Tabi ki git.
Altı üstü söze gidiyosun sanki sabaha kadar barlarda diskolarda gezcen ne var ysni yaptığında.
Hayatına şimdiden bu kadar karıştırırsan evlenince bakkala tek gidemezsin.
İzin alman gereksiz. Cok gerekiyorsa haber verirsin o kadar. Yetiskin bir birey olarak nereye gidip nereye gidemeyecegine karar verebilirsin bence.
Tatlım şimdiye kadar gideceğim yerleri sadece haber verdim ilk defa izin istedim çünkü bu arkadaşımı hiç tanımıyor o yüzden.
Taniyip tanimamasi bir sey farkeder mi? İzin alirsan vermeme durumuna hazirlaman gerekir kendini.
Arkadasinizi tanimiyor olmasi onu karar mercii mi yapiyor.hatta tanimiyor olmasi ona yorum hakki bile birakmaz.tanimadigi icin hangi nedenden dolayi izin kapsamina giriyor peki?yasiniz kac bilmiyorum ama bi esarete mahkum olursaniz hep boyle gider.sizin akliniz yok mu da dogru karar alamiyorsunuz da ona soruyorsunuz?
Hanımlar akşam en yakın arkadaşımın sözü var. Daha önceki konularda belirttiğim gibi sevgilim askerde. Geçenlerde gönülsüz git demişti.neyse bugün napacaksın diye sorduğunda daha önce dediğim gibi arkadaşımın sözüne gidecem dedim. Ne giyeceksin hem kimlerin geleceği belli diil gibi bi ton laf söyledi. Bende daha önce izin vermiştin şimdi sorun çıkmasın lütfen dedim. Evet izin verdim napayım laf dinlemiyorsun ki dedi. Sonrasında bişey diyor musun kapatıyorum teli dedi bişey dememe fırsat vermeden telefonu yüzüme kapadı. Şimdi sizce o söze gideyim mi gitmeyeyim mi? Bi akıl verin lütfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?