acilll...pıhtılaşma sorunu olanlar iğneye ne zaman ve ne kadar başladınız

bende de kan pıhtılaşması var.2 sene önce bu yüzden bacağımda kan pıhtısı oluştu.dvt geçirdim emboli atmadan tedavi oldum.sonra 2 düşük 1 aşılama 1 tüp bebek.şimdi 2.deneme dün gonal-f le clexan 4e aynı anda başladık.tedavi sonuna kadar devam edecek sonra test sonucuna göre karar verilecek.

Bu topiğe hem cvp verdim, hemde soru sorayım :) İğne kullanan arkadaşlar. bugün 8. iğnem ve transferin 5. günü, transferin 3. gününden itibaren (yani 6. iğneden beri) bir halsizlik, sersemlik, el ve ayakların buz kesmesi yaşıyorum. Bu iğnelerin böyle bir etkisi var mı ? Dr. gereksiz dediği halde ısrarla olacağım diye tutturunca sormamakta istiyorum, iğneyi keser korkusuyla.

benmde bugün 6.günüm,bende opu günü başladım
daha öncede kullanmştım iğneyi
aynen bugün bende halszdim hala öyleyim
siz gebesizniz galiba
hakkınızda ufak bi araştrma yaptım
ınş gebeliğinizde hiç bişey olmaz sağlıcakla devam eder:nazar:
ınş bende gebe kalırım hayrlarla...:49:

bende de kan pıhtılaşması var.2 sene önce bu yüzden bacağımda kan pıhtısı oluştu.dvt geçirdim emboli atmadan tedavi oldum.sonra 2 düşük 1 aşılama 1 tüp bebek.şimdi 2.deneme dün gonal-f le clexan 4e aynı anda başladık.tedavi sonuna kadar devam edecek sonra test sonucuna göre karar verilecek.

merhaba bende de aynı sorun oluştu aynen 2 sene önce dvt geçirdim,emboli atmadan fark edildi,aynı benim gibi olan birini arıyordum günlerdir,bizde artık bebek sahibi olmak istiyoruz ama ben daha henüz drumla konuşmadım,haftya pt ölçtürmek için gittiğimde konuşmayı düşünüyorum,düşük yaptığınızdan bahsetmişsiniz acaba dvt yüzünden mi,coumadin mi kullandınız,ne zaman bıraktınız,bana drumun söylediği hamile kalmayı düşündüğüm an 4 ay önceden iğneye başlamak gerektiği,tüp bebek yapma nedeniniz de hastalık mı acaba..

benmde bugün 6.günüm,bende opu günü başladım
daha öncede kullanmştım iğneyi
aynen bugün bende halszdim hala öyleyim
siz gebesizniz galiba
hakkınızda ufak bi araştrma yaptım
ınş gebeliğinizde hiç bişey olmaz sağlıcakla devam eder:nazar:
ınş bende gebe kalırım hayrlarla...:49:

ins kalirsiniz benimde cocugum yok henuz ama 1.hamilelikte dvt gecirdim 2 ve 3 hamilelikte hep hamile kalmayi dusundugumde clexan vuruluyordum.ilk 3aydan sonra corapta giyiniyordum.allaha sukur bacak problemim olmadi.binlerce sukur.yeni lupus oldugumu ogrendim.ins bebeginizi alirsiniz kucaginiza.bende tum isteyenlerde

çok şükür hamileyim:nazar:
henüz değerlerim çok yüksek değil
9.gün leke geldi dr hemen kesiyoruz cleaxnı dedi aspirnide kes dedi
doğru mu yanlş mı bilmiyorum
ya iğnesiz bebeğim düşerse tutmazsa

