- 29 Şubat 2016
- 64
- 16
- 3
- 43
- Konu Sahibi yildiz2012
-
Alah razi olsun canim guzel dileklerin tavsiyelerin icin.kanamam baya azaldi damla gelmis en son.test tarihim cumartesi canim.Sakin böyle düşünme. Benim arkadaşim var onun 12 haftasına kadar bu kanama vardı...yani birkaç gün yok sonra tekrar başlıyor ve çok uzun süre böyleydi. Ve sonuçta güzel bi kızı doğurdu. Sık sık olan bi sıkıntı bu. Yani sende olmadı kessinlikle demek değil. Doktor bana aynı senin gibi söyledi. Korkunç bişey yok dedi ilaç yazdı test gününe kadar falan.
Sen şimdi elinden gelen herşey yapıyorsun. Sakın ol bol bol yat televizyon izle sıcak bişey içme. Test gününe kadar içini rahat tut. Bu ilaçlar çok iyi etkiliyor yarın bitecek bu kanama göreceksin. Stres yapma bu en büyük zarar verir.
Senin test ne zaman cnm?
Ins canim ins.rabbim hepimizin dualarini kabul etsinGüzel haberlerle bekliyoruz. Allah dualarını kabul etsin cnm.
iğneye devam cnm. doktorunun telefon numarası yok mu? yada hastaneye ara belki ilaç dozu arttıracaklar.Kizlar kanamam full devam ediyor su an hic bir degisiklik yok ayni adet donemimdeki gibi.progesterenun kanamayi kesmesi gerekmiyormu gerci daha bir kere vuruldum ama
Aradik canim aramazmiyiz hatta esim tartisti telefonda.dr.la birebir konusma sansimiz maalesef yok bugun soyledik kanamanin devam ettigini progesteron ignesinin kanamayi durduracagini zannediyorduk cunku ama bu ignenin kanamayi durdurmayabilecegini soylediler dozunu artirmayla ilgilide birsey demediler.kendi kendime tamam olmadi belli diyorum igneleride oylesine vuruluyorum ama yinede iste belkiler acabalar kafamdan gitmiyoriğneye devam cnm. doktorunun telefon numarası yok mu? yada hastaneye ara belki ilaç dozu arttıracaklar.
Sakin panik yapma nefes al.
peki senin şu andaki embriyon dondurmuş muydu taze mi? ben aynı halini dondurmuş embriyoyla geçirdim.
Aradik canim aramazmiyiz hatta esim tartisti telefonda.dr.la birebir konusma sansimiz maalesef yok bugun soyledik kanamanin devam ettigini progesteron ignesinin kanamayi durduracagini zannediyorduk cunku ama bu ignenin kanamayi durdurmayabilecegini soylediler dozunu artirmayla ilgilide birsey demediler.kendi kendime tamam olmadi belli diyorum igneleride oylesine vuruluyorum ama yinede iste belkiler acabalar kafamdan gitmiyor
34 yasindayim canim ve bu 5. Tup bebegimiz.ilk denememiz pozitifti dogum yaptim bebegim 6 gun yasadi.2.denememizde tuttu cok sukur ve 4 yasinda bir pasam var rabbime binlerce kez sukur ediyorum.3.deneme olmadi 4.cu num olmasi ve dusmesi bir oldu maalesef.ve bu 5.ci canim buda buyuk ihtimal negatifkaç yaşindasın cnm? şimdi ilk mı deniyorsun?
