• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll lütfennn kızlar.

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Direk konuya geciş yapıyorum eski konularımı bilen bilir ama yinede bi özet geceyim .

Kışı bizde geçirmek isteyen kv ve kp var diğer 3 yıl hep bzdelerdi hep kavga hep gürültü.

Bu sene asla istemem dedim nitekim pırt diye çıkıp geldiler .

Ve 2 side kndini yatalak hasta yaptılar resmen 15 gündür yataklar hep yerde .

Ve biz 15 gündür hep kavga gürültü halşndeyiz.

Şimdi biz eşimle konuştuk yarın onları evlerine gtürücez haberleri yok söylesek mi.şimdi

Yoksa sabah birden hhadi gidiyoruz mu desek..

Şimdi söylesek mutlaka bi kavga çıkarır inada bağlae gelmez

Yada ay şuram ağrıyor buram ağrıyor diye bütün gce uyutmaz sabah tuttur hastane diye giderz dr bişi yok eve yollar .

Ama günümüz ölür eşimin izni yanar..

Sabah sölesek bu sefer vay efendim önceden niye sölemediniz diye inata bağlarmı diye korkuyorum.
Sizce kızlar????

Onların ev sobalı
Bizimki kombi
Soba ile uğraşmamak içşn geliyorlar güya bahane huzursuz tek sebeb.

Ve kv çok yalancı çok numaracı çok iftiracı ı bi tip çok kararsz kaldım.........

Cocuk mu bu hadi gidiyoruz deyince elinden tutup gidicek ?
Anne yarin koye gidiyoruz deyin birakin gelin sanmam ama bakalim

O kavga her halükarda cikacak yani. hastalarmiş bide bilemedim ki sogukta göturmek nasil olur?

O kavga her halükarda cikacak yani. hastalarmiş bide bilemedim ki sogukta göturmek nasil olur?

Hastalar ama yaşları çok büyük değil 66 54
Ayrıca her ikisininde ilaçları evlerinde getirmemişler ve hersene bizi boşanma aşamasına getirdilerrr

Nasıl insanlar bunlar tövbestt. Kavga gürültü çıkmasın gece gece. Bence yarın onların size pat diye geldiği gibi sizde pat diye gidiyoruz diyin

Yarin kalkip hallerini hatirlarini sorun. Iyiyim derler buyuk ihtimalle, o zaman da 'tamam hazirlanin evinize bırakacağız sizi' deyin.

Sorun orda işre dr götürdük kontrollerini yapturdık mr ları çktrdik dr hiç bişi yok herşey harika diyor ama onlar kalmak

böyle durumlar için yaşasın huzur evi böyle evlatlara muhtaç olacaklarına huzurevi daha ideal

İş yemeği olacak evde sonrasında da misafirimiz gelecek gibi bahaneler söyleseniz olmuyor mu?

Hastalar ama yaşları çok büyük değil 66 54
Ayrıca her ikisininde ilaçları evlerinde getirmemişler ve hersene bizi boşanma aşamasına getirdilerrr

Eee kış gelmeden eşiniz neden çözüm düşünmedi

Birini bulup sobayı yaktırsın, gaz var kombi yoksa eve kombi döşesin vs vs

Gelince ilaçlarını vs getirmeden nasıl gelmîşler demek ki düzenli ilaç almıyorlar annem çantasında ilaçla gezer, şehir dışına bir bavul ilaçla giderler vs vs

Eşiniz açıkça söylesin bir arada olmuyor diye oyunla çözülür mü bu sorun

Eee kış gelmeden eşiniz neden çözüm düşünmedi

Birini bulup sobayı yaktırsın, gaz var kombi yoksa eve kombi döşesin vs vs

Gelince ilaçlarını vs getirmeden nasıl gelmîşler demek ki düzenli ilaç almıyorlar annem çantasında ilaçla gezer, şehir dışına bir bavul ilaçla giderler vs vs

Eşiniz açıkça söylesin bir arada olmuyor diye oyunla çözülür mü bu sorun

Eşim bir arada olmuyor deyince boşan bzle kalcak biryle demiş insan kv

İlaçlarını aksatmamaları lazım
Her ikiside kronik hasta ilaça bağımlı yaşıyanlardan .Evde bir sürü ilaç ları var getrmemişler bize aldrdılar sistem de var gründügü için yazdıramadık da 450 tl ilaçları ve bitmek üzere yine alın diyorlar çözüm bu ewe gtmek değil

Mahallelerinden birini ayarlayın kadın gelsin hergün sobalarını yaksın. ne kadar isterse verin. çok bişey istemezler zaten. böyle yapan yaşlı çok.

Back
X