Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar acilll yardımmmm kızlarrrrr :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nira87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
54
1
48
saçlarım çok dökülüyo şöyle bi el atsam 10 tel kadar geliyo gerçekten taramaya korkuyorum taradıkça avuç avuç dökülüyo ve kepek sorunumda var doktorada gitmiştim verdiği ilaç daha beter döktü ve saçlarım tel teldi kötü görünüyodu 1 aydır zeytinyağı yumurta deniyorum saçlarım yumuşadı ama kepek ve en büyük derdim dökülmeye çare bulamadım neler önerebilirsiniz ve yakında düğünüm olacakkkk:44:

Bende aynı durumdayım 2 yıldır pko yüzünden dökülmem var ve daha 20 yaşındayım denemedigim sey kalmadı çare bulamadım bu dökülmeyee

Canm saç dökülmesi tabletleri var onlardan içeriği en güçlüsünü bulup kullanabilirsin. Mesela ben bugun shen mine başladım. Priorin de var. Dışardan beslemek için de vitamin maskesini kullanabılırsın. Bu şekilde dökülmen azalabilir. Tabi içten herhangi bir hastalıgın yoksa. Kansızlık hormon bozuklugu gibi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm saç dökülmesi tabletleri var onlardan içeriği en güçlüsünü bulup kullanabilirsin. Mesela ben bugun shen mine başladım. Priorin de var. Dışardan beslemek için de vitamin maskesini kullanabılırsın. Bu şekilde dökülmen azalabilir. Tabi içten herhangi bir hastalıgın yoksa. Kansızlık hormon bozuklugu gibi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim en yakın zamanda zaten tüm testleri yapcam :(

Bende aynı durumdayım 2 yıldır pko yüzünden dökülmem var ve daha 20 yaşındayım denemedigim sey kalmadı çare bulamadım bu dökülmeyee

bende doktora gitcem ilk olmazsa kim ne dediyse uygulıcam yaaa bi avuç dolusu yumak gibi saç çıkıyor :43:

canım bende 1 ay once pko oldugumu öğrendim saçlarım dökülüyodu ama öğrendikten sonra stres yaptım sanırım daha fazla dökülmeye başladı. doktoruma danıştım bi hap verdi zinco tablet. 15gündür filan kullanıyorum dökülmem biraz azaldı sankı

Canım kullanmadığım bi minoxidil kaldı onada bu yaşta başlamak istemiorum başladın mı bırakamıosun son çare peruk artık çok yıprattı beni bu saç dökülmesi

saçlarım çok dökülüyo şöyle bi el atsam 10 tel kadar geliyo gerçekten taramaya korkuyorum taradıkça avuç avuç dökülüyo ve kepek sorunumda var doktorada gitmiştim verdiği ilaç daha beter döktü ve saçlarım tel teldi kötü görünüyodu 1 aydır zeytinyağı yumurta deniyorum saçlarım yumuşadı ama kepek ve en büyük derdim dökülmeye çare bulamadım neler önerebilirsiniz ve yakında düğünüm olacakkkk:44:
feslehen sabunu mucizevi :3:

canım ben 2 günde bir bu sabunla yıkıyorum şuan durması epey azaldı biraz ser yapıyor ama olsun şekil alması kolay :1:

Back
X