Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaşlar bu ay klomen tedavımın 3. ayındayım ılac dun bıttı doktorum ayın 20 sınde takıbe cagırdı ama nerdeyse 2 saattır sol kasık ağrım var ve geçmedi hala ovulasyon testı vardı elımde yaptım ve ıkıncı cıgı sılık cıktı acaba yumurtam erkenmı catlıcak yardımcı olunnn
İkinci çizgi çıkar ovulasyon testlerinde..
Çatlama gününü tespit edebilmek için ikinci çizginin kontol çizgisiyle eşit koyuluğa gelmesi gerekiyor..
Çatlama gününüze daha var..
Bundan sonra hergün aynı saatte tekrarlayın testinizi bir de sabah ilk idrarınızla yapmayın yanıltıcı olabilir LH değeri...Her ihtimale karşı gün aşırı ilişkiye girmelisiniz..
tesekur ederım cevabın için canım zaten aksam yaptım az once ve sızlere sormak ıstedım yaptığım ıyı oldu aslında erken çatlasa haberım olmucak kacırıcaz belkıde hayırlısı bakalım yaa