Bence biraz pozitif düşünmelisin . Bak allah bağışlasın bir evladın var ve ben o bir evlat için bir yıldır uğraşıyorum ki kaldı ikincisi. Bence biraz şükredip pozitif olman gerekir. Sakın yalnis anlama dediklerini ama yazdıklarını hep okudum hep negatifsin. Biraz umut ve biraz pozitif34 yasindayim canim ve bu 5. Tup bebegimiz.ilk denememiz pozitifti dogum yaptim bebegim 6 gun yasadi.2.denememizde tuttu cok sukur ve 4 yasinda bir pasam var rabbime binlerce kez sukur ediyorum.3.deneme olmadi 4.cu num olmasi ve dusmesi bir oldu maalesef.ve bu 5.ci canim buda buyuk ihtimal negatif
34 yasindayim canim ve bu 5. Tup bebegimiz.ilk denememiz pozitifti dogum yaptim bebegim 6 gun yasadi.2.denememizde tuttu cok sukur ve 4 yasinda bir pasam var rabbime binlerce kez sukur ediyorum.3.deneme olmadi 4.cu num olmasi ve dusmesi bir oldu maalesef.ve bu 5.ci canim buda buyuk ihtimal negatif
Rabbime hep sukrediyorum zaten canim o benim herseyim.ben evladin her turlusunu yasadim kucagima alamadan mezarada koydum,cok sukur kucagimada alabildim,10 sene hasretini yoklugunuda cektim canim .aslinda tabiki hep diyorum rabbim ol dediyse olacak hatta bu tedavilere baslamadan cocugum olduktan sonrasina olursa olur olmazsada uzulmem diyordum hep cok sukur bir yavrum var.ama iste maalesef oyle olmuyormus .son iki denememizde onkadar pozitifdimki olmayinca buyuk hayal kirikligi yasadim.bunda biraz daha fazla umutluydum ama iste kanama olumca bundada umidimi kestim..Bence biraz pozitif düşünmelisin . Bak allah bağışlasın bir evladın var ve ben o bir evlat için bir yıldır uğraşıyorum ki kaldı ikincisi. Bence biraz şükredip pozitif olman gerekir. Sakın yalnis anlama dediklerini ama yazdıklarını hep okudum hep negatifsin. Biraz umut ve biraz pozitif
Ins canim.bunu en cok oglum icin istiyorum oda cok istiyor cunku.kardeslik cok guzel rabbim ins.oglumada nasip ederohh canım başına gelen şeyleri Allah hiçkimseye göstermeşin tabii. Ama sen daha gençsin. Bir oğlun var şükürler olsun. Ona kardeşi da doğuracaksın emin ol cnm. Hani sen bu acıyı çok iyi biliyorsun fazla bişey demeyeceğim sen daha tecrübelisin çünkü. Sadece canını sıkma fazla ve inan herşey güzel olacak. Bu sefer daha bitmedi test gününe kadar inan ama olmazsa da kendini toparlanıp başka sefer başarılı olacaksın. Allah yardımcın olsun
Cuma gunu yaptiricam test canim.en garantisi diye dusunuyorum aslinda bana kalsa yaptiririm yinede ama esim istemiyorBence iğneye devam etmek yerine kan testi yaptırsan iyi olurdu,. 8. Gün belli oluyor , kanamam adet kanaması ise boşuna iğne vurulmamis olurdun inşallah adet değildir tabi. Ben testini 8. Gün yaptırmıştır.
geçmiş olsun cnm. üzülme bu kadar. peki sende doğal yolda hamile kalmaya şans yok mu hiç? tüp bebek yapmadan yaniBugun 10.gunum idrar testi yaptim sonuc negatif.kanamam hala devam ediyor cok uzgunum.olmadigini biliyordum ama yinede iste belki diyordumicimde hep bir umut vardi ama simdi oda gitti
Maalesef canim yok olmadida 15 yildir zatrngeçmiş olsun cnm. üzülme bu kadar. peki sende doğal yolda hamile kalmaya şans yok mu hiç? tüp bebek yapmadan yani
dinleneyıp tekrar yaptıracaksın cnm. sen daha çok gençsin herşey olabilir. hem de bi tane çocuk var sende Maşallah. bunu da düşün. bence iyi bir ara ver . kendini toparlan. psikolojik ve fiziksel olarak dinlen ve belki başka doktorla ve başka yontemle devam.[/QUOTE
Rabbime cok sukur evet bir yavrum var.onunla yarami sariyorum zaten.doktoru seninde dedigin gibi degistirmeyi dusunuyorum canim.amq bir daha ne zaman deneriz denermiyiz onuda bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?