selam kızlar az önce kntrlden geldim 9 mayısta sezeryanla doğucak inş oğlum... dr um en iyisinin genel anestezi olduğunu söyledi ama korkuyorum çok uzun sürermi uyanmak falan diye tecrübeli annelerin yanıtlarını bekliyorummm
canım bende 9 mayısım aynı gun olcakmısız :) bende kesınlıkle genel anestezi istiyorum...korkuyorum...sonrasındanda amelıyattanda...hangi hastanede olcaksın.ben maslak acıbademde olucam.Allah ıkımızde kolay kurtarsın :)
aaa çok sevindim pıtırlarımızın aynı günde gelmesine gelişimleri bitlikte takip ederiz :))) ben tüm kontrollerimi bilgede oldum şimdiye kadar ama dr um ülke dısına tasındığı için gazi hastanesinde olucak doğum :) allah yardımcımız olsunnn son 20
benim aslında 6 mayıs dedi dr.um ama ben 9 yada 10 mayıs istiyorum,yıldızlarla astrolojık durumla alakalı :))) 9 yada 10unda saat 13.30 da eer o zamana kadar Allahtan bişi oılmazsa tabi.inanırmısın bilmıyorum ama sana saati tavsıye ederm :)))) çok az kaldı hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum çok tuaf hissediyorum kendimi...:18::18::18:
aynen bende canımmbakalım bizimki kaçta olcak yarın bebişime aldığım cicileri yıkıcam her gün bakıyorum bunları pıtırım gycek diye kıpır kıpır içimmm :))) sizin cinsiyet ne canım? hazırmı herseyiniz
erkek bizimde.ewet hersey hazııır...beklioruz bakalım.ben çoktaan yıkadım
Ben de genel anestezi ile doğurdum.20 dakika sonra ayıldım,ve 1 saat sonra hemşireler bebeğimi bana verdiler ve emzirdim.Bu arada benim sütüm henüz gelmemişti bebiş beslenememiş ama sarılık da olmadı ,bilmiyorum neden...ama iyi ki olmamış..
Pijama mı gecelik mi soruna ise kesinlikle pijama diyorum çünkü çok daha rahat ediyorsun,
Sürekli kendimdeydim ayıldıktan sonra,bilmiyorum herkesin ağrıları uzun sürmüş ama benim sadece ilk gün ağrım oldu...O da öyle dayanılmayacak gibi değildi ve ben ikinci günü ayaktaydım...Herkes şaşırdı hatta annem çok kızdı sen lohusasın bu kadar ayakta kalma diye...Ama ben yatamadım içime fenalıklar geldi hemen ayaklandım.Moral de iyi oluyor cok yatmayınca sanırım...Ama bilmiyorum benim bünyeden mi oyle yoksa doktorumun becerisi mi?
Ama genel anesteziden korkmana gerek yok...Herşey şıp diye olup bitiyor...
Allah yanında olsun canım...
Eminim çok güzel geçecek seninki de inşallahcanım çok saol güzel dileklerin içininş benm doğum hikayemde seninki kadar güzel geçer
Eminim çok güzel geçecek seninki de inşallahGöz açıp kapayıncaya kadar olack herşey!
ohhh ohhhh ne güzel çok şanslı bebişler olcaklar inş :)) isim bellimi peki ? bu arada şafak 18
emin olcak cnm ismi.sizin?
canım profilime girip doğum hikayemi okuyabilrisin
açtığım konuladan bulup:)))
orda sezaryan sonramı anlatmıştım://
yinede buraya yazayım
ikinci bebeğimin normal olması için sonuna kadar uğraşıcam
bn kesinlikle tasiye etmem
imkanın varsa snde etme derim
kendime 2,3 saatte geldim ama ondada sarhoş gibiydim
ve malesef çok acıyla uyandım:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?