daha çok ayrıntı war da şuan anca bu kadarını yazabiliyorum bir ewime gideyim detaylandıracagım....

Oohhhh miiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…