Acilll yardım Yenidoğan bebeğim bizden enfeksiyon geçti

polyani

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2025
21
6
1
27
Merhaba 25 günlük bebeğime babasından boğaz enfeksiyonu geçti banada geçti doktora götürdük hava verdi serum fizyolojik verdi kullanıyoruz bu gün öksürmeye başladı. Çok korkuyorum birşey olacak diye maske takıyorum. Hijyenime dikkat ediyorum bol boş emziroyıeum ama bebeğim çok uyumaya başladı napıcam arkadaşlar bişiy olur mu iyileşir mi çok korkuyorum

Geçmiş olsun. Siz içinizi ferah tutun insaallah birsey olmaz. Siz doktorunuzun söylediklerini yapın bol bol emziren ve dua edin. Mutlulukla buyutun bebeginizi. İyi bayramlar.

Geçmiş olsun. Siz içinizi ferah tutun insaallah birsey olmaz. Siz doktorunuzun söylediklerini yapın bol bol emziren ve dua edin. Mutlulukla buyutun bebeginizi. İyi bayramlar.
İnşllah öyle olur o kadar korkuyorum ki minicik daha 26 günlük aklım cıkıyor Allah kimseye yaşatmasın evlarımızın hastalığını biz olalım onlara olmasın. Çok küçük olduğu için çok korkuyorum ilaç falanda veremiyorum. Sadece emziryorum hava veriyoruz o kadar

Merhaba 25 günlük bebeğime babasından boğaz enfeksiyonu geçti banada geçti doktora götürdük hava verdi serum fizyolojik verdi kullanıyoruz bu gün öksürmeye başladı. Çok korkuyorum birşey olacak diye maske takıyorum. Hijyenime dikkat ediyorum bol boş emziroyıeum ama bebeğim çok uyumaya başladı napıcam arkadaşlar bişiy olur mu iyileşir mi çok korkuyorum
Ateşi varsa uyuması pek iyi değil ama genelde bebekler sık sık uyurlar. Daha yeni doğum yapmışsınız birde sezeryan olduysanız yalnız kalmayın destek alın. İlk aylar anne için çok zor geçiyor malesef. Geçmiş olsun

Ateşi varsa uyuması pek iyi değil ama genelde bebekler sık sık uyurlar. Daha yeni doğum yapmışsınız birde sezeryan olduysanız yalnız kalmayın destek alın. İlk aylar anne için çok zor geçiyor malesef. Geçmiş olsun
Evet doğumum çok zorlu oldu normalden sezaryene söndük sanırım konuşalım çok hassas ve duygusalım bebeğime aşırı bağlandım yani öksürünce ağlayasım geliyor. Birşey olacak diye korkuyorum. Bu süreci yaşayan varmı bilmek istedim yeni doğan bebeğine grip bulaştıran

Evet doğumum çok zorlu oldu normalden sezaryene söndük sanırım konuşalım çok hassas ve duygusalım bebeğime aşırı bağlandım yani öksürünce ağlayasım geliyor. Birşey olacak diye korkuyorum. Bu süreci yaşayan varmı bilmek istedim yeni doğan bebeğine grip bulaştıran
Hassas olmanız o kadar normal ki yeni anne oldunuz duygular aşırı yoğun şuan. Benim oğlum 16 aylık hala lohusa gibi hissediyorum bazen anne olmak kolay değil. Bebek bu gripte olur öksürürde o da senin benim gibi insan önce bunu anlamak lazım😇 bende ilk aylar fazla pimğirikliydim hasta olmadı ama burnu hırlıyordubende hep internetten yorumlara bakıyordum işte hasta olursa ciğerlerine iner hastaneye yatırırlar gibi hep olumsuz şeyler yazıyorlar halbuki çocuğun burun kanalları daha çok minik olduğu için zor nefes alıyor o yüzden anneler emzirirken dikkat edin diyorlar ya da gece ıyurken yüz üstü dönmesin vs vs. Verebileceğim en önemli tavsiye vesveseden uzak durun hasta olabilir hepsi geçer. Yabancılara bebeği vermeyin. Babasına bile işten gelince iyice yıkasın temizlensin öyle verin sizde zaten temizliğe dikkat edersiniz. Benim en korktuğum eve gelen yabancılar ay bir bakayım ay nir kucağıma alayım aman aman kimse ne dokunsun ne öpsün eve dahi gelmesinler. Umarım hemencecik toparlar.

Yenidoğanlarda grip tehlikeli olabiliyor ama fark edilmediğinde siz fark edip önlem almışsınız. Öksürmeye başladığı için tekrar bir doktora götürebilirsiniz. Özellikle emerken öksürme, öksürme yüzünden ememe tarzı durumlar olursa ihmal etmeyin muhakkak tekrar gidin. Bende grip oldum çok şükür bebeğime geçmedi ama o zaman arastirdigimda öğrenmiştim. Doktora da sormuştum maske takmamı önerdi, bol bol el yıka ve teması azalt dedi ama sizin bebeğinize bulaştığı için belki temas sorun olmaz

Yenidoğanlarda grip tehlikeli olabiliyor ama fark edilmediğinde siz fark edip önlem almışsınız. Öksürmeye başladığı için tekrar bir doktora götürebilirsiniz. Özellikle emerken öksürme, öksürme yüzünden ememe tarzı durumlar olursa ihmal etmeyin muhakkak tekrar gidin. Bende grip oldum çok şükür bebeğime geçmedi ama o zaman arastirdigimda öğrenmiştim. Doktora da sormuştum maske takmamı önerdi, bol bol el yıka ve teması azalt dedi ama sizin bebeğinize bulaştığı için belki temas sorun olmaz
Minik minik öksürmeye başladı ama emerken öksürmüyor Şuan dururken arada öksürüyor sadece çok uyumaya başladı çok sık emziriyoeum hava ve fizyolojikten başka bişiy kullanamıyoruz napıcaz bilmiyorım durum kötü giderse çocuk acile gidicem ama çok korkuyorum

Back
X