- 29 Şubat 2016
- 64
- 16
- 3
- 43
- Konu Sahibi yildiz2012
-
Arkadaslar bugun transferimin 7.gunu gece cok agrim olmustu basimda bir agri adet olacagimi anlamistim zaten sabah bir kalktim kanamam olmus baya hemde.basina gelen duyan boyle bir durumu varmi cok sma cok uzgunum
Hastaneye ulasamiyoruzki sabahtan beri.esim iste ben yalnizim igneler yardimci olurmuki benimki bildigin adet kanamasihemen hastaneyi ara mümkünse de git tedavi gördüğün hastaneye onlar sana iğne verecekler ya da gerektiği mücadele verecekler. bende vardı bana doktorum 10 tane Progestan iğne yazdı. Sakın bekleme hemen doktorunu yada hastaneyi ara!!
çok mu kanaman var peki? kan pembe mi koyu rengi mi? sana progestan lazım iğneyle. ve mutlaka doktora ulaşmaya çalış. ben de böyle kanama vardı ben Dufaston kullandım 2 sabah 2 akşam eczanede reçetesiz satılır. ama doktorla konuşmak en iyisi
Cok sukur ulasabildik canim igne vurulmam gerekiyormus simdi gidiyoruz almaya allahim ins tutunur
Tabiki haber veririm ins.hersey yilunda giderdebizi de bilgilendirin
Tabiki haber veririm ins.hersey yilunda giderde
İnşallah. Kanama yaşayan ve sonra + gören çok kızlar var. Sen mutlaka sonucunu yaz litfen. Önemli benim için.Dr.dan geldim kizlar progeteron verdi 1 tane bugunkunu orda vurdurdum test tarihime kadar devam edecekmisim.kanama olmasi gebelik olmadigi anlamina gelmezmis hrmsire oyle soyledi.
İnşallah. Kanama yaşayan ve sonra + gören çok kızlar var. Sen mutlaka sonucunu yaz litfen. Önemli benim için.
Canim kanamam normal adet kanamasi giviydi pembemsi degil yaniçok mu kanaman var peki? kan pembe mi koyu rengi mi? sana progestan lazım iğneyle. ve mutlaka doktora ulaşmaya çalış. ben de böyle kanama vardı ben Dufaston kullandım 2 sabah 2 akşam eczanede reçetesiz satılır. ama doktorla konuşmak en iyisi
Yaşadım cnm. Transferden 5 gün sonra bu kanamayı gördüm az miktarda ama pek az da değildi. Pembeden başladı sonra normal kan gibi oldu. Ben hemen hastaneye gittim progestan kullandım. Bana da böyle söyledi doktor...işimiz bitti demek değil. Çok kandınlar yaşıyor bu kanaması.Ins bende onlardan biri olabilirim canim.mutlaka bilgilendiririm..onemli benim icin yazmissin sende benimle ayni durumumu yasiyorsun
Merhabalar hanımlar. Ben 2 yıllık evliyim geçen yazdan beri hamile kalmaya çalışıyorum. Aralık 14 de doktora gitti. Hastalığımın 3. Gününde sağ yumurtaliklarimda polikistik olduğunu soledi ve inofolic hap verdi 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi ayrıca eşimde de spermlehinde yavaşlığı var doktoruna ona hap verdi. Hapları kulla maya başladım 3 ay olacak ama hala hasta olmadım. Karnımda bir şişlik var doktora Mart 14 de kontrole gidicem ama iki kere test yaptım ama negatif çıktı. Hapını yan etkisi mi acaba bilen varmi
ne demekTeşekkürler
Canim seninde bu kanamadan sinra o zaman negqtif sonuclandi tedavinYaşadım cnm. Transferden 5 gün sonra bu kanamayı gördüm az miktarda ama pek az da değildi. Pembeden başladı sonra normal kan gibi oldu. Ben hemen hastaneye gittim progestan kullandım. Bana da böyle söyledi doktor...işimiz bitti demek değil. Çok kandınlar yaşıyor bu kanaması.
Ben şimdi önemli diye yazdım çünkü tekrar tedaviyi başlayacam bizrazdan. Bu kanamaya kendimi hazırlıyorun ilk seferinde çok panik oldum strese girdim. Çok büyük iktimalle bu sters bana en büyük zarar verdi. Sen sakın kafana takma!! Sakın ol rahat ol. herşey Allahtan.
Canim seninde bu kanamadan sinra o zaman negqtif sonuclandi tedavinbende kendimi negatife hazirliyorum zaten hicte umudum kalmadi artik.peki sen kanaman oldugunda dr.a gittiginde sana ne soylediler canim..rabbim bu sefer yardimcin olsun canim umarim pozitif olur bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?