- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 789
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
Gozun aydin hamilesin.silikte olsa ikinci cizgi varsa hamilesinMerhaba kızlar testi yaptım adetim 1 gün geçti test laboquick bu testi dün akşam üzeri yaptım bi test de Bugun sabah yaptım onda bisey çıkmadı ondan . Anlamadım bundan bu kadar net çıkıp ondan çıkmaması ilginç . Kan vermeye gideceğim ama bu şekilde hamilemiyim ????
Ekledim fotoyu canım baktın mıGozun aydin hamilesin.silikte olsa ikinci cizgi varsa hamilesin
Evet baktim silik cizgi cok belirgin gozun aydin:)Ekledim fotoyu canım baktın mı
Hemen çıktı canımHemen mi çıktı çizgi? Ben de aynı markanın ovülasyon testini kullanıyorum ilk yaptığımda çıkmıyo bi saatten sonra öyle bi çizgi çıkıyo o yüzden sordum. İnşallah hamilesindir sağlığıyla kucağına alırsın
Hadi inşallah güzel haberlerini alırım o zaman darısı tüm bekleyenlerin başına bize de haber verHassas diyorlar bu testler için
Kan vermeye gidiyorum hayırlı olur insallah
Normal cnmm .. erken gebelik testi yanlış sonuç verdı geçen aylardaTebrik ederim öncelikle..
Ben de iyi bir test almak istiyorum da labquıck erken gebelik testi m bu yoksa normal mi?
tamam canım sağol ben de bakayım bu markaya. ben de ucuz bi test almıştım aslında yorumlar güzel ama ben anlamadım acaba benim testler mi bozuktu. kanda 74 çıkan beta aynı akşam idrarda silik bile çıkmadı. markası oncomed. Hala evde 7-8 tane var ama artık güvenemiyorum.Normal cnmm .. erken gebelik testi yanlış sonuç verdı geçen aylarda
Canım inşallah hamilesindirr sonucu kesinlikle söyle bekliyoruz :))Normal cnmm .. erken gebelik testi yanlış sonuç verdı geçen aylarda
Hamilesin gibi görünüyor :) hakkında hayırlısı olsun. Laboquick güvenilir marka. İdrar tutma sürene sıvı tüketimine hatta yaptığın saate göre bile değişiyor idrardaki hcg, o yüzden telaşlanma. Vardır bebiş Allah’ın izniyle :)Merhaba kızlar testi yaptım adetim 1 gün geçti test laboquick bu testi dün akşam üzeri yaptım bi test de Bugun sabah yaptım onda bisey çıkmadı ondan . Anlamadım bundan bu kadar net çıkıp ondan çıkmaması ilginç . Kan vermeye gideceğim ama bu şekilde hamilemiyim ????
Canım alakasız olucak ama şey sormak istiyorum sana progestan la kan sulandırıcı coraspin aynı anda kullanılırmı sabah coraspin gece yatmadan öncede progestan icicem deHamilesin gibi görünüyor :) hakkında hayırlısı olsun. Laboquick güvenilir marka. İdrar tutma sürene sıvı tüketimine hatta yaptığın saate göre bile değişiyor idrardaki hcg, o yüzden telaşlanma. Vardır bebiş Allah’ın izniyle :)
napayım valla canım sabah akşam soğan suyu içiyorum. benim için hava hoş ta.. eşime gına geldi soğan kokusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?