canım umarım en kısa zamanda tekrardan hamile kalıp yavruna kavuşursun..benim 13 aylık ikiz kızlarım var:) onlar rabbimin mucizesi bana... canım pıhtılaşma bozukluklarının yakında infertilitenin sebepleri arasına girebileceği söyleniyor..bu konuyla ilgili yurt dışında yapılmış çalışmalar var ama ben araştırdığımda kesinleşmiş birşey yoktu..senin de dediğin gibi pıhtılaşma bozukluklarında rahim damarlarında yeterli kan akımı olmadığından tutunma gerçekleşemeyeceği tutunsada erken veya geç gebelik kaybına sebep olabiliceği biliniyor...tetkikleri yaptırmanda hiçbir sakınca olmaz bence varsa birşey önceden tespit edilmesi çok iyi olur..canım özel merkezler bu testler için korkunç paralar alıyor..hiçte gerek yok..bazı devlet hastanelerinde bu testler yapılıyor ama ilgili dal uzmanının görmesi gerekiyor ancak o uzman isterse testler yapılıyor çünkü maaliyeti yüksek ve sgk varsa devlette hiç para ödemiyorsun en az özelde yapılanlar kadarda kapsamlı ve yeterli..trombofili paneli deniyro.. Kartal eğitim araştırma hastanaesinde, koşuyolu kalp hastanesinde yapılıyor ve avrupa yakasında şişli etfal ve üniversite hastanelerinin hapsinde yapılıyor diye biliyorum..istanbuldaysan bu hastanelerin birine git romatoloji, hematoloji yada dahiliye polikliniğinden randevu al tekrarlayan düşüğüm varde yaparlar... özellere gitmenin hiç gereği yok..bir arkadaş 2500 tl vermişti çok gereksiz..devlet zaten yapıyor ve ödüyor...

merhaba benımde 1 dusugum ldu ve 2 cısıde 6 haftalık fakat bundad kalp atımı yok 2 cısınde bebe aspırını kullandım sımdı kestım doktorum dedı kes dıye pazartesı kurtaj olabılırım buyuk olasılıkla sızden ogrenmek ıstedıgım bu testı ne zaman nerede nasıl yaptıracagım gebelık sonrasımı yanı kurtajtan sonramı simdıde yaptırsam bu durum da olurmu neler yapmalıyım bılgı verırmısınız bur da da yenıyım daha 1 cısı 7 haftalık oldu 2 sıde 6 haftalık ama 1 cısınde doktorum sadece patolojıye gonderdı sonucu oda ıltıhabık sonuç cıkmıştı 1 hafta ölü taşimişim ondan olur dedı 2 cısı ıcın neler yaptırmalıyım teşekkur ederım sımdıden

merhaba arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması var.bunu birinci tedaviden sonra öğrendik.ve ondan sonra hep iğne kullandım.benim kafamı karıştıran başka bir konu var,onu sormak istiyorum.eşimden spermler teseyle alınıyor.bende de pco var.ama şimdiye kadar bir sürü doktora gittim,tüp bebek doktorları dışında.sizde bir problem yok,olur diyorlar.yumurtalarım iyi oluyor.embriyolarda birinci kalite de oluyor.rahim duvarı iyi oluyor.ancak beş kere denememe rağmen ve doktorların her şey yolunda demesine rağman bir türlü olmuyor.rabbim ol derse olur,biliyorum ama aklım almıyor.sizce yapmam gerekn bir şey var da ben mi bilmiyorumlütfen cevap...:18::18::18::18:ayrıca genetik teste de bir sıkıntı çıkmadı.:14::14::14::14::14::14::14::14:

canıım merhaba bende3düşük yaşadıım bu tahlilleri yaptırdım sonuç şöyle

Antirombin 3aktivitesi: 114.5 75-125
PROTEİNC:103.3 70-140
PROTEİNS: 64.0 60-123
ANTİ DS DNA IgGMA:7.40 <25

ANTİKARDİYOLİPİN IGG: 3.0 0-10
ANTİKARDİYOLİPİN IGM:1.36 0-7
ANTI FOSFOLİT IGG:2.15 0-10
ANTİ FOSFOLİPİT IGM:1.75 0-10

HOMOSİSTEİİN:6.51 0-15

SENCE BU SONUÇLARA GÖRE BENDE PIHTILAŞMA BOZUKLUĞU VARMII LÜTFEN SİZDE SONUÇLAR NASIL ÇIKTII. :40:

Back
X