acilll yardımm..

Tatlım şimdiye kadar gideceğim yerleri sadece haber verdim ilk defa izin istedim çünkü bu arkadaşımı hiç tanımıyor o yüzden.

o tanımıyorsa siz tanıyorsunuz,yetmez mi.gitme nedeniniz onlar da sizin sözünüze gelsin ya da en yakın arkadaşım gitmem lazım şeklinde de olmamalı, davet edilip gitmek istiyorsanız bu yeterli olmalı.kendinizi mahkum etmeyin kimseye,yoksa başınızı alamazsınız.

Son düzenleme:
Tabi ki gitmelisin, gitmezsen ayıp olur hem ondan izin almak zorunda değilsin. Kendi kararlarını kendin verebiliyorsun sonuçta.

Sizden uzak ya sizi koruyamadigini dusunuyor ve agresiflesiyordur muhtemelen. E bir de asker olmak zor.umarim guven sorunu yoktur aranizda.
Izin almak hos degil sanki. Hani ben gidiyorum haberin olsun demek daha iyi gibi geldi bana. Gidebilir miyim ya anneye babaya ya da ese sorulur. Neyse tabi iliskinize karsicak degilim.
Ama onunda ustune gitmeden bu uzak gunleri en hasarsiz bicimde atlatmalisiniz.
Allah mesut etsin.

git tabi ki de ayrıca izin almakta ne demek

yarın bir gün senin sözüne de kimse gelmez böyle olursa

Neden izin isteme muhabbetine çevirdin meseleyi. Bir de dert ediyosun durumu aklım almıyor. Yarın öbür gün senin de sözün nişanın olucak. En yakın arkadaşların gelsin istemez misin?

Bencede gitmelisin.
Sonuçta en yakın arkadaşın yanında bulunmanı oda ister.

Hem en yakın diyorsun hem de soruyorsun?

Ya erkek için sözüme gelmeyen arkadaşın yüzüne bakmam!

Gittim kızlar yeni geldim eve. Soğuk davrandı valla umurumda diil artık neredeyse onun yüzünden kardeşim dediğim insanın en özel gününde yanında olmayacaktım. Yeter taviz verdiğim haklısınız kesinlikle. Teşekkür ederim yorumlerınız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…