Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada zarari olmaz ben tek seferde 200mg aliyorum sonuctaBebeğe bizarari olur mu
Normalde bas dönmesi yapıyor o hap bende kullandm bas dönmesi cok yapiyordu dikkat edinArkadslar 4 saat arayla 100 mg progestan aldım inanılmaz baş dönmesi oldu bisikinti olur mu normalde birini sabah birini öğlen birini gece alıyorum ilk defa birini saat 2 de aldım diğerini 6 da şuan inanılmaz baş dönmesi var bisey olir mu
Yatarkende alıyorum canım 3 defa benimbisey olmaz bence yan etkisi zaten ard arda aldigin icin ben sabah ogle aksam 200mg aliyorum..10da ictiysem 3gibi 4gibi iciyorum gecede 11de aliyorum 6da icme yatmaya yakin icki uyku yapsada problem olmasin..
Bana olan yan etkisinde değilim bebeğe bizarari olmasın da ben herşeye raziyim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin. Rabbim inş.Doktorunuza guvenip progestani aksatmadan kullanin. Progestanin zarari olmaz tam aksine rahim duvarini kalinlastirdigi icin dusugu onler. Bas donmesi yapabilir onada katlanicaksiniz artik. Saglicakla bebeginizi kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Aminn cnm. Bebege bi zarari yok zarari olsa doktor onermezdiBana olan yan etkisinde değilim bebeğe bizarari olmasın da ben herşeye raziyim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin. Rabbim inş.
Hiçbirsey olmaz canım için rahat olsun bebeğe bır zararı yok zaten yan etkısı var normal baş donmesi ben sabah akşam 200 mg ıcıyordum ınanılmaz basım dönüyorduArkadslar 4 saat arayla 100 mg progestan aldım inanılmaz baş dönmesi oldu bisikinti olur mu normalde birini sabah birini öğlen birini gece alıyorum ilk defa birini saat 2 de aldım diğerini 6 da şuan inanılmaz baş dönmesi var bisey olir mu
Bir sey olmaz bebise ama ilac aralarında biraz sure olmali.4 saat cok az.12 saat ara olmali demisti Dr verirken banaArkadslar 4 saat arayla 100 mg progestan aldım inanılmaz baş dönmesi oldu bisikinti olur mu normalde birini sabah birini öğlen birini gece alıyorum ilk defa birini saat 2 de aldım diğerini 6 da şuan inanılmaz baş dönmesi var bisey olir mu