Acilll progestan

Eylul0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
115
34
98
Arkadslar 4 saat arayla 100 mg progestan aldım inanılmaz baş dönmesi oldu bisikinti olur mu normalde birini sabah birini öğlen birini gece alıyorum ilk defa birini saat 2 de aldım diğerini 6 da şuan inanılmaz baş dönmesi var bisey olir mu

Can'ım progestanın olası yan etkileri bunlar , o yüzden ben hep vajinadan koydum doktoruna bir sor .. yoksa bu şekilde çok zor olur

Canim ben günde 2 defa ictigimde bile tutanarak yürüyordum.. o zaten yan etkisi korkmana gerek yok.. ben vajinal istemediğimden sabretmistim.. ama acayip sarsılmıştım

Çalıştığım için mecburen iciyorum ama bugün sabah içmeyi unutmusum 2 de içtim aklıma geldi eve gelince de 6 da aldim müthiş basım dönüyor ☹️

bisey olmaz bence yan etkisi zaten ard arda aldigin icin ben sabah ogle aksam 200mg aliyorum..10da ictiysem 3gibi 4gibi iciyorum gecede 11de aliyorum 6da icme yatmaya yakin icki uyku yapsada problem olmasin..

Arkadslar 4 saat arayla 100 mg progestan aldım inanılmaz baş dönmesi oldu bisikinti olur mu normalde birini sabah birini öğlen birini gece alıyorum ilk defa birini saat 2 de aldım diğerini 6 da şuan inanılmaz baş dönmesi var bisey olir mu
Normalde bas dönmesi yapıyor o hap bende kullandm bas dönmesi cok yapiyordu dikkat edin

Doktorunuza guvenip progestani aksatmadan kullanin. Progestanin zarari olmaz tam aksine rahim duvarini kalinlastirdigi icin dusugu onler. Bas donmesi yapabilir onada katlanicaksiniz artik. Saglicakla bebeginizi kucagina almayi nasip etsin Rabbim

bisey olmaz bence yan etkisi zaten ard arda aldigin icin ben sabah ogle aksam 200mg aliyorum..10da ictiysem 3gibi 4gibi iciyorum gecede 11de aliyorum 6da icme yatmaya yakin icki uyku yapsada problem olmasin..
Yatarkende alıyorum canım 3 defa benim

Doktorunuza guvenip progestani aksatmadan kullanin. Progestanin zarari olmaz tam aksine rahim duvarini kalinlastirdigi icin dusugu onler. Bas donmesi yapabilir onada katlanicaksiniz artik. Saglicakla bebeginizi kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Bana olan yan etkisinde değilim bebeğe bizarari olmasın da ben herşeye raziyim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin. Rabbim inş.

Bana olan yan etkisinde değilim bebeğe bizarari olmasın da ben herşeye raziyim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin. Rabbim inş.
Aminn cnm. Bebege bi zarari yok zarari olsa doktor onermezdi

Hiçbirsey olmaz canım için rahat olsun bebeğe bır zararı yok zaten yan etkısı var normal baş donmesi ben sabah akşam 200 mg ıcıyordum ınanılmaz basım dönüyordu

Bir sey olmaz bebise ama ilac aralarında biraz sure olmali.4 saat cok az.12 saat ara olmali demisti Dr verirken bana

Back
X