Acilll yardımm kızlar :(

Cevabınız öyle saçmaki..
Falla bu birmi??
Tarot dunyanın her yerinde var,astrolojide oyle
Dünyanın her yerinde olması geçerliliğini göstermez, ilmi gerçeklere bakarsak, inançlı bir insan için cin ve meleğe inanmak, daha geçerli bir temel.
Astrolojiyi de bilimden saymıyorsunuzdur umarım? Yani cidden bunu söylemediniz?

Dünyanın her yerinde olması geçerliliğini göstermez, ilmi gerçeklere bakarsak, inançlı bir insan için cin ve meleğe inanmak, daha geçerli bir temel.
Astrolojiyi de bilimden saymıyorsunuzdur umarım? Yani cidden bunu söylemediniz?
Bilim olması şart değil,illa bilimsel konulara inanırım diye bir durumum yok.6.hisse,Sezgi ve hisleri güçlü insanlar olduğuna,hatta cin gibi varlıklar olduğunada inanıyorum,mesele bu değil.Bu varlıkların gelip kimsenin eline kına yakacağına vs inanmıyorum..Zaten gördüğünüz gibi bu durumunda sebebi başkaymış

Sizin gibi insanlar yuzunden hala üfürükçü hocalar var..sirke falan sürün iyi gelir :)) kendi cahilliginizle başbaşa kalın kolay gelsin
Üfürükçü bambaşka birşey hoca bambaşka birşey araştır arasındaki farkı öğren ve öyle gel

Ben kuran kursunda yatıyordum Birgün sabah uyandık bütün kızların ya elinde ya ayagında yada bacağında böyle şeyler vardı ineternette cinler götürmüş falan yazıyor ama kuran kursunda şeytanın cinin ne işi var hocamıza sorduk melekler kına yakmış dedi ama bütün kızlarda vardı
Çok dua ediyorum tarot felan baktırmıştım hepsine inanmayı bıraktım allah’a çok dua ediyorum ama ayaklarımda kına var korkmalı mıyım? Süeekli Allah’ı anıyorum çok zor zamanlardan geçiyorum.Sevdiğim kişi beni harcayıp terketti çok zor günlerden geçiyorum.Kötü bir şey değildir dimi? Çok dua ediyorum Allah’a ediyorum kimseden medet ummuyorum ama bununla karşılaştım.Nette çok kötü şeyler okudum

Çok dua ediyorum tarot felan baktırmıştım hepsine inanmayı bıraktım allah’a çok dua ediyorum ama ayaklarımda kına var korkmalı mıyım? Süeekli Allah’ı anıyorum çok zor zamanlardan geçiyorum.Sevdiğim kişi beni harcayıp terketti çok zor günlerden geçiyorum.Kötü bir şey değildir dimi? Çok dua ediyorum Allah’a ediyorum kimseden medet ummuyorum ama bununla karşılaştım.Nette çok kötü şeyler okudum
Evet yok üç hwrfiler yakmış falan diyorlar dediğim.givi yatılı Kur'an kursunda sabah uyandığımizda iki oda dolusu kızın elinde ayağında bacağında vardi sabah akşam ibadet yapılan yerde ne işi var onların

Back
X