Direk konuya geciş yapıyorum eski konularımı bilen bilir ama yinede bi özet geceyim .
Kışı bizde geçirmek isteyen kv ve kp var diğer 3 yıl hep bzdelerdi hep kavga hep gürültü.
Bu sene asla istemem dedim nitekim pırt diye çıkıp geldiler .
Ve 2 side kndini yatalak hasta yaptılar resmen 15 gündür yataklar hep yerde .
Ve biz 15 gündür hep kavga gürültü halşndeyiz.
Şimdi biz eşimle konuştuk yarın onları evlerine gtürücez haberleri yok söylesek mi.şimdi
Yoksa sabah birden hhadi gidiyoruz mu desek..
Şimdi söylesek mutlaka bi kavga çıkarır inada bağlae gelmez
Yada ay şuram ağrıyor buram ağrıyor diye bütün gce uyutmaz sabah tuttur hastane diye giderz dr bişi yok eve yollar .
Ama günümüz ölür eşimin izni yanar..
Sabah sölesek bu sefer vay efendim önceden niye sölemediniz diye inata bağlarmı diye korkuyorum.
Sizce kızlar????
Onların ev sobalı
Bizimki kombi
Soba ile uğraşmamak içşn geliyorlar güya bahane huzursuz tek sebeb.
Ve kv çok yalancı çok numaracı çok iftiracı ı bi tip çok kararsz kaldım.........
Kışı bizde geçirmek isteyen kv ve kp var diğer 3 yıl hep bzdelerdi hep kavga hep gürültü.
Bu sene asla istemem dedim nitekim pırt diye çıkıp geldiler .
Ve 2 side kndini yatalak hasta yaptılar resmen 15 gündür yataklar hep yerde .
Ve biz 15 gündür hep kavga gürültü halşndeyiz.
Şimdi biz eşimle konuştuk yarın onları evlerine gtürücez haberleri yok söylesek mi.şimdi
Yoksa sabah birden hhadi gidiyoruz mu desek..
Şimdi söylesek mutlaka bi kavga çıkarır inada bağlae gelmez
Yada ay şuram ağrıyor buram ağrıyor diye bütün gce uyutmaz sabah tuttur hastane diye giderz dr bişi yok eve yollar .
Ama günümüz ölür eşimin izni yanar..
Sabah sölesek bu sefer vay efendim önceden niye sölemediniz diye inata bağlarmı diye korkuyorum.
Sizce kızlar????
Onların ev sobalı
Bizimki kombi
Soba ile uğraşmamak içşn geliyorlar güya bahane huzursuz tek sebeb.
Ve kv çok yalancı çok numaracı çok iftiracı ı bi tip çok kararsz kaldım.........