- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi ebruebrulii
-
Fakat 5 senedir hayatimda ve istememe sebepleri akraba dolduruslari ve memur olmamasi farkindaysaniz son care dedim eğer baska çözüm öneriniz varsa zaten yardim istedigimi belirttimBugun elin oglu icin ailenden kacsan yarin elin oglundan kime kacacaksin?
hayat toz pembe degil. Bir de ogretmensiniz, hic yakisiyor mu?
Fakat 5 senedir hayatimda ve istememe sebepleri akraba dolduruslari ve memur olmamasi farkindaysaniz son care dedim eğer baska çözüm öneriniz varsa zaten yardim istedigimi belirttim
Onun memur olmamasıAilenin karşı çıkma sebebi nedir? Muhtemelen haklılardır..
Sadece sebep bu olamaz öyle değil mi? Başka şeyler de vardır muhakkak. Hadi çıkarın ağzınızdaki baklayı.Onun memur olmaması
Eve tanistilar annem 15 gun iyi dedi sonra gene akraba dolduruslariyla gene kotu olduValla aile çok öenmli. Eğer bir şey diyorlarsa bi bildikleri vardır. Size bitirin demiyorum. Ama kabul etmeleri için elinizden geleni yapın. Çocuk hiç konuştu mu ailenizle?
Aileniz kaç senedir hayatınızda?Fakat 5 senedir hayatimda ve istememe sebepleri akraba dolduruslari ve memur olmamasi farkindaysaniz son care dedim eğer baska çözüm öneriniz varsa zaten yardim istedigimi belirttim
Beni annem terkettigi icin ananem büyüttü ben esim icin evden kactim ve annemin yanina geldim. Simdi o kadar cok ozluyorum ki onlri ve her defasinda onlar destek olsaydi baska olurdu diyorum. Ilk basta her sey cok kolay sevgilinin sevgisi ilk basta yetiyo sana ama sonra eskiye dair kisileri ozluyorsun. Hele aile bambaska. Tavsiyem ciddi oldugunu belirt. Ama kacma. Inan aile bambaska. Gun geldiginde esinin elinden tutup ziyaret etmek isticeksin yemek yemek onlarla birlikte. Ama bir defa sana kırılıp seni sildilermi geri dönüşü olmaz. Ikna etmeye calis her ne olursa olsun...Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben bir öğretmenim sevgilim ise serbest meslek 6 yildir çikiyoruz ailemn rizasini almaya calisiyoruz fakat annem her seferinde bi bahane bulup istemedigini soyluyo biz birbirimizi seviyoruz ama aileme bunu anlatamiyoruz ve artik o kadar çıkmazdayımki inançsiz olsam intihar ederdm kaçmak son çareydi benim için sanirim kaçıcam önerilerinizi merak ettim ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin
Eve tanistilar annem 15 gun iyi dedi sonra gene akraba dolduruslariyla gene kotu oldu
Annenin vardir bi bildigi sozunden cikma sonra basini taslara vurursunMerhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben bir öğretmenim sevgilim ise serbest meslek 6 yildir çikiyoruz ailemn rizasini almaya calisiyoruz fakat annem her seferinde bi bahane bulup istemedigini soyluyo biz birbirimizi seviyoruz ama aileme bunu anlatamiyoruz ve artik o kadar çıkmazdayımki inançsiz olsam intihar ederdm kaçmak son çareydi benim için sanirim kaçıcam önerilerinizi merak ettim ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin
İs ve okul derken 7 senedir baska sehirlerde yasiyoruz ailemle ama ben hep gelinligimle evden cikmak istedim 3 senedir bunun icin ugrastik babam zaten kabul ediyo ama annem kabul etmiyo bi turlu tam ikna ettik 1 ay sonra istemeye gelceklerdi yasadigim yerden bi tanidik annemi aramis bizde bi arkadasimiza yemege gitmistik bunlar ayni evde kaliyolar senin evlendirmene gerek kalmamis demis oyle olunca bu sefer butun ailem olmaz bu is dedi aciklama yaptik arkadasin evinide biliyolar orda kalmamiz imkansiz ama simdi ya o ya ben diyo annemO akrabalariniz cok biliyormus. Sizde kusun hic konusmayin ailenizle. Yemek yemeyin bakalim ikna olacaklar mi. Kim evladinin uzulmesini ister ki?
İs ve okul derken 7 senedir baska sehirlerde yasiyoruz ailemle ama ben hep gelinligimle evden cikmak istedim 3 senedir bunun icin ugrastik babam zaten kabul ediyo ama annem kabul etmiyo bi turlu tam ikna ettik 1 ay sonra istemeye gelceklerdi yasadigim yerden bi tanidik annemi aramis bizde bi arkadasimiza yemege gitmistik bunlar ayni evde kaliyolar senin evlendirmene gerek kalmamis demis oyle olunca bu sefer butun ailem olmaz bu is dedi aciklama yaptik arkadasin evinide biliyolar orda kalmamiz imkansiz ama simdi ya o ya ben diyo annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?