Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mehabalar. benım 6 aylık bır bebegım var. ak gıdalara gectik. peynir vermek istiyorum ama ne tür bir peynir verecegimi bilemiyorum. yardımcı olursanız sevınırım.benneyaptımki
beyaz peynir çok yararlı arkadasım..aksamdam suya koyacağın beyaz peyniri sabah kahvaltıda verebilirsin..1 yaşına kadar tuz alımını mümkün olduğunca azalt böbreklerini yorarsın...Allah bağışlasın..kolay gelsinn...
Benim doktorum bu ay vermedi öncelikle meyve suyuna ve sebze çorbasına alışması gerekiyormuş sanırım önümüzdeki ay başlıcaz kahvaltıya. Söylediğine göre sabhları 1 kibrit kutusu tuzu alınmış peynir verecekmişiz.
o ayda benim ogluma verdigim ,mutlaka pastorize olmali acik peynir degilde kapali paketteki peynirlerden (acik peynirde daha bakteri oluyor ya),az tuzlu,hem su surme peynirler var ya onlarda cok lezzetli hem saglikli ,benim bildigim bu canim ,tabiki doktoru daha iyi bilir .
bizde 7aylık olduk.içimin kapalı peynirleri var.ben ondan kullanıyorum.peynir çok tehlikelionun için arkadsım dkkali ol.tuzu olmayan kaynatılmayan peynirler malta humması hastalıgnı yapıyo.kapalı markalı taze peynr kullnmanı tavsiye edrim.allh bagşlasın.