- 4 Kasım 2014
- 493
- 292
- 73
- Konu Sahibi ebruebrulii
-
Süper bir yorum olmuş alkışlıyorum...Bugun elin oglu icin ailenden kacsan yarin elin oglundan kime kacacaksin?
hayat toz pembe degil. Bir de ogretmensiniz, hic yakisiyor mu?
Bir anne kizinin bi adamla ayni evde yasadigini duyunca evlendirmeye calisir bence ayirmaya degil.. Bu iste bi is varİs ve okul derken 7 senedir baska sehirlerde yasiyoruz ailemle ama ben hep gelinligimle evden cikmak istedim 3 senedir bunun icin ugrastik babam zaten kabul ediyo ama annem kabul etmiyo bi turlu tam ikna ettik 1 ay sonra istemeye gelceklerdi yasadigim yerden bi tanidik annemi aramis bizde bi arkadasimiza yemege gitmistik bunlar ayni evde kaliyolar senin evlendirmene gerek kalmamis demis oyle olunca bu sefer butun ailem olmaz bu is dedi aciklama yaptik arkadasin evinide biliyolar orda kalmamiz imkansiz ama simdi ya o ya ben diyo annem
Kimse için ana mı baba mı üzemem şahsen ben üzmem, kıyamam bu yaşa kadar getirmişler beni geceleri gündüzleri evlatları olmuş, ana baba gibi yar var mı ? Bir konuları oku bakalım en iyi denilen kocalar neler yapıyor, nasıl canavarlaşıyorlar. Neden istemedikleride çok önemli ahlakını mı beğenmiyorlar, işini gücünü mü?Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben bir öğretmenim sevgilim ise serbest meslek 6 yildir çikiyoruz ailemn rizasini almaya calisiyoruz fakat annem her seferinde bi bahane bulup istemedigini soyluyo biz birbirimizi seviyoruz ama aileme bunu anlatamiyoruz ve artik o kadar çıkmazdayımki inançsiz olsam intihar ederdm kaçmak son çareydi benim için sanirim kaçıcam önerilerinizi merak ettim ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin
İste bizimde anlamadigimiz konu bu7 senedir ailemden ayri yasiyorum bi kere gelmediler yanima memur olduklaei icin ataninca annem gelsi 1 hafta kaldi geri gitti bidaha gelmedi ama sevgilimle 3 sene ayni yerde yasadik istesek zaten ayni evde kalirdik ataninca saolsun her ay geldi 25 saat yolu geldi sabah yanima gelsi aksam 25 saati geri donduBir anne kizinin bi adamla ayni evde yasadigini duyunca evlendirmeye calisir bence ayirmaya degil.. Bu iste bi is var
Serbest meslek derken esnaf yani kendi iş yeri var değil mi?Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben bir öğretmenim sevgilim ise serbest meslek 6 yildir çikiyoruz ailemn rizasini almaya calisiyoruz fakat annem her seferinde bi bahane bulup istemedigini soyluyo biz birbirimizi seviyoruz ama aileme bunu anlatamiyoruz ve artik o kadar çıkmazdayımki inançsiz olsam intihar ederdm kaçmak son çareydi benim için sanirim kaçıcam önerilerinizi merak ettim ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin
EvetSerbest meslek derken esnaf yani kendi iş yeri var değil mi?
Arkadasin evine yemege gityikya sozde o evi kiralamisiz iste millete malzemeo akrabalar kimmiş?
madem aynı evde kalmıyorsnuz nerelerinden uydurmuşlar öyle bişeyi?
annen onlara güvenir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?