acılll testıme bakarmısınızzz

nacwes

Hayeller hayatlara doğru... 🙏🧿❣️
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
743
579
323
İzmir
mrb arkadaşlar bu ay klomen tedavımın 3. ayındayım ılac dun bıttı doktorum ayın 20 sınde takıbe cagırdı ama nerdeyse 2 saattır sol kasık ağrım var ve geçmedi hala ovulasyon testı vardı elımde yaptım ve ıkıncı cıgı sılık cıktı acaba yumurtam erkenmı catlıcak yardımcı olunnn

İkinci çizgi çıkar ovulasyon testlerinde..
Çatlama gününü tespit edebilmek için ikinci çizginin kontol çizgisiyle eşit koyuluğa gelmesi gerekiyor..
Çatlama gününüze daha var..
Bundan sonra hergün aynı saatte tekrarlayın testinizi bir de sabah ilk idrarınızla yapmayın yanıltıcı olabilir LH değeri...Her ihtimale karşı gün aşırı ilişkiye girmelisiniz..

tesekur ederım cevabın için canım zaten aksam yaptım az once ve sızlere sormak ıstedım yaptığım ıyı oldu aslında erken çatlasa haberım olmucak kacırıcaz belkıde hayırlısı bakalım yaa

QUOTE="ayse tazegul, post: 37350392, member: 629850"]benimde oyle silik cikmisti hamile kaldim sana simdiden hayirli olsun derim[/QUOTE]
Sagol canim insallah ya 10 aydr ugrasyoruz seninde hayirli olsun bebisin

Ovulasyon testi nin fiyatı ne kadar?

QUOTE="ayran, post: 37361440, member: 420255"]Ovulasyon testi nin fiyatı ne kadar?[/QUOTE]
Canïm ben internetten aliyom ucuz oluyo eczanede nekadar bilmym ama gebelik testleriyle ayndr heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…